Baietzelu;15576 wrote: Va rog frumos nu mai disperati ca la fel pierdeam si cu firstchoice la curs CREDETI-MA ... faci transfer din paxum cu fees-uri mari dar castigi pe cealalta parte la cursul din cardul monese sau de romania , va rog sa faceti calcul ...
suunt de acord cu tine...tu la ce banca scoti?...eu folosesc Banca Romaneasca aam inteles ca are un schimb valutar bun...
experienta mea cu paxum recente
Keke;15581 wrote: Daca nu va convine Paxum alegeti Direct bank wire sau Cosmo sau epayments..vedeti doar partea goala a paharului fara sa stiti ce implica o asemenea procedura..nu iti convin fee-urile?no pb,pune pe Wire si asteapta-ti banii doua sapt(experienta proprie).Sa vedem cum e atunci?sau Cosmo..Ai bani in cont si Te uiti la ei ca la o vitrina caci Nu ai accès.ca multi altii ,eu prefer un comision “mare” si sa imi intre banii imediat,fara sa imi iasa peri albi.Si daca vine cardul dupa inca o luna-doua,si mai bine.Nu ajuta la nimic comentariile astea negative .
Ai dreptate...Keke
Ai dreptate...Keke
octav@paxum.com;15569 wrote: Buna seara.
Cardurile iau intre 3-6 saptamini de la momentul aplicarii pana la primire. 10 zile sunt diferite status si sunt estimative, submit, printing, shipped, etc .
contactand suportul nu ajuta la absolut nimic ca se fac automat nu exista ca nimeni nici macar eu sa poata sa faca un card mai rapid decat altul.
In 2018 nu exista sa dureze nimic tehnologic 2, 3 luni. Mai bine inchideti tot paxumu si plecati acasa decat sa va bateti joc de clienti in ultimul hal. Eu sunt client vechi. Am avut card paxum de la choice. Platit pana in luna a 7-a. Acum surpriza, cardul vechi tot asa a ramas, se pare ca sunt prea neimportant pentru paxum sa imi refaca cardul automat si acum cateva zile primesc un raspuns de la support:
You can apply for a new card from My Account >> Apply for Card.
Thank you for your understanding.
Best Regards.
What??????????? Si de ce mai miniti lumea ca o sa trimiteti cardurile primele la clientii vechi si numai prostii si minciuni spuneti pe gura aia spurcata. Acu vreti sa va dau iar 50 $ sa mai stau 3 luni dupa cai verzi pe pereti???????????????????????????
Nu mai insistati ca e foarte bun paxumu, ca garantati voi. E un kkt de firma cu 3 angajati care nu mai stie in ce parte sa o apuce sa fure cat mai mult acu, ca i-a bagat si pe ei cineva in seama...
Cardurile iau intre 3-6 saptamini de la momentul aplicarii pana la primire. 10 zile sunt diferite status si sunt estimative, submit, printing, shipped, etc .
contactand suportul nu ajuta la absolut nimic ca se fac automat nu exista ca nimeni nici macar eu sa poata sa faca un card mai rapid decat altul.
In 2018 nu exista sa dureze nimic tehnologic 2, 3 luni. Mai bine inchideti tot paxumu si plecati acasa decat sa va bateti joc de clienti in ultimul hal. Eu sunt client vechi. Am avut card paxum de la choice. Platit pana in luna a 7-a. Acum surpriza, cardul vechi tot asa a ramas, se pare ca sunt prea neimportant pentru paxum sa imi refaca cardul automat si acum cateva zile primesc un raspuns de la support:
You can apply for a new card from My Account >> Apply for Card.
Thank you for your understanding.
Best Regards.
What??????????? Si de ce mai miniti lumea ca o sa trimiteti cardurile primele la clientii vechi si numai prostii si minciuni spuneti pe gura aia spurcata. Acu vreti sa va dau iar 50 $ sa mai stau 3 luni dupa cai verzi pe pereti???????????????????????????
Nu mai insistati ca e foarte bun paxumu, ca garantati voi. E un kkt de firma cu 3 angajati care nu mai stie in ce parte sa o apuce sa fure cat mai mult acu, ca i-a bagat si pe ei cineva in seama...
Unii sunt f nemultumiti de toata asteptarea aceasta pt carduri,altii sunt extrem de multumiti de alte servicii Paxum.Nu suntem doua tabere(pro&contra) intr-un debate si cuvinte precum “kkt” ,” rahaturi “ si altele chiar Nu isi Au locul..sunteti liberi sa alegeti o alta metoda de plata.Multi vor ramane cu Paxum.e dreptul si preferinta lor.
Dar cate nemultumiri aici:)) Pai tu emmily si Karra,v-a setat altcineva metoda de plata paxum pe site-uri? De unde atata importanta? Plangeti ca nu va vin cardurile,voi ati ales paxum si ca niste oameni culti precum voi si cu atatia ani prin elvetia ar fi trebuit sa cititi termenii si conditiile,ca asa se face in tarile civilizate prin care pretindeti ca ati stat nu stiu cati ani. ba ai mii de euro,ba plangi pentru 20 30$ taxe. Pai tu nu platesti nici impozite la stat,nu vrei sa platesti nici taxe la transfer,ce vrei defapt? Cine esti tu? Daca se poate sa munceasca cineva pt voi,sa faca bani,sa vi-i aduca si acasa. Si tot nemultumiti ati fi. Cine e karra sa catalogheze el o intreaga companie drept un kkt si cu 3 angajati. De ce nu o faci tu mai bine? Vii si plangi pe un forum de paxum,de caxum de baxum. Nu tu l-ai ales? Foloseste external card pana-ti vine ca nu lesini de 30-40$ in plus in conditiile in care poate faci 1000$ in 2-3 ore daca ia noroc. mari oameni ai societatii domnle,mari importanti.Bine v-ar face anaful sa va ia pe voi astia,cu gura mare. In loc sa taci din gura si sa mergi pe burta faci si circ,ca asa-i romanul. Stai 3 ore in pat cracanata si faci intr-o luna cat nu fac cei care s-au chinuit la facultati. Ala saracul care munceste pe camp de-i vine rau pe 50 lei o zi intreaga ce sa mai zica? Daca aveam influenta la paxum va inchideam conturile pe loc si nu va dadeam nici banii. Uite asa,du-te si reclama la politie ca ti-am oprit niste venituri pe care nu le-ai declarat. N am nimic cu nimeni,nu judec pe nimeni e problema fiecaruia cum isi castiga existenta si cum isi face banii, dar cand o faci si putin tras de par si in loc sa-ti vezi de treaba incepi sa faci circ deja esti penibil si ti-o meriti. Ati rupt **** in doua,mari oameni. Aveti 2-3 facultati,masterate,sunteti doctori primari si nu va respecta cum trebuie,a? Nimeni cu calitatile astea nu ar face chat,hai sa fim drepti cu noi si sa vedem realitatea.
Mai mult sau mai putin cu toti avem anumite nemulțumiri..Mie imi place paxum, in momentul de fata paxum &monese sunt o combinatie buna
Si hai sa nu fim subiectivi..acea intamplare cu first choice a starnit multa "furie" .In acea perioada toti au apelat la paxum ca fiind cea mai sigura solutie,insa probabil ca nimeni nu se astepta sa dureze atat de mult..Sunt multi care habar nu au de monese,cosmo etc..si inca au banii blocati pe site-uri..Sunt multi care nu au mai luat banii de la intamplarea cu first..Oamenii au luat-o putin razna din cauza neputinței de a lua banii munciti de ei..Multi nu se pricep cu aceste proceduri,admit ca nici eu nu am stiut la inceput cum e cu monese etc..Insa cu putin ajutor de aici am reusit,eu consider ca acest forum este pentru a afla informatii,a primi sfaturi samd..Suntem in 2018 avem dreptul la opinie,desigur nu sunt de acord sa folosim cuvinte triviale insa noi nici nu putem educa oamenii de aici nu suntem in masura..Nu avem alta alternativa decat sa asteptam cardul paxum..Pana atunci comandati cardul monese si combinati cu paxum! Toate bune! Peace!!!
Keke;15596 wrote: Unii sunt f nemultumiti de toata asteptarea aceasta pt carduri,altii sunt extrem de multumiti de alte servicii Paxum.Nu suntem doua tabere(pro&contra) intr-un debate si cuvinte precum “kkt” ,” rahaturi “ si altele chiar Nu isi Au locul..sunteti liberi sa alegeti o alta metoda de plata.Multi vor ramane cu Paxum.e dreptul si preferinta lor.
cred ca cei care vorbesc urat si daca totul mergea perfect ...tot comentau urat...asa e educatia lor
cred ca cei care vorbesc urat si daca totul mergea perfect ...tot comentau urat...asa e educatia lor
just me;15599 wrote: Mai mult sau mai putin cu toti avem anumite nemulțumiri..Mie imi place paxum, in momentul de fata paxum &monese sunt o combinatie buna
Si hai sa nu fim subiectivi..acea intamplare cu first choice a starnit multa "furie" .In acea perioada toti au apelat la paxum ca fiind cea mai sigura solutie,insa probabil ca nimeni nu se astepta sa dureze atat de mult..Sunt multi care habar nu au de monese,cosmo etc..si inca au banii blocati pe site-uri..Sunt multi care nu au mai luat banii de la intamplarea cu first..Oamenii au luat-o putin razna din cauza neputinței de a lua banii munciti de ei..Multi nu se pricep cu aceste proceduri,admit ca nici eu nu am stiut la inceput cum e cu monese etc..Insa cu putin ajutor de aici am reusit,eu consider ca acest forum este pentru a afla informatii,a primi sfaturi samd..Suntem in 2018 avem dreptul la opinie,desigur nu sunt de acord sa folosim cuvinte triviale insa noi nici nu putem educa oamenii de aici nu suntem in masura..Nu avem alta alternativa decat sa asteptam cardul paxum..Pana atunci comandati cardul monese si combinati cu paxum! Toate bune! Peace!!!
Corect...este pentru ajutorul nostru acest forum...nu sa isi verse altii nervii pe aici (prin cuvinte urate)...
Corect...este pentru ajutorul nostru acest forum...nu sa isi verse altii nervii pe aici (prin cuvinte urate)...
Fabian;15597 wrote: Dar cate nemultumiri aici:)) Pai tu emmily si Karra,v-a setat altcineva metoda de plata paxum pe site-uri? De unde atata importanta? Plangeti ca nu va vin cardurile,voi ati ales paxum si ca niste oameni culti precum voi si cu atatia ani prin elvetia ar fi trebuit sa cititi termenii si conditiile,ca asa se face in tarile civilizate prin care pretindeti ca ati stat nu stiu cati ani. ba ai mii de euro,ba plangi pentru 20 30$ taxe. Pai tu nu platesti nici impozite la stat,nu vrei sa platesti nici taxe la transfer,ce vrei defapt? Cine esti tu? Daca se poate sa munceasca cineva pt voi,sa faca bani,sa vi-i aduca si acasa. Si tot nemultumiti ati fi. Cine e karra sa catalogheze el o intreaga companie drept un kkt si cu 3 angajati. De ce nu o faci tu mai bine? Vii si plangi pe un forum de paxum,de caxum de baxum. Nu tu l-ai ales? Foloseste external card pana-ti vine ca nu lesini de 30-40$ in plus in conditiile in care poate faci 1000$ in 2-3 ore daca ia noroc. mari oameni ai societatii domnle,mari importanti.Bine v-ar face anaful sa va ia pe voi astia,cu gura mare. In loc sa taci din gura si sa mergi pe burta faci si circ,ca asa-i romanul. Stai 3 ore in pat cracanata si faci intr-o luna cat nu fac cei care s-au chinuit la facultati. Ala saracul care munceste pe camp de-i vine rau pe 50 lei o zi intreaga ce sa mai zica? Daca aveam influenta la paxum va inchideam conturile pe loc si nu va dadeam nici banii. Uite asa,du-te si reclama la politie ca ti-am oprit niste venituri pe care nu le-ai declarat. N am nimic cu nimeni,nu judec pe nimeni e problema fiecaruia cum isi castiga existenta si cum isi face banii, dar cand o faci si putin tras de par si in loc sa-ti vezi de treaba incepi sa faci circ deja esti penibil si ti-o meriti. Ati rupt **** in doua,mari oameni. Aveti 2-3 facultati,masterate,sunteti doctori primari si nu va respecta cum trebuie,a? Nimeni cu calitatile astea nu ar face chat,hai sa fim drepti cu noi si sa vedem realitatea.
NU merita sa pierzi atata timp cu explicatii...pentru cei care vorbesc urat
... Dar ai dreptate 
NU merita sa pierzi atata timp cu explicatii...pentru cei care vorbesc urat