Penguin;16139 wrote: Dc astepti de pe 28,eu zic ca e cazul sa le deschizi cateva tichete si sa le spui!ca la astia tre sa insisti,nu gluma.
Penguin, pana acum cateva zile ziceai ca nu exista carduri si ca nu o sa primeasca nimeni card daca tin bine minte. Acum ai trecut la alte atacuri nefondate. Terog nu invata utilizatorii gresit daca nu stii si nu poti ajuta oamenii pe acest forum macar nu le da informatii eronate.
Nu se poate urgenta creerea cardului sau livrarea cardului trimitind emailuri sau tickete, cardurile se creaza in un proces automat nu sta cineva sa citeasca 10 tickete de la tine si sa faca incantatii la masina care emboseaza cardurile ca sa treaca al tau primul.
Multumesc
experienta mea cu paxum recente
Baietzelu;16493 wrote: Eu am spus-o dinainte cu mult ... o sa fie nemultumiti la fel chiar si dupa venirea cardurilor .
Nici nu stiu ce sa fac, sa plang sau sa rad...……..si asta e doar inceputul Baietzelu
Eu le-as fi pus pe carduri '' o guritza''.....sa ii scuipe un pic pe astia nemultumitii, lol ( sa vezi acum cum ma musca , ca mi clar ca nici simtul umorului nu au )
Nici nu stiu ce sa fac, sa plang sau sa rad...……..si asta e doar inceputul Baietzelu
Eu le-as fi pus pe carduri '' o guritza''.....sa ii scuipe un pic pe astia nemultumitii, lol ( sa vezi acum cum ma musca , ca mi clar ca nici simtul umorului nu au )
Rimela;16494 wrote: Nici nu stiu ce sa fac, sa plang sau sa rad...……..si asta e doar inceputul Baietzelu 
Cu siguranta ti-o iei, nu scapi. Si eu am multe de zis dar ma abtin ca nu are rost. Schimbati fratilor metoda de plata si lasati paxumul in pace .
Cu siguranta ti-o iei, nu scapi. Si eu am multe de zis dar ma abtin ca nu are rost. Schimbati fratilor metoda de plata si lasati paxumul in pace .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Rimela;16494 wrote: Nici nu stiu ce sa fac, sa plang sau sa rad...……..si asta e doar inceputul Baietzelu 
:))) Rimela ...buna idee ...
:))) Rimela ...buna idee ...
Keke;16504 wrote: Urmatorul complain va fi ca nu ti-a livrat Octav banii acasa, la usa ,in persoana
Eu zic sa schimbi cardul cu unul de la o banca romaneasca,cu pin,cu cip,cu touchless option.Ia vezi,nu o fi mai bine?
Tare asta Keke
dar si atunci o sa fie nemultumiri de genul" puteai sa dai si un bonus ceva ca ti-am deschis usa" 
Tare asta Keke
si eu la fel, am aceasi problema, dupa ce mi-am schimbat pin-ul , pot folosi cardul doar la atm, cand am inceract sa fac o plata mi-a spus pin incorect. doar daca pos nu cere pin atunci pot face cumparaturi. la 3 pos am incercat. oricum a fost weekend astept de dimineata sa vb cu cei de la suport sa vedem cum rezolvam problema!