experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
issabelle

a primit cineva cardul pana acum?
No avatar
Penguin

Baietzelu;15576 wrote: Va rog frumos nu mai disperati ca la fel pierdeam si cu firstchoice la curs CREDETI-MA ... faci transfer din paxum cu fees-uri mari dar castigi pe cealalta parte la cursul din cardul monese sau de romania , va rog sa faceti calcul ...

poate ajuti tu cu o simulare:din 1000 d dol transferati,3 la suta paxum,adica 30 d dol+inca 7 parca?...mai raman 963 dol...care ins 823 d euro in cardul monese...scadem si 5 e plus cei 0.5 la sute..cam 815 ar mai ramane...*4.6=3781 lei...e corect ce am facut eu aici??
No avatar
Penguin

ramona31;15891 wrote: Dar vine pe jos cardul? Cu bicicleta? Serios 6 saptamani? Din Germania pana in Romania un colet mi-a ajuns in 5 zile. Un card din UK in 7 zile. Acum serios inteleg tiparirea sa dureze dar si transportul?

plus ca "octav",abera pe aici ca dureaza de la aplicare pana la primire,intre 3 si 6 sapt...a trecut o luna d la aplicare,deci ar trebui sa am cardul in 2 sapt...vis frumos....dar intr adevar nu scrie in ce an)))
No avatar
adelina007

Eu nu inteleg de ce mai exista inca persoane care se mira de ce nu vine cardul Paxum. Chiar nu e clar inca?
No avatar
Penguin

adelina007;15900 wrote: Eu nu inteleg de ce mai exista inca persoane care se mira de ce nu vine cardul Paxum. Chiar nu e clar inca?

ai grija ce spui,ca s ar putea sa ti sara lumea in cap)))))
No avatar
Rimela

@arabu1988, nu exista o optiune de a sterge comentariile celor care sunt pe langa subiect? Intreb si eu pt ca ma abtin cu greu sa nu ma zburlesc. Nu mai este ura sau frustrare......s-a trecut la nesimtire si mistouri..........
Pentru cei frustrati , nemultumiti si rautaciosi incercati sa va descoperiti macar minimul de bun simt si sa va varsati frustrarile in alta parte, mai ales ca arabu a si spus ca , comentariile de 1 leu nu isi au rostul pe subiectul lui.
No avatar
sweetalexia

buna
are cineva probleme cu plata pe chaturbate?
eu astept de o luna si ceva si nimic.tin sa mentionez ca folosesc ca metoda de plata wire transfer si nimic,iar la e-mail nu imi raspunde nimeni tot de o luna si ceva ,multumesc
_ana_

Rimela;15903 wrote: @arabu1988, nu exista o optiune de a sterge comentariile celor care sunt pe langa subiect? Intreb si eu pt ca ma abtin cu greu sa nu ma zburlesc. Nu mai este ura sau frustrare......s-a trecut la nesimtire si mistouri..........
Pentru cei frustrati , nemultumiti si rautaciosi incercati sa va descoperiti macar minimul de bun simt si sa va varsati frustrarile in alta parte, mai ales ca arabu a si spus ca , comentariile de 1 leu nu isi au rostul pe subiectul lui.

Sunt de acord cu tine Rimela :)
_ana_

sweetalexia;15904 wrote: buna
are cineva probleme cu plata pe chaturbate?
eu astept de o luna si ceva si nimic.tin sa mentionez ca folosesc ca metoda de plata wire transfer si nimic,iar la e-mail nu imi raspunde nimeni tot de o luna si ceva ,multumesc

Nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme cu Cbt...si au mai fost comentarii cu cei care folosesc wire aici...
De o luna mi se pare mult sa nu ai banii...

La mine Cbt a raspuns mereu la email (maxim la 2 zile dupa trimitere)..
Parerea mea sa insisti cu emailurile la suport Cbt pana raspund...

Cate emailuri ai trimis?
No avatar
Penguin

Dar nu inteleg care i problema ta?n avem voie nici macar sa facem haz de necaz?te platesc astia de la paxum cumva?e interzis sa ai frustrari pe acest forum?hai sa ne prefacem ca i totul roz si sa mergem pe burta...crede si nu cerceta!nu inteleg d c sariti atat,de parca a zis cnv ,cv,personal de voi...vorbeam de paxum si de realitate!it is what it is..nu e clar?tre sa ne certati voi ca nu ridicam un altar pt paxum?si merita ce i drept.
Scrie răspuns