experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

kaara144;15603 wrote: Bai Fabiane cred ca ai mancat ceva stricat de pe jos. Vezi sa nu te ia pe tine la mititica sa vezi atunci ce jmeker mai esti si ce conturi mai inchizi tu. Tipic Romanesc. De tot jegul :))))) Hai ca mi-ai facut ziua. Go kill urself

Ce placere aveti cate unii sa jigniti!!! Dar na adevarul doare......."tipic romanesc" cand nu ai argumente ......dai cu bata-n balta.
_ana_

Rimela;15604 wrote: Ce placere aveti cate unii sa jigniti!!! Dar na adevarul doare......."tipic romanesc" cand nu ai argumente ......dai cu bata-n balta.

Mi-a placut cum ai inceput "ce placere aveti cate unii sa jigniti"...
Rimela...poate la unii le-a ramas doar aceasta "placere in viata" :))
_ana_

Am primit email de la Firstchoice...sa imi retrag toti banii... Eu mai am 3$...mai am ce sa mai imi retrag? :)))...
aAaaa....si mai scriau ceva gen "sa imi tai cardul"... Mi se pare ciudat ca zice asta...
Oricum nu il pot folosi...dar de ce ma roaga ei sa il distrug? :)))...
NU pot sa il pastrez ca amintire? :))))
No avatar
Arianababe

Buna ziua!

Am facut pana in prezent vreo 3 transferuri de pe Paxum pe external card ING, la sume de 500-1300 dolari. Astazi cand am mai dat sa scot 1000, imi da incontinuu eroare Transaction terms not accepted. Nu inteleg absolut deloc ce se intampla. A mai intampinat cineva aceasta problema?
No avatar
Rimela

_ana_;15610 wrote: Mi-a placut cum ai inceput "ce placere aveti cate unii sa jigniti"...
Rimela...poate la unii le-a ramas doar aceasta "placere in viata" :))

Greseala de tipar 😂 ( scriu de pe tel deci putina intelegere )sincer acum am vazut, dar pana la urma i-am scris pe limba lui sa fiu sigura ca ma intelege 😂.
Baietzelu

O domnisoara (sper) m-a facut lepra doar ca sustin paxum ... fara cuvinte.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Rimela;15618 wrote: Greseala de tipar 😂 ( scriu de pe tel deci putina intelegere )sincer acum am vazut, dar pana la urma i-am scris pe limba lui sa fiu sigura ca ma intelege 😂.

Sincer mi-a placut mesajul tau...Nu ma uit la greselile de tastare...(nu ma deranjeaza...)
...dar oamenii rautaciosi ma deranjeaza...
_ana_

Baietzelu;15619 wrote: O domnisoara (sper) m-a facut lepra doar ca sustin paxum ... fara cuvinte.

am vazut...pacat...nu apreciaza faptul ca tu oferi sfaturi bune pe acest forum...
Baietzelu

_ana_;15623 wrote: am vazut...pacat...nu apreciaza faptul ca tu oferi sfaturi bune pe acest forum...

Mersi! Nu pot multumi pe toata lumea, imi dau silinta sa ajut cu ce stiu .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Baietzelu;15631 wrote: Mersi! Nu pot multumi pe toata lumea, imi dau silinta sa ajut cu ce stiu .

:) corect...tu la ce banca scoti banii de pe monese?...
Am auzit ca la Banca romaneasca e cel mai bun curs valutar...e adevarat?
Scrie răspuns