Cu placere
experienta mea cu paxum recente
Baietzelu;15203 wrote: Cu placere
Baietzelu...daca tot esti dragut si raspunzi...si chiar vad ca stii multe informatii importante...
Lamureste-ma putin cu ceva..(te rog...)
Eu astept cardul Monese...si apoi sa fac Wire care card Monese?...Ca am o suma mai mare se scos (peste 1500$)...e mai avantajos asa?... (comision 50$)... Decat sa il pun ca si Card extern?..(ca imi ia comision mai mare?)... Am inteles bine?....
Baietzelu...daca tot esti dragut si raspunzi...si chiar vad ca stii multe informatii importante...
Eu astept cardul Monese...si apoi sa fac Wire care card Monese?...Ca am o suma mai mare se scos (peste 1500$)...e mai avantajos asa?... (comision 50$)... Decat sa il pun ca si Card extern?..(ca imi ia comision mai mare?)... Am inteles bine?....
_ana_;15205 wrote: Baietzelu...daca tot esti dragut si raspunzi...si chiar vad ca stii multe informatii importante...
Nu e nicio problema stai linistita. Cardul in principiu ajunge in 7 zile lucratoare, parerea mea daca ai de scos pana in 2000$ da-i direct pe monese prin card extern AJUNG INSTANT ... asa cu wire o sa te doara capu pt 20-30$ maxim in minus.
Nu e nicio problema stai linistita. Cardul in principiu ajunge in 7 zile lucratoare, parerea mea daca ai de scos pana in 2000$ da-i direct pe monese prin card extern AJUNG INSTANT ... asa cu wire o sa te doara capu pt 20-30$ maxim in minus.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;15208 wrote: Nu e nicio problema stai linistita. Cardul in principiu ajunge in 7 zile lucratoare, parerea mea daca ai de scos pana in 2000$ da-i direct pe monese prin card extern AJUNG INSTANT ... asa cu wire o sa te doara capu pt 20-30$ maxim in minus.
aaa....Ai drepatate...prefer banii instant decat sa mai astept inca o saptanana pt 30$.... Multumesc frumos...Norocul meu cu tine...ca am inteles ce ma interesa...
aaa....Ai drepatate...prefer banii instant decat sa mai astept inca o saptanana pt 30$.... Multumesc frumos...Norocul meu cu tine...ca am inteles ce ma interesa...
_ana_;15209 wrote: aaa....Ai drepatate...prefer banii instant decat sa mai astept inca o saptanana pt 30$.... Multumesc frumos...Norocul meu cu tine...ca am inteles ce ma interesa... 
Cel mai important foloseste aplicatia paxum pe telefon , e mult mai simpla. Te ajuta foarte mult cu introducerea datelor (card,cont bancar, transfer etc) ... cu mare drag. O seara frumoasa!
Cel mai important foloseste aplicatia paxum pe telefon , e mult mai simpla. Te ajuta foarte mult cu introducerea datelor (card,cont bancar, transfer etc) ... cu mare drag. O seara frumoasa!
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
daniellzz;15213 wrote: Buna seara am si eu o problema .Vreau sa atasez la contul de paxum un card de ro pana vine cel nou si am o problema nu merge sa scot cardul vechi ca sa il atasez pe asta de ro.Mai am o intrebare are ceva daca este card la brd sau bcr
Da are nu functioneaza decat visa raffaisen, BT, ING, din cate stiu merge sa adaugi cate carduri doresti nu e necesar sa-l scoti
Da are nu functioneaza decat visa raffaisen, BT, ING, din cate stiu merge sa adaugi cate carduri doresti nu e necesar sa-l scoti