Alicia nu cred nici eu ca s-ar sesiza, dar tot iti recomand sa folosesti cardul paxum cand ajunge si sa limitezi pe cat posibil tranzactiile cu card romanesc, ca sa fii 100% sigura. Mult succes!
Multumesc de info fetele, da asa am auzit/vazut si eu la stiri ca tot arata astia in ultimul timp despre noua lege si da, au mentionat 2000 euro dar si sumele mai mici cumulate, eu la ING am spus ca imi trebuie contul/ cardul ca sa primesc bani din strainatate 'de la familie' si am spus ca ptr moment nu lucrez, ca sunt intre job-uri ptr ca am niste probleme de sanatate.
M-au intrebat din ce tara vin banii si am ezitat putin, am spus ca mi se vor trimite dintr-un cont Paxum care e in Canada dar merge world wide, alte detalii nu mi s-au mai cerut si mi-a facut contul si mi s-a dat cardul pe loc, am spus inclusiv ca vreau sa pot face cumparaturi online, de aceea vreau si card.
Am facut contul pe 30 mai si am primit doar o suma mica in cont de la Paxum prin transfer direct pe card extern si urmeaza sa primesc si maine a doua plata si voi face transfer bancar pe cardul ING, suma la fel, e mica.
Card Paxum nici nu am comandat inca ptr ca la ce volum de cereri au ei acum sigur il primesc in 3 luni dar trebuie sa-l platesc cand il comand asa ca mai astept sa se mai elibereze Paxum cu comenzile.
Am sa schimb metoda de plata cu Cosmo pe Streamate si ma risc cu aia, sper sa nu mai blocheze banii in Secondary balance de-acum incolo. Faza e ca da, am casa pe numele meu, am o proprietate deci pot trage de mine la o adica pfttt
Va pup, bafta si voua, ma bucur ca putem discuta aceste chestii aici ca sincer e greu sa afli info pe subiect de la autoritati/banci direct, la varsta si prezenta mea mi-ar fi si jena sa declar ca fac videochat lol :-*:-*:x