experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alisa

Ce taxe iti percep cei de la transilvania? Este mai ok sa îmi deschid un cont în dolari la ei?
No avatar
Nadia

Nord;16573 wrote: De exemplu paxum nu face transferuri catre BRD si BCR deoarece aceste doua banci nu doresc sa fie asociate cu activitati adult! La fel cred ca o sa-ti respinga orice wire de la un site adult! Transilvania este ok si eu am cont la ei! Iar cardul in lei e ok si eu tot pe cel in lei il folosesc nu am card in euro!

Nu este adevarat, nu iti respinge niciuna dintre cele doua wire-urile. Wire-urile se fac de catre Paydek si am primit deja in ambele conturi pe care le am la ambele banci. De asemenea, primesc wire-uri de la site-uri de VC in contul BRD de ani de zile. Cat timp iti platesti taxele, nu ar trebui sa fie probleme. Este insa posibil sa fie declarate transferuri suspicioase daca nu poti sa le justifici provenienta, cum am mai auzit sa fie cazuri - dar din nou, daca nu declari veniturile, nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.
No avatar
asdf

Am fost sunat astazi de pe numarul acesta 0374193858, spunandu-mi ca sunt de la paxum si sa le confirm adresa de livrare a cardului si ca o sa fiu cautat de curier. Ce fel de international shipping mai e si asta daca ei imi livreaza cardul prin curier? I s-a mai intamplat cuiva la fel?
No avatar
wasilus

Buna,

Imi poate spune cineva va rog care este limita maxima de transfer din paxum pe external card Monese?
Eu citind pe site -ul Monese am inteles ca 1500 pe zi si 3000E pe luna. Poate confirma cineva?
merci
No avatar
Rimela

asdf;16578 wrote: Am fost sunat astazi de pe numarul acesta 0374193858, spunandu-mi ca sunt de la paxum si sa le confirm adresa de livrare a cardului si ca o sa fiu cautat de curier. Ce fel de international shipping mai e si asta daca ei imi livreaza cardul prin curier? I s-a mai intamplat cuiva la fel?

No offence……..dar oare nu s-ar fi pus aceeasi intrebare '' Ce fel de international shipping e asta daca ei imi livreaza ( arunca ) cardul in cutia postala? ''
Ce ti se pare atat de iesit din común ca vor sa ti-l livreze in mana? Nu e mai sigur oare?
No avatar
asdf

Rimela;16582 wrote: No offence……..dar oare nu s-ar fi pus aceeasi intrebare '' Ce fel de international shipping e asta daca ei imi livreaza ( arunca ) cardul in cutia postala? ''
Ce ti se pare atat de iesit din común ca vor sa ti-l livreze in mana? Nu e mai sigur oare?

Eu stiu ca paxum are un procesator in Bucuresti, dar nu credeam ca o sa-mi fie livrat cardul chiar de catre ei. Poate ne lamureste si pe noi cineva care a primit deja cardul prin curier, ce adresa scrie pe spatele acelui plic, de catre cine este livrat.
No avatar
jony111

asdf;16590 wrote: Eu stiu ca paxum are un procesator in Bucuresti, dar nu credeam ca o sa-mi fie livrat cardul chiar de catre ei. Poate ne lamureste si pe noi cineva care a primit deja cardul prin curier, ce adresa scrie pe spatele acelui plic, de catre cine este livrat.

Sa spus mai inainte de catre cei care au primit cardul el este livrat prin curier chiar de la cargus mi se pare super asa ca sa nu iti mai sparga posta vecinul invidios si sa te trezesti fara el cand ai mai mare nevoie
No avatar
La Dona

Rimela;16582 wrote: No offence……..dar oare nu s-ar fi pus aceeasi intrebare '' Ce fel de international shipping e asta daca ei imi livreaza ( arunca ) cardul in cutia postala? ''
Ce ti se pare atat de iesit din común ca vor sa ti-l livreze in mana? Nu e mai sigur oare? Deci pana la urma este livrat prin Curier sau in cutia postala de catre postas ?! Era normal sa stim si noi unde il asteptam , daca la international shipping este trimis prin curier , prin Express Shipping cine il aduce Mos Craciun ?!
No avatar
BLuBy

Buna, va rog lasati detalii despre livrare si daca a sunat cineva inainte ... eu nu voi fii in tara 2 sap ... si vreau sa ma asigur daca il voi mai primii daca nu sunt acasa :( .
No avatar
Rimela

La Dona;16598 wrote: Deci pana la urma este livrat prin Curier sau in cutia postala de catre postas ?! Era normal sa stim si noi unde il asteptam , daca la international shipping este trimis prin curier , prin Express Shipping cine il aduce Mos Craciun ?!

''Deci pana la urma'' ar fi bine sa citesti ce au scris altii care au primit cardurile deja. N-am sa iti spun sa rasfoiesti forumul ci doar sa citesti ce a scris inaintea ta Jony111.
Sunteti de groaza cate unii!!!!!!! Chiar nu inteleg pentru ce atata tambalau pentru un card. Ce conteaza daca il aduce curierul la usa sau vi-l lasa in cutia postala?? Sigur cate unii ati vrea sa stiti si numele curierului...ce mananca...etc.
Va disperati din orice

Stiti ce? Am sa il rog pe Octav sa va aduca personal cardurile sau macar sa il trimita pe Mos Craciun!!!!! lol
Scrie răspuns