Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just_me

ILoveSummer;15333 wrote: Buna! Am primit raspunsul asta de la Cosmo acum.

"
We do apologize for the delay and are sorry for the inconvenience, however the secondary balance function is still currently undergoing maintenance as advised directly on the CardPortal.

Please note: the function will be available again shortly and you will see the notification in the portal removed once it can be used.

Unfortunately since this maintenance has to be done in conjunction with the MasterCard processor there have been several pending procedures on their end in order to finalize and enable the function. This also means the timeline is not strictly defined by us which is why a specific window of hours for completion has not been provided.

We are aware many cardholders are in a similar situation and we are doing everything we can to grant you access to these funds as soon as possible. For the moment we advise you to check your portal regularly over the next few days, once you see the notification removed this will mean the function has been enabled again.

Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
James,
Customer Support Team"

Si eu am primit exact acelasi mesaj.
No avatar
adelina007

Alicia41;15331 wrote: Buna, sper ca iti dai seama ca nu e indicat sa primesti bani in contul Cosmo, nu? Risti sa ti-i blocheze si tie...

Bineinteles ca realizez. Nici macar nu mi-a venit cardul de la ei. Astept sa vad ce se intampla. Va rog postati daca rezolvati ceva cu ei.
No avatar
Alicia41

adelina007;15361 wrote: Bineinteles ca realizez. Nici macar nu mi-a venit cardul de la ei. Astept sa vad ce se intampla. Va rog postati daca rezolvati ceva cu ei.

Ma speriasem, credeam ca vrei sa folosesti contul cosmo cu site-urile unde lucrezi, sa primesti bani in cont. Nu alegeti Cosmo ca metoda de plata la site-urile unde lucrati, cel mai bine, daca e singura metoda disponibila e sa puneti hold pe banutii de pe site si cand se rezolva cu situatia asta abia atunci eventual sa-l folositi. Eu nu mai am incredere in ei, m-am mutat pe paxum, bine ca-l ofera streamate ca metoda de plata, Ifriends de exemplu nu-l ofera. Postez daca se schimba ceva la mine cu banii blocati in cont. xx
No avatar
Blondy

Da la telefon...numarul este pe spatele cardului ;)
No avatar
Alicia41

Da, nu eram sigura că ai vorbit cu o persoana fizica ptr că mie mi-a răspuns robotul și că sa las un mesaj vocal, am sunat in timpul programului care l-au listat pe foaia unde au scris și Nr de telefon, cea care a însoțit cardul. Să vedem ce se mai întâmplă că au anunțat pe Twitter că azi deblochează banii, eu am postat și acolo și m-am luat de ei, suntem mai multi care am postat, sa punem presiune pe ei în public zic sa ne deblocheze banii odată.
No avatar
ioana45

urmarim contul atunci..multumim pt informatie
No avatar
FARCAS

MULTUMIM DAR SE PARE CA INCA NIMIC DACA MAI AFLATI CEVA ROG ANUNTATI EU AS SUNA DAR NU LE AM CU ENGLEZA .
No avatar
Sof

pe langa mailul cu scuzeled de rigoare primit de la ei, am reusit sa ii contactez pe twitter, asta e ultimul mesaj primit ieri...

Hi Sofie, apologies, we were unable to previously provide a date as it was unknown, we have received word that this will be back to normal as of tomorrow, we will be in touch the second it is.
No avatar
ioana45

am vazut si eu pe twitter..
de ieri sau alaltaieri spun ca maine se rezolva..
asteptam ce sa facem..sa recuperam banii si adio cosmopayment..
No avatar
Blondy

In sfarsit au rezolvat problema. Banii apar inca in secondary balance dar la transferable acum apare aceeasi suma dar cu plus. Eu i-am transferat si folosit deja😂😂😂
Scrie răspuns