experienta mea cu paxum recente
Si pe mine m-au sunat acum 3 zile, era o tipa romanca, m-a rugat sa le dau adresa din nou ca gen au avut eroare de sistem si nu mai au adresele....am dat adresa si au zis ca trimit prin curier cargus. Pe tema "eu sunt in vacanta in zimbabwe urmatoarele 2 saptamani" probabil ca ar trebui sa deschidem un subiect separat in care sa ne laudam cu totii prin ce tari exotice mai mergem. Sunt plecat/a din tara 2 sapt nu merge, ca daca nu te dai mare...ce farmec mai are? 
-
masunatpaxum
si pe mine m a sunat acum 3 zile de pe nr ul cu 0374..... o femeie mi a spus de eroarea in sistem si ca pe sapt viitoare imi ajunge cardul prin curier ...
le am trimis email la paxum ei au spus sa nu imi dau datele la nimeni
e dubios, zic eu .... doar cred ca cei de la paxum au ceva contract cu cargus ..si ..sa se asigure ca ajunge cardul te suna ... desi stiu alte persoane care nu au fost sunate ...bine o persoana sa fiu mai exacta
acum tipa aia stie clar ca eu fac vc.... no privacy anymore !!
ps. si eu ma duc in Nigeria sa imi ridic banii de la printu ce mi a dat email luna trecuta ...cum ca am mostenit o roaba de dolari .
le am trimis email la paxum ei au spus sa nu imi dau datele la nimeni
e dubios, zic eu .... doar cred ca cei de la paxum au ceva contract cu cargus ..si ..sa se asigure ca ajunge cardul te suna ... desi stiu alte persoane care nu au fost sunate ...bine o persoana sa fiu mai exacta
acum tipa aia stie clar ca eu fac vc.... no privacy anymore !!
ps. si eu ma duc in Nigeria sa imi ridic banii de la printu ce mi a dat email luna trecuta ...cum ca am mostenit o roaba de dolari .
octav@paxum.com;16491 wrote: Penguin, pana acum cateva zile ziceai ca nu exista carduri si ca nu o sa primeasca nimeni card daca tin bine minte. Acum ai trecut la alte atacuri nefondate. Terog nu invata utilizatorii gresit daca nu stii si nu poti ajuta oamenii pe acest forum macar nu le da informatii eronate.
Nu se poate urgenta creerea cardului sau livrarea cardului trimitind emailuri sau tickete, cardurile se creaza in un proces automat nu sta cineva sa citeasca 10 tickete de la tine si sa faca incantatii la masina care emboseaza cardurile ca sa treaca al tau primul.
Multumesc
Poate ne luminezi si pe noi daca telefoanele primite in numele paxum pentru a afla adresele noastre au fost de la voi sau e ceva dubios...eu am dat adresa mea, am considerat ca atata timp cat o dau peste tot de unde comand online (fie chiar si zimbabwe) nu ar avea ce rau sa faca....dar e mai bine sa stim si noi sigur daca se poate
Nu se poate urgenta creerea cardului sau livrarea cardului trimitind emailuri sau tickete, cardurile se creaza in un proces automat nu sta cineva sa citeasca 10 tickete de la tine si sa faca incantatii la masina care emboseaza cardurile ca sa treaca al tau primul.
Multumesc
Poate ne luminezi si pe noi daca telefoanele primite in numele paxum pentru a afla adresele noastre au fost de la voi sau e ceva dubios...eu am dat adresa mea, am considerat ca atata timp cat o dau peste tot de unde comand online (fie chiar si zimbabwe) nu ar avea ce rau sa faca....dar e mai bine sa stim si noi sigur daca se poate
-
octav@paxum.com
Heaven;16690 wrote: Poate ne luminezi si pe noi daca telefoanele primite in numele paxum pentru a afla adresele noastre au fost de la voi sau e ceva dubios...eu am dat adresa mea, am considerat ca atata timp cat o dau peste tot de unde comand online (fie chiar si zimbabwe) nu ar avea ce rau sa faca....dar e mai bine sa stim si noi sigur daca se poate
Da telefonele primite sunt de la firma care se ocupa de expediere si suna la unele adrese doar ca sa verifice la cele care par incomplete. e normal unii sa primeasca telefon altii nu.
Iar despre ce zicea cineva ca acum operatorul de la telefon stie ca faci VC este fals pentru ca paxum nu este un serviciu pentru videochat mai putin de 8% din clientii paxum au legatura cu videochat. e ca si cum ai spune ca multe fete care fac videochat au cont la ING inseamna ca familia o sa stie ca faci videochat daca vede cont de ing.
mersi
Da telefonele primite sunt de la firma care se ocupa de expediere si suna la unele adrese doar ca sa verifice la cele care par incomplete. e normal unii sa primeasca telefon altii nu.
Iar despre ce zicea cineva ca acum operatorul de la telefon stie ca faci VC este fals pentru ca paxum nu este un serviciu pentru videochat mai putin de 8% din clientii paxum au legatura cu videochat. e ca si cum ai spune ca multe fete care fac videochat au cont la ING inseamna ca familia o sa stie ca faci videochat daca vede cont de ing.
mersi
Referitor la ce spune octav , am o mare repulsie fata de bancile care nu primesc plati cum ca ar fi din videochat, de unde stie banca provenienta banilor ?
Paxum e ca si paypal ... nu va ma chinuiti cu bancile care comanda pe banii vostri .
Paxum e ca si paypal ... nu va ma chinuiti cu bancile care comanda pe banii vostri .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
-
masunatpaxum
bt nu accepta plati din adult (include vc) de prin ian 2016 stiu ca am primit email la vremea aia
banca stie totul despre tine poate ca nu ai avut prea multe depozite in contul ala ca sa ii intereseze....ideea de evitat! viva bitcoin
daca membrul octav@paxum.com e chiar Octav de la paxum atunci ... e bine ...no stress !! scuze daca am gresit spunand de paxum ca e doar pt vc ... doar naaa pe paxumblog postarile sunt doar legate de premiile luate la tot felu de evenimente din industria asta .
daca paxum a ales sa trimita prin curier e un gest ca le pasa...daca era prin posta in 2 luni ajungea .
banca stie totul despre tine poate ca nu ai avut prea multe depozite in contul ala ca sa ii intereseze....ideea de evitat! viva bitcoin
daca membrul octav@paxum.com e chiar Octav de la paxum atunci ... e bine ...no stress !! scuze daca am gresit spunand de paxum ca e doar pt vc ... doar naaa pe paxumblog postarile sunt doar legate de premiile luate la tot felu de evenimente din industria asta .
daca paxum a ales sa trimita prin curier e un gest ca le pasa...daca era prin posta in 2 luni ajungea .
Baietzelu;16693 wrote: Referitor la ce spune octav , am o mare repulsie fata de bancile care nu primesc plati cum ca ar fi din videochat, de unde stie banca provenienta banilor ?
La ce plati din videochat te referi?...Ce banca stia ca lucreaza cineva la videochat?
Eu nu am patit asa ceva...(nu imi doresc = e clar)
Te rog...spune-mi un pic la ce te referi...
La ce plati din videochat te referi?...Ce banca stia ca lucreaza cineva la videochat?
Eu nu am patit asa ceva...(nu imi doresc = e clar)
Te rog...spune-mi un pic la ce te referi...
Baietzelu;15887 wrote: Da se poate, alegi fara conversie si iti da la cursu mastercard.
Mi-am facut si eu calculele....ai avut dreptate..chiar daca am dat la Paxum 60$ ...
tot am castigat la cursul valutar cu Monese aprox 400 lei
Orice rau e spre bine...Daca imi ajungea cardul Paxum imediat..nu aflam de Monese si de faptul ca pot castiga
Mi-am facut si eu calculele....ai avut dreptate..chiar daca am dat la Paxum 60$ ...
Orice rau e spre bine...Daca imi ajungea cardul Paxum imediat..nu aflam de Monese si de faptul ca pot castiga
_ana_;16716 wrote: Mi-am facut si eu calculele....ai avut dreptate..chiar daca am dat la Paxum 60$ ...
Acum la perioada o sa fac transfer wire si va tin la curent , sper sa fie ok.
Acum la perioada o sa fac transfer wire si va tin la curent , sper sa fie ok.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM