Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Cryssaaaaaa;16932 wrote: Oameni buni! Una este un proces lent alta e bataia de joc! Voi realizati ca eu am 3 luni de cand am deschis contul si mai am de asteptat inca 6 saptamani minim????
Pe bune???,?
De unde puii mei vine cardul ala? De pe Marte???
Din zona non-euDin cate am mai citit pe aici persoane care aveau inca printing la status au fost sunati de la curier.Statusul e oarecum relativ si cred ca vei primi cardul mai repede.
Cryssaaaaaa;16932 wrote: Oameni buni! Una este un proces lent alta e bataia de joc! Voi realizati ca eu am 3 luni de cand am deschis contul si mai am de asteptat inca 6 saptamani minim????
Pe bune???,?
De unde puii mei vine cardul ala? De pe Marte???
daca te enervezi nu rezolvi nimic, iti faci rau singura cazi in depresie si incepi cu teoria conspiratiei, baietelul si retras mereu cu cardul monese cu card romanesc iar acum li sa trimis cardul uitate in cont si spune la ce data a fost dat spre printing
Rimela;16914 wrote: Ma crucesc de ceea ce citesc!!!!!!
Mai dragutza ,inainte sa jignesti si sa ameninti ,fa un mic efort si documenteaza-te putin. Citeste si tu un pic ce s-a mai scris inainte.............
S-a mai spus ca alta banca printeaza si emite cardurile!!! S-a mai explicat de ce dureaza atat!!! Tu crezi ca depinde de Octav? Sau crezi ca le printeaza el pt d-zeu!!!!!!!!
Nimeni nu s-a gandit ca o sa dureze atat asta e clar, dar asta este.
Am mai spus si ma repet : nimeni nu obliga pe nimeni sa lucreze cu Paxum!!!! Iarasi nimeni nu este de vina ca sunt persoane care nu pot face transferuri in conturile personale din cauza propririlor pe care le au, paxum a pus la dispozitie metode de retragere pana se rezolva cu cardurile.
Calmeaza-te ca nu rezolvi nimic cu nervi si jigniri........
Rimela...nu se merita sa pierzi timpul tau ...cu explicatii pt cine nu intelege nimic..
-
Pacat ca Arabu nu are timp sa faca curatenie ...si iar forumul se transforma...in "educatie pt altii"...
:(
Eu m am lasat pagubasa in privinta Paxum. Primesc banii p card cu wire direct dp site s cam asta e. No more stress. Chiar nu ai cu cine oricat te ai agita sa primesti cardul mai repede.. Daca stiam nici numai ma oboseam sa fac cont p paxum..sau sa mi distrug nervii s psihicul cu asteptarea poleitului card cu aur.. Toate cele bune . Spor la banuti!
Keke;16931 wrote: Din cate spun utilizatorii vechi,Paxum a fost mereu lent in ceea ce priveste trimiterea cardurilor,nu e o “schema “ speciala pt situatia actuala.Ai si alte metode de plata?
Ai dreptate keke...si eu sunt client vechi...Doar nu toti stiu sa citeasca ))
Auzi cumatra te rog sa-ti vezi de treaba ta!
Ti-a cerut cineva parerea???????
Ai si posibilitatea sa dai mesaje in pvt cu "sfaturi" pretioase!
_ana_;16936 wrote: Rimela...nu se merita sa pierzi timpul tau ...cu explicatii pt cine nu intelege nimic..
-
Pacat ca Arabu nu are timp sa faca curatenie ...si iar forumul se transforma...in "educatie pt altii"...
:(
Subscriu 100%.
Spune-mi te rog pe ce fel de card ii primesti?
Multumesc
Alexabubu;16938 wrote: Eu m am lasat pagubasa in privinta Paxum. Primesc banii p card cu wire direct dp site s cam asta e. No more stress. Chiar nu ai cu cine oricat te ai agita sa primesti cardul mai repede.. Daca stiam nici numai ma oboseam sa fac cont p paxum..sau sa mi distrug nervii s psihicul cu asteptarea poleitului card cu aur.. Toate cele bune . Spor la banuti!
Doamne,dar ce i mai luati apararea lui Octav,si paxumului...S a pogorat sf mail al lui Octav la crucea rosie a chatistilor,ca se decerneaza premiile pt patriotism .totusi octav nu a raspuns intrebarii mele referitoare la faptul ca nu semneaza in mail cu antetul firmei...Asta i mizilic.Cryssa are dreptate...e bataie de joc ce se intampla...Cum se face ca la fc am stiut totul de la bun inceput?si eu dc am o mie,nu ma obliga nimeni sa dau pe transfer 37 d dol..ca nu suporta angajatii de la paxum,toti psihopatii,cu mn...Am platit pt card,e normal sa l vrem.Dar cu asa mentalitati,ne multumim cu nimic ,pe banii nostrii,normal ca suntem si v om fi intotdeauna jos..
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”