experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

_ana_;15202 wrote: :) multumesc Baietzelu
Cu placere
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Baietzelu;15203 wrote: Cu placere

Baietzelu...daca tot esti dragut si raspunzi...si chiar vad ca stii multe informatii importante...

Lamureste-ma putin cu ceva..(te rog...)
Eu astept cardul Monese...si apoi sa fac Wire care card Monese?...Ca am o suma mai mare se scos (peste 1500$)...e mai avantajos asa?... (comision 50$)... Decat sa il pun ca si Card extern?..(ca imi ia comision mai mare?)... Am inteles bine?....
Baietzelu

_ana_;15205 wrote: Baietzelu...daca tot esti dragut si raspunzi...si chiar vad ca stii multe informatii importante...

Lamureste-ma putin cu ceva..(te rog...)
Eu astept cardul Monese...si apoi sa fac Wire care card Monese?...Ca am o suma mai mare se scos (peste 1500$)...e mai avantajos asa?... (comision 50$)... Decat sa il pun ca si Card extern?..(ca imi ia comision mai mare?)... Am inteles bine?....
Nu e nicio problema stai linistita. Cardul in principiu ajunge in 7 zile lucratoare, parerea mea daca ai de scos pana in 2000$ da-i direct pe monese prin card extern AJUNG INSTANT ... asa cu wire o sa te doara capu pt 20-30$ maxim in minus.
_ana_

Baietzelu;15208 wrote: Nu e nicio problema stai linistita. Cardul in principiu ajunge in 7 zile lucratoare, parerea mea daca ai de scos pana in 2000$ da-i direct pe monese prin card extern AJUNG INSTANT ... asa cu wire o sa te doara capu pt 20-30$ maxim in minus.

aaa....Ai drepatate...prefer banii instant decat sa mai astept inca o saptanana pt 30$.... Multumesc frumos...Norocul meu cu tine...ca am inteles ce ma interesa... :)
Baietzelu

_ana_;15209 wrote: aaa....Ai drepatate...prefer banii instant decat sa mai astept inca o saptanana pt 30$.... Multumesc frumos...Norocul meu cu tine...ca am inteles ce ma interesa... :)
Cel mai important foloseste aplicatia paxum pe telefon , e mult mai simpla. Te ajuta foarte mult cu introducerea datelor (card,cont bancar, transfer etc) ... cu mare drag. O seara frumoasa!
No avatar
Chantall

Baietzelu;15186 wrote: Fa-ti cont monese si e mai bine .

Multumesc mult pentru ajutor!:)
No avatar
daniellzz

Buna seara am si eu o problema .Vreau sa atasez la contul de paxum un card de ro pana vine cel nou si am o problema nu merge sa scot cardul vechi ca sa il atasez pe asta de ro.Mai am o intrebare are ceva daca este card la brd sau bcr
No avatar
jony111

daniellzz;15213 wrote: Buna seara am si eu o problema .Vreau sa atasez la contul de paxum un card de ro pana vine cel nou si am o problema nu merge sa scot cardul vechi ca sa il atasez pe asta de ro.Mai am o intrebare are ceva daca este card la brd sau bcr

Da are nu functioneaza decat visa raffaisen, BT, ING, din cate stiu merge sa adaugi cate carduri doresti nu e necesar sa-l scoti
Baietzelu

Chantall;15212 wrote: Multumesc mult pentru ajutor!:)
Cu placere!
No avatar
daniellzz

ms frumos ,trebuie sa fie cardu pe accelasi nume cum e cont de paxum
Scrie răspuns