cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Sof

Arilena;15160 wrote: O sa iti vina cardul mai repede decat 6 sigur.Astia se misca...

sper... ma oftic totusi ca am avut un feeling sa-mi pun banii in hold sapt trecuta si n-am facut-o... cap de pluta, stateam in lisniste si pace acum... daca nu rezolva astia.... am muncit o sapt degeaba...
No avatar
Keke

Arilena;15160 wrote: O sa iti vina cardul mai repede decat 6 sigur.Astia se misca...
Cate zile au fost in cazul tau?Am mai pus intrebarea asta si o dra a raspuns in 3 zile..
No avatar
Keke

Arilena;15163 wrote: Eu am avut data estimativa 24 mai,dar mi a ajuns în 5 zile după care am mai dat comanda dr un card pt contul in lire de la ei si in 3 zile a fost aici.
Merci Arilena😊
No avatar
Cristina29

Buna tuturori nu stiu daca scriu unde trebuie vreau sa va intreb ceva si scaos cineva bani de pe cosmopay
No avatar
Heaven

Stie cineva s-a rezolvat problema cu intratul banilor in secondary ballance? Ca deja se apropie urmatoarea perioada, si nu stiu daca sa pun banii pe hold. In contul meu e inca imposibil sa transfer din secondary pe card.
No avatar
vvv

eu am dat hold pana pe 16 iunie.. am o presimtire ca fix dupa 1 vor remedia problema
No avatar
Heaven

Da, asa este recomandat. am dat si eu hold, daca e sa am banii blocati prefer sa fie pe site de unde sigur ii voi primi mai devreme sau mai tarziu, in loc sa imi incerc sansele cu cosmo pay....au mers prea mult se pare
No avatar
Cristocea

Ştie cineva de ce tot primesc eroarea asta şi nu pot face cont la ei??
Cannot register cardholder, please check card inventory.
Am incercat tot, am bifat tot, totul e perfect scris, nu ştiu de ce nu imi dă voie să il fac.
Cineva?
No avatar
Becca

Arilena;15163 wrote: Eu am avut data estimativa 24 mai,dar mi a ajuns în 5 zile după care am mai dat comanda dr un card pt contul in lire de la ei si in 3 zile a fost aici.

Buna.Am primit si eu cardul monese si am o intrebare poate ma poti ajuta. Din paxum merge sa cer transfer eft catre contul iban monese sau pot transfera doar prin metoda withdraw to external card?In aplicatia monese vad ca am IBAN si datele bancii,ar trebui sa mearga nu?Merci.
No avatar
vvv

incearca sa te inregistrezi cu alt mail
Scrie răspuns