experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Penguin;15643 wrote: Pai am aplicat pe 5 mai..suntem in 2..teoretic in 2 sapt ar trebui sa am cardul,nu?dar cardul meu este inca la printat..deci despre ce vorbim?despre niste incompetenti si hoti!
Hoti? Banii ti-i da inapoi daca ii vrei pe card, te-a obligat cineva sa apelezi la paxum? Poti schimba metoda de plata in secunda 2 spre cosmopayment sau epayments sau wire sau alte modalitati .

Daca ma injuri si tu cu siguranta nu o sa mai tolerez, deci incearca sa porti o discutie civilizata.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Penguin

Draga Fabian,e problema fiecaruia cum isi castiga banii!care i problema dc sunt nemultumiri in legatura cu paxum?tie ti se pare normal sa dureze atat?pana la urma ei mananca si datorita noua!si normal ca ne chitrosim,pt ca in primul rand,nu suporti tu toti libidinosii si psihopatii,si in al doilea rand,noi am platit pt niste servicii de care nu avem parte!cu o mentalitate ca a ta,ne ducem de rapa.nu conteaza dc avem mastere si facultati,nu conteaza ca nu vrem sa platim taxe unui stat care nu ofera nimic,fiecare e liber sa faca ce vrea,ca e democratie,iar asta nu ti da tie dreptul sa judeci!mi ar placea sa te impiedici de chestii de genul,cand iti va fi greu ,sa vedem dc iti va placea!dc tie viata ti a oferit cv m bun,felicitari,dar nu judeca tu ca ne chitrosim la cativa dolari...nu cred ca rupe nimeni dildourile de placere,si nu stii povestea nimanui...in cazul asta,abtine te,ca la comentat toti suntem asi!
_ana_

Baietzelu;15641 wrote: Exact,nu conteaza ce atm folosesti.

Perfect... :)
Pt ca eu de obicei cautam Banca Romaneasca...si pierdeam 1 ora...ca nu e nici una linga mine :)))
_ana_

Baietzelu;15646 wrote: Hoti? Banii ti-i da inapoi daca ii vrei pe card, te-a obligat cineva sa apelezi la paxum? Poti schimba metoda de plata in secunda 2 spre cosmopayment sau epayments sau wire sau alte modalitati .

Daca ma injuri si tu cu siguranta nu o sa mai tolerez, deci incearca sa porti o discutie civilizata.

Nu se merita sa pierzi vremea.. Cu explicatii pt unii..
No avatar
Penguin

Asa au recomandat site urile la inceput,ulterior au mentionat si restul variantelor.si cum imi dau ei banii inapoi,cand ei nu raspund la un mail?plus ca am dat si bani pt cardul care e in cosmos!terminati va cu "nu v a obligat nimeni".firstchoice ul nu a fost la recomandarea site urilor?luati i voi acasa dc va convine
No avatar
Nadia

Come on, guys, nu va mai certati. Forumul asta e facut sa ne ajutam reciproc, nu sa aruncam cu pietre unii in ceilalti - si asa o fac restul suficient. Fiecare alege ce metoda-i convine, insa de la a-ti exprima o parere si pana la a jigni e cale lunga. Inteleg ca VC-ul e un job solicitant si tuturor ne sare usor tandara din cauza cretinilor de care avem parte zilnic, dar totusi... :)

Peace out!

P.S.: Tocmai ce am facut cupcakes, daca promiteti sa nu va mai certati, va dau. :))
No avatar
Penguin

Serioasa?ha ha ha..sunt peste 50 d zile de cand ne duc cu zaharelul...si v or mai fi...Foarte seriosi,da😂😂😂
No avatar
Penguin

Daca e normala situatia celor de la paxum..eu imi cer scuze atunci...Eu nu am alta posibilitate de a mi vedea banii,pana nu mi vine cardul!nu e normal sa fiu furioasa?si nu e vina nimanui ca nu mi pot eu scoate banii,dar e normal sa fiu furioasa cand vad ca trec zilele,si muncesc pe gratis momentan,doar pt ca ei nu se tin de cuvant!am chirie,facturi etc..nu mai am bani,normal ca ma dispera si o zi care trece in plus...sunt peste 50 d zile d asteptare..cata rabdare sa aiba un om?
No avatar
Nadia

Penguin;15654 wrote: Daca e normala situatia celor de la paxum..eu imi cer scuze atunci...Eu nu am alta posibilitate de a mi vedea banii,pana nu mi vine cardul!nu e normal sa fiu furioasa?si nu e vina nimanui ca nu mi pot eu scoate banii,dar e normal sa fiu furioasa cand vad ca trec zilele,si muncesc pe gratis momentan,doar pt ca ei nu se tin de cuvant!am chirie,facturi etc..nu mai am bani,normal ca ma dispera si o zi care trece in plus...sunt peste 50 d zile d asteptare..cata rabdare sa aiba un om?

Ai dreptate, e frustrant si stiu cat m-am stresat si eu cand asteptam wire-uri in trecut, tocmai din acelasi motiv ca toti avem responsabilitati si facturi... nu te tenteaza sa incerci sa retragi cu Monese? Mie-mi place mult cardul lor.

Sau un card ING, ti-l fac aia in 15 minute. Scoti cu el o luna, doua, dupa care inchizi contul cand vine cardul paxum si arrivedercci, Roma :D
_ana_

Arilena;15655 wrote: Ai putea sa faci un card monese,sau sa atașezi alt card românesc

Eu de pe acest forum am aflat de Monese...si acum sunt linistita... Pentru ca nu am vrut sa atasaz card romanesc... Daca nu ma insel chiar tu ai scris prima data de Monese...

Eu iti multumesc...Sfaturile bune de aici ma ajuta mult :)
Scrie răspuns