experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Keke;15226 wrote: Tot intreb in legatura cu cardul monese cont euro..in cat timp ajunge?am primit deja doua rasp..3,respectiv 5 zile de la crearea contului.Tu cat ai asteptat?😊
Undeva la 7 zile parca, aveam data limita pe 31 mai si l-am primit pe 21 mai.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Chantall

Sper ca nu devin prea stresanta ( imi cer scuze daca da .. ) , ce-i drept m-am cam invartit si fatait pe mail , Paxum , site-uri etc si am revenit cu o intrebare .. :)) ..Daca transferul EFT ( $5) dureaza aproximativ 7 zile lucratoare si aleg sa obtez pentru Wire ( $50 ) cat timp va dura pana sa am banii in contul ro - sa stiu ce ar fi mai rentabil , multumesc mult!
Baietzelu

Chantall;15229 wrote: Sper ca nu devin prea stresanta ( imi cer scuze daca da .. ) , ce-i drept m-am cam invartit si fatait pe mail , Paxum , site-uri etc si am revenit cu o intrebare .. :)) ..Daca transferul EFT ( $5) dureaza aproximativ 7 zile lucratoare si aleg sa obtez pentru Wire ( $50 ) cat timp va dura pana sa am banii in contul ro - sa stiu ce ar fi mai rentabil , multumesc mult!
Wire ... e cel mai convenabil daca poti astepta
No avatar
adelina007

Baietzelu;15230 wrote: Wire ... e cel mai convenabil daca poti astepta

De ce e mai convenabil Wire? Mie mi se pare ca EFT e cea mai buna solutie.Platesti 5$. Da,o sa dureze mai mult dar si la Wire dureaza la fel(cred). Chiar nu vad de ce as plati 50$ cand pot plati 5$. Chiar si Octav a recomandat EFT.
Baietzelu

La suma mare eft se transforma in external card ... adica te rupe la comision.

Depinde ce suma ai acum .
No avatar
Chantall

Pai sunt vreo 5000 si un pic de $ ; voiam sa stiu daca este mai rapid cu wire-ul decat cu EFT - asta ma intereseaza cel mai mult ....
No avatar
Elysa

Daca aveti idee ce inseamna asta ....Foreign Exchange 03.50 % si la 2.500 $ :) pe Cosmopay
No avatar
Keke

Baietzelu;15225 wrote: Pe site iti merge ?

Da pe site e ok
_ana_

Baietzelu;15210 wrote: Cel mai important foloseste aplicatia paxum pe telefon , e mult mai simpla. Te ajuta foarte mult cu introducerea datelor (card,cont bancar, transfer etc) ... cu mare drag. O seara frumoasa!

Asa voi face ...apreciez sfaturi bune si eficiente... Sa iti dea Dumnezeu sanatate si un mare cont in banca ca esti foarte istet ...si ne oferi informatii pretioase. :)
No avatar
Keke

_ana_;15240 wrote: Asa voi face ...apreciez sfaturi bune si eficiente... Sa iti dea Dumnezeu sanatate si un mare cont in banca ca esti foarte istet ...si ne oferi informatii pretioase. :)

Asa e..Baietzelu chiar ajuta cu sfaturi sincere
Scrie răspuns