experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Nord

Heaven;15717 wrote: Pai scuza-ma, cine si-a tinut banii acolo in cont (insemnand peste 10k ) adica nu se puteau pune pe card isi cam merita soarta.

Nu e vorba de cine si-a tinut banii in cont, poate sunt persoane care si-au tinut banii pe FPC eu nu neg dar treburile stau altfel! Eu nu am tinut niciodata bani in nici un ewallet de cand cu epass-ul! Insa mie mi-au bagat cei de la cambuilder un payment iar payment-ul a ramas blocat nemaiputand fi incarcat pe card! Am vorbit si cu cei de la streamate care au facut plata si cu cei de la FPC , FPC-ul spune ca ei o sa trimita toti banii inapoi la site , site-ul spune ca ei au facut plata si daca o sa primeasca banii inapoi o sa mi-i dea cum mi-au dat toate platile saptamanal de atunci si pana in prezent!

Si nu sunt doar eu in situatia asta ci alte cateva mii de persoane, s-a mai vorbit atat pe forumuri romanesti cat si pe forumurile internationale! Asta e un risc pe care ti-l asumi cand folosesti metode de plata de genul asta! Si nu e vorba de a fenta taxele ca eu oricum platesc tot ci de "comoditatea" si rapiditatea oferite de astfel de metode de retragere a banilor!
Live Cams | Live Sex |
_ana_

Baietzelu;15735 wrote: O sa raman strict doar pentru a ajuta cat pot , o sa evit pe cat posibil alte discutii . O zi frumoasa!

Buna alegere...de asta e acest forum...pentru informatii... Iar tu chiar stii multe... Ma bucur ca vei ramane :)
_ana_

Nord;15737 wrote: Nu e vorba de cine si-a tinut banii in cont, poate sunt persoane care si-au tinut banii pe FPC eu nu neg dar treburile stau altfel! Eu nu am tinut niciodata bani in nici un ewallet de cand cu epass-ul! Insa mie mi-au bagat cei de la cambuilder un payment iar payment-ul a ramas blocat nemaiputand fi incarcat pe card! Am vorbit si cu cei de la streamate care au facut plata si cu cei de la FPC , FPC-ul spune ca ei o sa trimita toti banii inapoi la site , site-ul spune ca ei au facut plata si daca o sa primeasca banii inapoi o sa mi-i dea cum mi-au dat toate platile saptamanal de atunci si pana in prezent!

Si nu sunt doar eu in situatia asta ci alte cateva mii de persoane, s-a mai vorbit atat pe forumuri romanesti cat si pe forumurile internationale! Asta e un risc pe care ti-l asumi cand folosesti metode de plata de genul asta! Si nu e vorba de a fenta taxele ca eu oricum platesc tot ci de "comoditatea" si rapiditatea oferite de astfel de metode de retragere a banilor!

imi pare rau pt tine..dar inteleg ca ai multe site-uri... eu sincer dupa 2 ani de lucrat pe 7 site-uri... Acum am doar 1 si e mai bine...
Ofer toata atentia unui singur site si sa stii ca fac mai multi bani decat cand aveam 7 ...si ma pierdeam in ele :)))
_ana_

Baietzelu;15714 wrote:

Cand exista firstchoice nici nu vroiam sa aud de comisioanele uriase de la paxum... ce? Paxum 50$ transfer? Pleaca ba de aici ca retrag cu firstchoice - ( dolaru era 4.1 si eu scoteam abia cu 3.8 oo da ce multumit eram )

O simulare intre firstchoice si paxum

5000$ x 3.8 ron = 19000 firstchoice

4950$ x 3.9 ron (in cont ro sau pe monese) = 19500 paxum

Nu stiu cati dintre voi inteleg ... dorm bine noaptea , nu ca altii care au banii in second balance si nu au ce sa le faca ... o zi frumoasa!

Imi place exemplu acesta... eu inca astept sa imi ajunga Monese...deabia astept sa il folosesc :)
No avatar
Rimela

Penguin;15733 wrote: E clar ca sunt multi adepti ai paxumului,care vad precum caii:)),cum sunt si multi adepti ai sf octav...pe bune ca s a pogorat mare ceo pe un forum,doar ca e roman?dc era asa bun samaritean,rezolva si cu cardurile...dar interesu a fost sa verifice conturile,pt a produce bani pt ei!si la epasaports nu a fost chris in spatele escrocheriei?

"Doar la hoț ii e frica de furat........"
No avatar
Rimela

Baietzelu;15735 wrote: O sa raman strict doar pentru a ajuta cat pot , o sa evit pe cat posibil alte discutii . O zi frumoasa!

Baietzelu, stii vorba aia " de unde nu-i , nu poti cere".......asa si aici......
Tu continua sa dai raspunsuri celor care chiar apreciaza ajutorul tau si atat.
O zi faina
No avatar
Penguin

Adica? N are niciun sens ce zici tu si cred ca ti permiti cam multe.eu nu am pacalit pe nimeni pt banii pe care i am facut,asa ca de unde pe unde?dc era cum zici tu,poate aveam si eu niste mii bune,deci nu ti mai da cu parerea despre mn!daca atat te duce capul doar pt ca cnv isi vrea banii pt care a muncit,atunci n am pretentii..
No avatar
Rimela

Penguin;15743 wrote: Adica? N are niciun sens ce zici tu si cred ca ti permiti cam multe.eu nu am pacalit pe nimeni pt banii pe care i am facut,asa ca de unde pe unde?dc era cum zici tu,poate aveam si eu niste mii bune,deci nu ti mai da cu parerea despre mn!daca atat te duce capul doar pt ca cnv isi vrea banii pt care a muncit,atunci n am pretentii..

Calm.......intentia mea nu a fost sa te jignesc in vreun fel. Cui ii functioneaza neuronul a priceput ce am vrut sa spun.
Am scris la modul general nu in special pt tine ( tu doar ai scris comentariul)
Nu va inteleg strigatele....va blocat Paxum banii???? NU! E vina Paxumului ca multi dintre voi nu puteti transfera in conturile voastre locale din diverse motive? NU!!!!!!
...........in fine nu intru in polemici, o zi faina
No avatar
Penguin

Cred ca se pierde esentialu..multi refuza sa vada ca paxumul intarzie trimiterea cardurilor pt a face ei bani m multi!eu am platit pt card si mi vreau cardu..pot avea n motive sa nu mi transfer banii,nu e pb lor..ei sa faca ce trebuie,ca d aia au fost platiti!mai vb cand s o sesiza anaful datorita acestei metode excelente de transfer;)
No avatar
Rimela

Penguin;15745 wrote: Cred ca se pierde esentialu..multi refuza sa vada ca paxumul intarzie trimiterea cardurilor pt a face ei bani m multi!eu am platit pt card si mi vreau cardu..pot avea n motive sa nu mi transfer banii,nu e pb lor..ei sa faca ce trebuie,ca d aia au fost platiti!mai vb cand s o sesiza anaful datorita acestei metode excelente de transfer;)

Este un post scris de Alexxys parca , in care spune ca Paxum asa a lucrat mereu, ceva de genul ca de la inceputul inceputurilor lor a durat destul de mult sa trimita carduri. Mai sunt si posturi de ale lui Octav in care explica de ce intarzie atat.........parerea mea este ca inainte sa tragem concluzii sa si citim ce este scris pe aici
Scrie răspuns