experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

_ana_;16825 wrote: Ba da Baietzel...din senin se schimba...
eu am notata tot...
mi se schimba si sumele intrate...si cele retrase...

De ce asta??
Scade dolarul odata si imi zice MOnese ca am datorii la ei???
Ce e faza asta???
Am verificat si eu..suma intrata nu se modifica..acum am citit mai bn post-ul tau,daca toate sumele din istoric au modificari atunci trebuie instiintat support-ul.
_ana_

Keke;16829 wrote: Am verificat si eu..suma intrata nu se modifica..acum am citit mai bn post-ul tau,daca toate sumele din istoric au modificari atunci trebuie instiintat support-ul.

Multumesc Keke...se pare ca e problema la mine
- acum sun
Prima secunda a fost sa cred ca "asa functioneaza Monese"...
BIne ca mi-ati spus (tu si Baietzel) ...sa rezolv

- merci frumos
Baietzelu

O sa rezolvi stai linistita.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Baietzelu;16831 wrote: O sa rezolvi stai linistita.

Le-am dat email si cu toate notarile mele (in care se vad diferentele in fiecare zi)...
Ca la telefon nu ma descurc cu engleza...si am vazut ca in romana nu se poate sa vorbesc eu ei..

Sper sa rezolv...acum nu mai trasfer banii si astept cardul Paxum...
M-am speriat sa vad ... ca e o eroare la mine si imi "variaza" bani zilnic in cont la MOnese...
Ann

Ok.Asta e ciudat.I-au mai intrat cuiva banii dupa Paxum pe card romanesc de 2 ori vreodata?Eu o patesc acum si cum si in aplicatie si la telefon imi spun acelasi cont curent,am inceput sa mi platesc facturile online si toate apar cu plata acceptata.Acum ma intreb cand se va descoperi daca imi vor lua din contul din banii pe care ii trimit azi sau doar se anuleaza platile.Le are cineva cu bancile pe aici?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Baietzelu

Ann;16835 wrote: Ok.Asta e ciudat.I-au mai intrat cuiva banii dupa Paxum pe card romanesc de 2 ori vreodata?Eu o patesc acum si cum si in aplicatie si la telefon imi spun acelasi cont curent,am inceput sa mi platesc facturile online si toate apar cu plata acceptata.Acum ma intreb cand se va descoperi daca imi vor lua din contul din banii pe care ii trimit azi sau doar se anuleaza platile.Le are cineva cu bancile pe aici?

Da, cunosc pe cineva care a primit la fel de 2 ori banii de la paxum . Mai devreme sau mai tarziu o sa vada ca ai primit de 2 ori si o sa ii retraga , eu sper sa nu se intample dar greu de crezut. Sfatul meu e sa ii dai mesaj lu octav ... sau daca vrei poti astepta pana se descopera . Cum decizi tu. O zi frumoasa
_ana_

Baietzelu;16840 wrote: Da, cunosc pe cineva care a primit la fel de 2 ori banii de la paxum . Mai devreme sau mai tarziu o sa vada ca ai primit de 2 ori si o sa ii retraga , eu sper sa nu se intample dar greu de crezut. Sfatul meu e sa ii dai mesaj lu octav ... sau daca vrei poti astepta pana se descopera . Cum decizi tu. O zi frumoasa

La mine Cbt a trimis prima plata de 2 ori (pentru ca am scris eu emailul gresit prima data)...
Am anuntat la Cbt mi-au dat o adresa de email la care sa le anunt din nou acest incident...
Am trimis email la toti...(sa fiu corecta...desi vreau sa imi lase banii) :))

Daca de 2 luni nu mi i-a retras...

Mi lasa Cbt ca prima?...
La banii lor nu se simte...dar pentru mine conteaza suma aceea :)))...
Ce zici Baietzel? :))
No avatar
erika9

Se pare ca si la noul card temporar paxum vom platii multe taxe. ATM withdrawal 2$+2.5% din suma, maxim withdraw limit pe zi 1000$, 500$ per tranzactie. Deci la fiecare 500$ scosi vom platii 14,5$. Plus ca mai e si taxa de mentenanta lunara de 4.75$...sunt foarte dezamagita. Voi platii fix cat platesc acum ca sa trimit catre external card la transilvania...pt ca pe cardul de la BT platesc 6$+2.95%, dar platesc 6$ pt 2500$. In schimb, paxum ma conditioneaza sa dau cate 2$ la fiecare 500 scosi si tot la aceeasi suma se ajunge la final...mai mult sau mai putin... Singurul avantaj e ca nu imi mai intra banii direct in contul bancar.

Ma gandesc serios sa incep sa folosesc EFT, dau 5$ o data, chiar daca stau cateva zile dupa bani. Din cate am inteles decat primul EFT dureaza mult, si la mine a durat 10 zile primul. Dar daca eu voi folosi EFT, paxum imi tot ia cate 4,75$/luna pt mentenanta unui card pe care nu il folosesc! Am stat dupa el 2 luni sperand sa platesc si eu mai putin. La ei pe site scrie ca platim 25 centi la transferul banilor catre card si 2$+conversia aplicata de catre banca. Se pare ca acea “conversie” s-a transformat in 2.5% din suma mai nou!!! Plus ca nu scrie ca putem scoate maxim 500$ la o tranzactie si ca platim cate 2$ again and again!
Ar fi fost frumos sa fim informati de acest lucru inainte de a da comanda de card, nu sa fim notificati in momentul in care Il primim! Eu una nu mai dadeam comanda cel putin pana nu venea cardul permanent, care poate va avea alte limite.
Baietzelu

_ana_;16843 wrote: La mine Cbt a trimis prima plata de 2 ori (pentru ca am scris eu emailul gresit prima data)...
Am anuntat la Cbt mi-au dat o adresa de email la care sa le anunt din nou acest incident...
Am trimis email la toti...(sa fiu corecta...desi vreau sa imi lase banii) :))

Daca de 2 luni nu mi i-a retras...

Mi lasa Cbt ca prima?...
La banii lor nu se simte...dar pentru mine conteaza suma aceea :)))...
Ce zici Baietzel? :))

Norocoaso, nu cred ca ti-i mai ia inapoi :))
Nord

Eu folosesc doar EFT, desi astepti cateva zile taxa e de doar 5$ la 10kRON ceea ce e super ok, cursul de schimb e foarte bun! Nu am comandat un card si nici nu am de cand sa o fac pur si simplu nu se merita! Prefer sa astept cateva zile pana imi intra toti banii si sa platesc mai putine taxe!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns