experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Cryssaaaaaa;16932 wrote: Oameni buni! Una este un proces lent alta e bataia de joc! Voi realizati ca eu am 3 luni de cand am deschis contul si mai am de asteptat inca 6 saptamani minim????
Pe bune???,?
De unde puii mei vine cardul ala? De pe Marte???
Din zona non-eu😊Din cate am mai citit pe aici persoane care aveau inca printing la status au fost sunati de la curier.Statusul e oarecum relativ si cred ca vei primi cardul mai repede.
No avatar
jony111

Cryssaaaaaa;16932 wrote: Oameni buni! Una este un proces lent alta e bataia de joc! Voi realizati ca eu am 3 luni de cand am deschis contul si mai am de asteptat inca 6 saptamani minim????
Pe bune???,?
De unde puii mei vine cardul ala? De pe Marte???

daca te enervezi nu rezolvi nimic, iti faci rau singura cazi in depresie si incepi cu teoria conspiratiei, baietelul si retras mereu cu cardul monese cu card romanesc iar acum li sa trimis cardul uitate in cont si spune la ce data a fost dat spre printing
No avatar
jony111

good boy keke!!!! keke scoate lumea din depresie :D
_ana_

Rimela;16914 wrote: Ma crucesc de ceea ce citesc!!!!!!
Mai dragutza ,inainte sa jignesti si sa ameninti ,fa un mic efort si documenteaza-te putin. Citeste si tu un pic ce s-a mai scris inainte.............
S-a mai spus ca alta banca printeaza si emite cardurile!!! S-a mai explicat de ce dureaza atat!!! Tu crezi ca depinde de Octav? Sau crezi ca le printeaza el pt d-zeu!!!!!!!!
Nimeni nu s-a gandit ca o sa dureze atat asta e clar, dar asta este.
Am mai spus si ma repet : nimeni nu obliga pe nimeni sa lucreze cu Paxum!!!! Iarasi nimeni nu este de vina ca sunt persoane care nu pot face transferuri in conturile personale din cauza propririlor pe care le au, paxum a pus la dispozitie metode de retragere pana se rezolva cu cardurile.
Calmeaza-te ca nu rezolvi nimic cu nervi si jigniri........

Rimela...nu se merita sa pierzi timpul tau ...cu explicatii pt cine nu intelege nimic..
-
Pacat ca Arabu nu are timp sa faca curatenie ...si iar forumul se transforma...in "educatie pt altii"...
:(
_ana_

jony111;16935 wrote: good boy keke!!!! keke scoate lumea din depresie :D

keke e baiat?...credeam ca e lady :)
Alexabubu

Eu m am lasat pagubasa in privinta Paxum. Primesc banii p card cu wire direct dp site s cam asta e. No more stress. Chiar nu ai cu cine oricat te ai agita sa primesti cardul mai repede.. Daca stiam nici numai ma oboseam sa fac cont p paxum..sau sa mi distrug nervii s psihicul cu asteptarea poleitului card cu aur.. Toate cele bune . Spor la banuti!
_ana_

Keke;16931 wrote: Din cate spun utilizatorii vechi,Paxum a fost mereu lent in ceea ce priveste trimiterea cardurilor,nu e o “schema “ speciala pt situatia actuala.Ai si alte metode de plata?

Ai dreptate keke...si eu sunt client vechi...Doar nu toti stiu sa citeasca :)))
No avatar
Cryssaaaaaa

Auzi cumatra te rog sa-ti vezi de treaba ta!
Ti-a cerut cineva parerea???????
Ai si posibilitatea sa dai mesaje in pvt cu "sfaturi" pretioase!

_ana_;16936 wrote: Rimela...nu se merita sa pierzi timpul tau ...cu explicatii pt cine nu intelege nimic..
-
Pacat ca Arabu nu are timp sa faca curatenie ...si iar forumul se transforma...in "educatie pt altii"...
:(
No avatar
Cryssaaaaaa

Subscriu 100%.
Spune-mi te rog pe ce fel de card ii primesti?
Multumesc

Alexabubu;16938 wrote: Eu m am lasat pagubasa in privinta Paxum. Primesc banii p card cu wire direct dp site s cam asta e. No more stress. Chiar nu ai cu cine oricat te ai agita sa primesti cardul mai repede.. Daca stiam nici numai ma oboseam sa fac cont p paxum..sau sa mi distrug nervii s psihicul cu asteptarea poleitului card cu aur.. Toate cele bune . Spor la banuti!
No avatar
Penguin

Doamne,dar ce i mai luati apararea lui Octav,si paxumului...S a pogorat sf mail al lui Octav la crucea rosie a chatistilor,ca se decerneaza premiile pt patriotism 😂😂.totusi octav nu a raspuns intrebarii mele referitoare la faptul ca nu semneaza in mail cu antetul firmei...Asta i mizilic.Cryssa are dreptate...e bataie de joc ce se intampla...Cum se face ca la fc am stiut totul de la bun inceput?si eu dc am o mie,nu ma obliga nimeni sa dau pe transfer 37 d dol..ca nu suporta angajatii de la paxum,toti psihopatii,cu mn...Am platit pt card,e normal sa l vrem.Dar cu asa mentalitati,ne multumim cu nimic ,pe banii nostrii,normal ca suntem si v om fi intotdeauna jos..
Scrie răspuns