Chantall;15233 wrote: Pai sunt vreo 5000 si un pic de $ ; voiam sa stiu daca este mai rapid cu wire-ul decat cu EFT - asta ma intereseaza cel mai mult ....
La 5000$ eu am folosit wire, dar daca vrei rapiditate si cu un curs ff bun incearca transfer pe card extern dar pe monese ... o sa ai de castigat.
Va sfatuiesc in functie de cum am procedat , ma bucur ca pot da un sfat bun. O zi frumoasa sa aveti!
experienta mea cu paxum recente
Baietzelu;15245 wrote: La 5000$ eu am folosit wire, dar daca vrei rapiditate si cu un curs ff bun incearca transfer pe card extern dar pe monese ... o sa ai de castigat.
Va sfatuiesc in functie de cum am procedat , ma bucur ca pot da un sfat bun. O zi frumoasa sa aveti!
S-a incercat vreodata metoda de plata direct Wire de pe site in contul bancar monese?intreb de curiozitate daca merge..precizez ca sunt FOARTE MULTUMITA de Paxum si external card.dar sunt curioasa cu privire la site-uri si bancile online..
S-a incercat vreodata metoda de plata direct Wire de pe site in contul bancar monese?intreb de curiozitate daca merge..precizez ca sunt FOARTE MULTUMITA de Paxum si external card.dar sunt curioasa cu privire la site-uri si bancile online..
Keke;15247 wrote: S-a incercat vreodata metoda de plata direct Wire de pe site in contul bancar monese?intreb de curiozitate daca merge..precizez ca sunt FOARTE MULTUMITA de Paxum si external card.dar sunt curioasa cu privire la site-uri si bancile online..
Eu , s-a facut transferul din paxum wire catre monese, a durat 3 zile... urmeaza sa vad cand ii primesc.
Eu , s-a facut transferul din paxum wire catre monese, a durat 3 zile... urmeaza sa vad cand ii primesc.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;15248 wrote: Eu , s-a facut transferul din paxum wire catre monese, a durat 3 zile... urmeaza sa vad cand ii primesc.
Si de pe site direct in contul monese?repet,intreb doar pt ca vb de o banca online si e pura curiozitate.sa ne spui si noua cat a durat Wire te rog
Si de pe site direct in contul monese?repet,intreb doar pt ca vb de o banca online si e pura curiozitate.sa ne spui si noua cat a durat Wire te rog
Keke;15251 wrote: Si de pe site direct in contul monese?repet,intreb doar pt ca vb de o banca online si e pura curiozitate.sa ne spui si noua cat a durat Wire te rog
Da , de pe site am facut ca a trebuit sa pun si id-ul de monese la referinta ( de pe telefon nu poti ), cum ii primesc sper sa nu fie probleme va anunt aici exact cat a durat.
Da , de pe site am facut ca a trebuit sa pun si id-ul de monese la referinta ( de pe telefon nu poti ), cum ii primesc sper sa nu fie probleme va anunt aici exact cat a durat.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;15253 wrote: Da , de pe site am facut ca a trebuit sa pun si id-ul de monese la referinta ( de pe telefon nu poti ), cum ii primesc sper sa nu fie probleme va anunt aici exact cat a durat.
Cand zic site ma refer cb,ifr,mfc etc direct in contul monese.ai incercat si asa?
Cand zic site ma refer cb,ifr,mfc etc direct in contul monese.ai incercat si asa?
Baietzelu;15245 wrote: La 5000$ eu am folosit wire, dar daca vrei rapiditate si cu un curs ff bun incearca transfer pe card extern dar pe monese ... o sa ai de castigat.
Multumesc din suflet!
Multumesc din suflet!