experienta mea cu paxum recente
Am avut carduri la credit europe pe care nu le am platit ,acum cv ani..am de dat 50 d mil,de aceea nu pot avea card romanesc..nu castig nici aici f mult,ca i dadeam inapoi..nu stiu care i faza cu monese..Plus ca mie mi se pare dubios ca dureaza printarea atat..cu fc,in 3 sapt am avut si cardul...Cardurile nu le printeaza paxumu presupun,au provideri..tocmai d aia sunt furioasa,ca am impresia ca trag intentionat de timp,pt a profita de banii facuti din tranzactii,care sunt m multi ca cei de pe urma cardurilor.
Penguin;15661 wrote: Din ce am mai citit pe aici,se pot scoate maxim 350e pe zi?si care ar fi comisioanele?
Daca iti upgradezi planul la cel cu 5 lire pe luna, ai 6 retrageri gratuite de la ATm si curs de conversie al valutei mult mai bun. Asa te costa 1 euro si comisionul de conversie e 2%, deci la sume mari chiar se merita.
Daca scoti, sa zicem, 2500 de euro pe luna automat iti amortizezi acele 5 lire pe luna prin cele 6 tranzactii gratuite de la ATM, daca scoti limita maxima admisa de fiecare data.
Daca iti upgradezi planul la cel cu 5 lire pe luna, ai 6 retrageri gratuite de la ATm si curs de conversie al valutei mult mai bun. Asa te costa 1 euro si comisionul de conversie e 2%, deci la sume mari chiar se merita.
Daca scoti, sa zicem, 2500 de euro pe luna automat iti amortizezi acele 5 lire pe luna prin cele 6 tranzactii gratuite de la ATM, daca scoti limita maxima admisa de fiecare data.
Penguin;15654 wrote: Daca e normala situatia celor de la paxum..eu imi cer scuze atunci...Eu nu am alta posibilitate de a mi vedea banii,pana nu mi vine cardul!nu e normal sa fiu furioasa?si nu e vina nimanui ca nu mi pot eu scoate banii,dar e normal sa fiu furioasa cand vad ca trec zilele,si muncesc pe gratis momentan,doar pt ca ei nu se tin de cuvant!am chirie,facturi etc..nu mai am bani,normal ca ma dispera si o zi care trece in plus...sunt peste 50 d zile d asteptare..cata rabdare sa aiba un om?
Un card extern de ro?sau monese?ai putea atasa la contul Paxum daca detii pe numele tau
Un card extern de ro?sau monese?ai putea atasa la contul Paxum daca detii pe numele tau
Penguin;15658 wrote: Am avut carduri la credit europe pe care nu le am platit ,acum cv ani..am de dat 50 d mil,de aceea nu pot avea card romanesc..nu castig nici aici f mult,ca i dadeam inapoi..nu stiu care i faza cu monese..Plus ca mie mi se pare dubios ca dureaza printarea atat..cu fc,in 3 sapt am avut si cardul...Cardurile nu le printeaza paxumu presupun,au provideri..tocmai d aia sunt furioasa,ca am impresia ca trag intentionat de timp,pt a profita de banii facuti din tranzactii,care sunt m multi ca cei de pe urma cardurilor.
Vei vedea ca Paxum + monese este o solutie excelenta daca te decizi sa iti faci cont
Vei vedea ca Paxum + monese este o solutie excelenta daca te decizi sa iti faci cont