anny;14939 wrote: eu nu am nimic la secondary ....zero, doar la funds...
:))) pai daca nu aveai de primit, logic ca nu ai nici la secondary...
cosmo payment
model01;15014 wrote: din 23mai toate platile au intrat in secondary balance ... daca ai avut o plata ce s a virat inainte de data respectiva atunci ti au intrat in available funds ...
ff nesimtiti astia de la cosmo de 5 zile nu mi au raspuns la email..
ff neseriosi
mda... nu se sinchisesc sa raspunda la mail-uri... poate ar fi trebuit sa scriu un poloneza
))))
ff nesimtiti astia de la cosmo de 5 zile nu mi au raspuns la email..
ff neseriosi
mda... nu se sinchisesc sa raspunda la mail-uri... poate ar fi trebuit sa scriu un poloneza
Elysa;15133 wrote: Cei care a-ti folosit Cosmopay sau inca folositi? v-au intrat banutii in siguranta? cum a-ti activat cardul? care sunt taxele? si de la ce banca ati scos? va multumesc
elysa, sfatul meu e sa te orientezi catre alta metoda de plata... citeste discutiile despre cosmo si ai sa vezi...
elysa, sfatul meu e sa te orientezi catre alta metoda de plata... citeste discutiile despre cosmo si ai sa vezi...
A folosit cineva cardul de Romania? acela cu 45 $ taxa ? au ajuns banii? in cat timp ?? si la ce curs vi a dat eu am card la raifaisen. si nu am scos banutii de 2 luni , va rog sa ma ajutati pentru ca trebuie sa adaug metoda platii pana pe 31 , sa dau transfer to tokens.....
Elysa;15139 wrote: A folosit cineva cardul de Romania? acela cu 45 $ taxa ? au ajuns banii? in cat timp ?? si la ce curs vi a dat eu am card la raifaisen. si nu am scos banutii de 2 luni , va rog sa ma ajutati pentru ca trebuie sa adaug metoda platii pana pe 31 , sa dau transfer to tokens.....
Cred ca te referi la Paxum withdrawal prin external card.Da,functioneaza fara pb o data ce ai contul Paxum verificat si aprobat.merge pe card de la Raiffeisen Visa sau Mastercard si banutii intra in aproximativ 2 zile.
Cred ca te referi la Paxum withdrawal prin external card.Da,functioneaza fara pb o data ce ai contul Paxum verificat si aprobat.merge pe card de la Raiffeisen Visa sau Mastercard si banutii intra in aproximativ 2 zile.
just me;15136 wrote: Bine ca nu am activat cardul cosmopay ca imi luam o mare teapa..Nu ar trebui sa avem incredere in astia care apar ca ciupercile dupa ploaie..sigur e ceva gen firma fantoma..te lasa fara bani si dispar in ceata...
Nu cred ca e teapa sau pb de incredere, ca altfel nu l ofereau site urile ca metoda de plata. Mai ales site uri mari ca MFC. E vorba de volum f mare de cereri/plati, sau de porcaria aia de limita/secondary balance, care a stricat tot. In rest, mie mi s-au parut ok. Cardul a venit relativ repede..activarea a mers..am scos si bani de vreo 4 ori..spre deosebire de altii care stau cu banii in cont de 2 luni ca nu le a venit cardul. Poate in vreo o luna se rezolva TOT si putem munci linistiti.
Nu cred ca e teapa sau pb de incredere, ca altfel nu l ofereau site urile ca metoda de plata. Mai ales site uri mari ca MFC. E vorba de volum f mare de cereri/plati, sau de porcaria aia de limita/secondary balance, care a stricat tot. In rest, mie mi s-au parut ok. Cardul a venit relativ repede..activarea a mers..am scos si bani de vreo 4 ori..spre deosebire de altii care stau cu banii in cont de 2 luni ca nu le a venit cardul. Poate in vreo o luna se rezolva TOT si putem munci linistiti.