experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
_ana_

Baietzelu;15631 wrote: Mersi! Nu pot multumi pe toata lumea, imi dau silinta sa ajut cu ce stiu .

:) corect... Tu la ce banca scoti banii de pe Monese?...
E adevarat ca la Banca Romaneasca e cel mai bun schimb valutar?...
Baietzelu

_ana_;15633 wrote: :) corect... Tu la ce banca scoti banii de pe Monese?...
E adevarat ca la Banca Romaneasca e cel mai bun schimb valutar?...

Eu scot de la ing , cursul de la monese vinde direct de la mastercard atunci cand scoti fara conversie.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Nadia

Va puteti loga in Paxum? Mie imi tot apare ca se incarca si nu se intampla nimic. Wtf?
No avatar
Nadia

Doar mie mi se incarca extrem de greu Paxumul azi? Si la login, si paginile, tot... toate celelalte website-uri merg foarte bine, dar Paxum se misca in reluare.
_ana_

Baietzelu;15636 wrote: Eu scot de la ing , cursul de la monese vinde direct de la mastercard atunci cand scoti fara conversie.

Sa inteleg ca nu conteaza de la atm scot banii?... Mai bine...merci
Baietzelu

_ana_;15640 wrote: Sa inteleg ca nu conteaza de la atm scot banii?... Mai bine...merci

Exact,nu conteaza ce atm folosesti.
Baietzelu

Nadia;15639 wrote: Doar mie mi se incarca extrem de greu Paxumul azi? Si la login, si paginile, tot... toate celelalte website-uri merg foarte bine, dar Paxum se misca in reluare.

Si la mine se misca la fel, plus ca aplicatia nu imi functioneaza. I-am spus lui octav de problema, astept un raspuns de la el.
No avatar
Penguin

Pai am aplicat pe 5 mai..suntem in 2..teoretic in 2 sapt ar trebui sa am cardul,nu?dar cardul meu este inca la printat..deci despre ce vorbim?despre niste incompetenti si hoti!
No avatar
Nadia

Baietzelu;15642 wrote: Si la mine se misca la fel, plus ca aplicatia nu imi functioneaza. I-am spus lui octav de problema, astept un raspuns de la el.

iti multumesc pentru raspuns! Eu mi-am resetat si modemul ca am crezut ca e internetul meu de vina, dar nu. Dureaza 30-35 secunde sa ma loghez si tot pe atat de fiecare data cand dau click pe tab-urile din cont (account overview, withdraw, etc).
No avatar
emmilly

just me;15599 wrote: Mai mult sau mai putin cu toti avem anumite nemulțumiri..Mie imi place paxum, in momentul de fata paxum &monese sunt o combinatie buna 😉Si hai sa nu fim subiectivi..acea intamplare cu first choice a starnit multa "furie" .In acea perioada toti au apelat la paxum ca fiind cea mai sigura solutie,insa probabil ca nimeni nu se astepta sa dureze atat de mult..Sunt multi care habar nu au de monese,cosmo etc..si inca au banii blocati pe site-uri..Sunt multi care nu au mai luat banii de la intamplarea cu first..Oamenii au luat-o putin razna din cauza neputinței de a lua banii munciti de ei..Multi nu se pricep cu aceste proceduri,admit ca nici eu nu am stiut la inceput cum e cu monese etc..Insa cu putin ajutor de aici am reusit,eu consider ca acest forum este pentru a afla informatii,a primi sfaturi samd..Suntem in 2018 avem dreptul la opinie,desigur nu sunt de acord sa folosim cuvinte triviale insa noi nici nu putem educa oamenii de aici nu suntem in masura..Nu avem alta alternativa decat sa asteptam cardul paxum..Pana atunci comandati cardul monese si combinati cu paxum! Toate bune! Peace!!!
Nu o puteai spune mai bine decât mine.Inainte sa arunci cu pietre Fabian sau cine naiba oi fi ca oricum mi se rupe,nu mai judeca pe cineva care nu te a bagat in seama.Nu am ales eu paxum,au ales cei de la studio pt mine,și pt cineva care lucrează pt prima oară de doua săptămâni nu cred ca trebuie sa ți dau tie explicații ce și cum,și am tot dreptul sa fiu revoltata pt banii opriți atâta timp cât nu am beneficiat de acel produs.De monese am aflat singura pt ca de când lucrez singura lucrez pe xlove care îți bagă banii direct in monese așa ca nu aveam nevoie de intermediarul paxum decât pt chaturbate.Cat de cracita am stat eu prin alte tari și ce dau statului,iarăși nu e prb ta,poate am stat in vacanța și am studiat comportamentul civilizat al altor oameni.Eu zic sa ți vezi de scula ta,de cât de lunga și mare e,și sa nu mai arunci cu pietre in cineva care nu te a atacat in mod direct.Pt ca fix mi se rupe de părerea ta.
Scrie răspuns