experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

_ana_;16709 wrote: La ce plati din videochat te referi?...Ce banca stia ca lucreaza cineva la videochat?
Eu nu am patit asa ceva...(nu imi doresc = e clar)
Te rog...spune-mi un pic la ce te referi...

Nu stie nicio banca ca banii sunt din videochat pentru ca paxum e o firma pentru orice om ,nu doar adult. Stiu pe cineva care are la transilvania si i-a refuzat banii pe motiv ca sunt din adult .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Keke

Baietzelu;16718 wrote: Acum la perioada o sa fac transfer wire si va tin la curent , sper sa fie ok.

Wire catre monese?da,te rugam Sa ne dai de veste cu privire la acest tranzit,multumim in avans si sper Sa Fie totul bine☺️
Baietzelu

Keke;16720 wrote: Wire catre monese?da,te rugam Sa ne dai de veste cu privire la acest tranzit,multumim in avans si sper Sa Fie totul bine☺️

Da wire catre monese.
_ana_

Baietzelu;16718 wrote: Acum la perioada o sa fac transfer wire si va tin la curent , sper sa fie ok.

cu wire e avanajos la o suma mare...dar mi se pare complicat ;)
_ana_

Baietzelu;16719 wrote: Nu stie nicio banca ca banii sunt din videochat pentru ca paxum e o firma pentru orice om ,nu doar adult. Stiu pe cineva care are la transilvania si i-a refuzat banii pe motiv ca sunt din adult .

Cei de la banca ttransilvania sunt jale mare... Nu stiam asta...dar mereu i-am evitat...incepand de la reclamele alea penibile :))) pina in viata reala raman la fel :)))
No avatar
Alicia41

Baietzelu;16719 wrote: Nu stie nicio banca ca banii sunt din videochat pentru ca paxum e o firma pentru orice om ,nu doar adult. Stiu pe cineva care are la transilvania si i-a refuzat banii pe motiv ca sunt din adult .

Si atunci aia la BT cum de au zis ca banii sunt din VC/Adult, pana la urma stiau ceva?!
Eu la ING am spus ca imi trimite familia din afara lol
No avatar
Keke

Deci BT nu accepta wire din domeniul adult?sper ca withdrawal catre cardul lor din Paxum a fost ok.ING sunt cei mai buni se pare😃despre BRD am citit ca sunt cam complicati,in schimb Au fost si persoane care au rulat catre ei si totul a fost ok..
Baietzelu

_ana_;16722 wrote: cu wire e avanajos la o suma mare...dar mi se pare complicat ;)

Asa e dar am suma mare si daca merge m-ar scuti de cateva sute bune comision.
_ana_

Baietzelu;16726 wrote: Asa e dar am suma mare si daca merge m-ar scuti de cateva sute bune comision.

Merge ...la tine sigur...ca esti baiat istet... Eu nu am sume asa mari si ma multumesc cu Monese :)
_ana_

Keke;16725 wrote: Deci BT nu accepta wire din domeniul adult?sper ca withdrawal catre cardul lor din Paxum a fost ok.ING sunt cei mai buni se pare😃despre BRD am citit ca sunt cam complicati,in schimb Au fost si persoane care au rulat catre ei si totul a fost ok..

Si eu sunt multumita de Ing mai ales ca exista la 5 min de casa mea :)
Scrie răspuns