cosmo payment
-
cristinadrcrist
Eu sunt verificat ,doar identity proof si dovada de adresa am trimis de la fan curier... de la un colet dar nu stiu daca vor aproba.. Cu acest card pot plati cumparaturi? Dar daca am limita nu cred...Vai mi se pare un dezastru la care nu ma asteptam pentru ca nu au cerut dovada de adresa de la inceput
Paxum alti ocupati astai smecheria sa faci bani si sa lucezi rapid dca vrei sa te aleaga lumea.Peste vreo 3 sapt rasp si aia.La cosmo dovada adresei o faci cu foaia dela un cont bancar unde iti da iban acolo apare pe foaie adresa din buletin si contu bancar faci poza la foaie si o sa ti aprobe cosmo pt dovada adresei
- ILoveSummer
Caty;14430 wrote: Eu am documentele aprovbbate si tot nu merge.Upgrade Load Limit Approved
Your request has already been approved.Acuma cum mai fac?
Documentele de la KYC documents sunt pentru ridicarea limitei. Intra in contul tau, la KYC documents și încarcă ce ți se cere. Trebuie să astepti verificare, dupa care ti se ridică limita de retragere si poti scoate 600$/tranzactie.
Your request has already been approved.Acuma cum mai fac?
Documentele de la KYC documents sunt pentru ridicarea limitei. Intra in contul tau, la KYC documents și încarcă ce ți se cere. Trebuie să astepti verificare, dupa care ti se ridică limita de retragere si poti scoate 600$/tranzactie.
Nu ai inteles deja sunt aprobate.Uite cand dau validar eimi scie asta Upgrade Load Limit Approved
Your request has already been approved.Nici daca vreau nu mai poat baga altele pentru ca nu imi ofera o setare sau un buton sau ceva sa fac asta.Dc zice ca sunt aprobate si nu pot scoate mai mult ,dc zice ca sunt aprobat esi nu mai pot transfer abani din secondary balance?
Your request has already been approved.Nici daca vreau nu mai poat baga altele pentru ca nu imi ofera o setare sau un buton sau ceva sa fac asta.Dc zice ca sunt aprobate si nu pot scoate mai mult ,dc zice ca sunt aprobat esi nu mai pot transfer abani din secondary balance?
- ILoveSummer
Caty;14436 wrote: Nu ai inteles deja sunt aprobate.Uite cand dau validar eimi scie asta Upgrade Load Limit Approved
Astea sunt adresele de mail ale celor de la Cosmo :
cardservices@cardportal.com
CosmoPayment@cardportal.com
Da-le mail si intreaba-i, îți vor raspunde relativ repede.
Astea sunt adresele de mail ale celor de la Cosmo :
cardservices@cardportal.com
CosmoPayment@cardportal.com
Da-le mail si intreaba-i, îți vor raspunde relativ repede.
-
cristinadrcrist
E din 2017... Eu stau la alta adresa decat cea din buletin ,pe care trebuie sa o confirm pe cea din buletin sau pe asta? aici nimic nu este pe numele meu ca in orice apartament inchiriat. Fix de asta aveam nevoie ce sa zic ...
-
cristinadrcrist
Si eu la fel dar sa vina cardurile o data