cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Sof

qqq990;14841 wrote: Buna din nou.
Eu am reusit sa scot acei 6000 $, am trimis iar documentele si mi-a ridicat limita.
Insa au mai raman la secondary balance inca 230 $, si cand dau sa ii trimit la avaible found scrie ”Invalid acceptable amount.” Stie cineva de ce scrie asta acum si nu pot sa ii bag si pe aia 230 $ ?

Bun venit in clubul celor care așteaptă rezolvarea problemei!
Le-ai trimis mail celor de la cosmo?
No avatar
qqq990

Buna tuturor !
Ce mail ?
No avatar
Sof

qqq990;14844 wrote: Buna tuturor !
Ce mail ?

mail cu problema intampinata .... un fel de complain...
No avatar
Heaven

Sof;14846 wrote: mail cu problema intampinata .... un fel de complain...

Da... probabil daca vor primi mail-uri de la noi toti, vor rezolva problema mai rpd...e frustrant sa nu te poti folosii de banii tai pt ca ii tin ei blocati fara motiv! Nici cu aia de la Paxum nu mi-e rusine....pana vor trimite cardurile o sa vina revelionul, probabil ca s-au invatat la comisioana grase la transfer pe external si eft
No avatar
Sof

Heaven;14847 wrote: Da... probabil daca vor primi mail-uri de la noi toti, vor rezolva problema mai rpd...e frustrant sa nu te poti folosii de banii tai pt ca ii tin ei blocati fara motiv! Nici cu aia de la Paxum nu mi-e rusine....pana vor trimite cardurile o sa vina revelionul, probabil ca s-au invatat la comisioana grase la transfer pe external si eft

ai optiune in cont la "contact us" poti lasa acolo un mesaj
si mai sunt 2 adrese de mail cardservices@cardportal.com si help.prepaid@cardportal.com poti incerca toate variantele, eu asa am facut...neaparat sa incluzi in mail san number si detalii pt a te putea identifica mai rpd... momentan dau vina pe weekend pt faptul ca nu mi-au raspuns.... avand in vedere ca luni este bank holiday la ei nu ne ramane decat sa asteptam ziua de marti... sper doar sa nu aibe soarta firstchoyce si astia...
No avatar
Heaven

Sof;14848 wrote: ai optiune in cont la "contact us" poti lasa acolo un mesaj
si mai sunt 2 adrese de mail cardservices@cardportal.com si help.prepaid@cardportal.com poti incerca toate variantele, eu asa am facut...neaparat sa incluzi in mail san number si detalii pt a te putea identifica mai rpd... momentan dau vina pe weekend pt faptul ca nu mi-au raspuns.... avand in vedere ca luni este bank holiday la ei nu ne ramane decat sa asteptam ziua de marti... sper doar sa nu aibe soarta firstchoyce si astia...

Ar fi ciudat sa aiba soarta firstchoice avand in vedere ca doar ce s-au infiintat...plus de asta daca erau metoda d epplata NESIGURA de ce site-urile l-au adaugat ca metoda de plata? Nu mai inteleg nimic, decat daca sunt in cardasie unii cu altii
No avatar
Sof

Heaven;14849 wrote: Ar fi ciudat sa aiba soarta firstchoice avand in vedere ca doar ce s-au infiintat...plus de asta daca erau metoda d epplata NESIGURA de ce site-urile l-au adaugat ca metoda de plata? Nu mai inteleg nimic, decat daca sunt in cardasie unii cu altii

mda... nu stiu ce sa mai zic...ideea de bani blocati in cont nu-mi miroase a bine... mai ales cand sunt ai mei :D btw nu toate siteurile i-au acceptat ca metoda de plata...
No avatar
FARCAS

daca aflati ceva ce e cu cozo ineregula sau daca reuseste cineva sa scoata bani anuntati
No avatar
anny

EU AM SCOS CU COSMO FARA PROBLEME NU E NICI O NEREGULA!:)
No avatar
FARCAS

anny;14923 wrote: EU AM SCOS CU COSMO FARA PROBLEME NU E NICI O NEREGULA!:)
Bani sunt in secundary balace si nu in fonduri disponibile si sunt de 1 saptamana
Scrie răspuns