Dupa am încărcat de pe laptop si a mers. Multumesc mult
cosmo payment
Comison ia 3 $ la fiecare tranzactie, plus in fiecare luna iti ia tot 3 $.
Eu am primit cardul, 2 carduri chiar, am atasat cardul la comso, am convertit prima oara 2000 tokens pe el, la data care trebuia sa intre banii pe cosmo, cu intarziere de cateva zile decat data indicata, au intrat 100 $ din care au luat 13 $ pentru activarea cardului, si am scos 50 $.
Problema este insa ca am convertit pe cosmo 6000 $ si acum nu ii pot sccoate, poti face doar tranzactii de 600 $ la bacomat de aprox 5 ori, si banii intrati pe cosmo trebuie sa -i transferi pe card cate 200$, ce dracu ?
Ideea este ca nu imi da voi nici macar cate 200 $ sa transfer din acei bani, nu inteleg de ce, este vre o problema cu acea limita?
Am trimis din nou alte documente pentru a verifica si astept email, am inteles ca trebuie sa aprobe limita de transfer, sau ceva de genu, poate sa ma ajute cineva in legatura cu asta?
Eu am primit cardul, 2 carduri chiar, am atasat cardul la comso, am convertit prima oara 2000 tokens pe el, la data care trebuia sa intre banii pe cosmo, cu intarziere de cateva zile decat data indicata, au intrat 100 $ din care au luat 13 $ pentru activarea cardului, si am scos 50 $.
Problema este insa ca am convertit pe cosmo 6000 $ si acum nu ii pot sccoate, poti face doar tranzactii de 600 $ la bacomat de aprox 5 ori, si banii intrati pe cosmo trebuie sa -i transferi pe card cate 200$, ce dracu ?
Ideea este ca nu imi da voi nici macar cate 200 $ sa transfer din acei bani, nu inteleg de ce, este vre o problema cu acea limita?
Am trimis din nou alte documente pentru a verifica si astept email, am inteles ca trebuie sa aprobe limita de transfer, sau ceva de genu, poate sa ma ajute cineva in legatura cu asta?
- ILoveSummer
qqq990;14268 wrote: Comison ia 3 $ la fiecare tranzactie, plus in fiecare luna iti ia tot 3 $.
Buna!
Intră in contul tau de Cosmo la KYC documents, incarca documentele cerute, dupa o să ți se ridice limita.
Buna!
Intră in contul tau de Cosmo la KYC documents, incarca documentele cerute, dupa o să ți se ridice limita.
Eu am blocati 6300 $ in secondary balance, si ii pot transfera de acolo la avaible found, am trimis iar acum alte poze la KYC , iar acum astept email sa vad ce spun. E din cauza limitei? De asta nu-mi da voie sa ii bag pe card? Ciudat este faptul nu stiu daca ati vazut atunci cand dai sa bagi banii din secundary balance la avaible found nu iti da voie decat sa transferi cate 200 $ pe rand, sau ceva de genu asta.. E foarte ciudat cosmo asta, astept sa-mi vina cardul la paxum si sa scot acesti bani si nici nu ma gandesc sa-l folosesc in continuare
Buna, am converit de pe cb 2000 tokens, au intrat pe cosmo, mi-au luat 12 $ din 100 $ sa activez cardul si am scos doar 50$, acum mai am pe card 20$, am convertit din nou, si mi-au bagat banii la secundary balance, unde de acolo nu ii pot transfera pe card pana ce nu imi ridica ei limita, alte documete trimise, acum astep email sa vad daca e in regula si daca imi ridica limita sa pot transfera banii la avaible founds si sa-i pot scoate
- ILoveSummer
qqq990;14289 wrote: Eu am blocati 6300 $ in secondary balance, si ii pot transfera de acolo la avaible found, am trimis iar acum alte poze la KYC , iar acum astept email sa vad ce spun. E din cauza limitei? De asta nu-mi da voie sa ii bag pe card? Ciudat este faptul nu stiu daca ati vazut atunci cand dai sa bagi banii din secundary balance la avaible found nu iti da voie decat sa transferi cate 200 $ pe rand, sau ceva de genu asta.. E foarte ciudat cosmo asta, astept sa-mi vina cardul la paxum si sa scot acesti bani si nici nu ma gandesc sa-l folosesc in continuare
Da, este din cauza limitei. Dupa ce iti aprobă documentele de la KYC, o sa iti apara toți banii la balance. De asta nu poți scoate mai mult de 200$. Asteapta sa iti aprobe documentele, dupa care poți scoate 600$/tranzactie. Nu te panica.
Da, este din cauza limitei. Dupa ce iti aprobă documentele de la KYC, o sa iti apara toți banii la balance. De asta nu poți scoate mai mult de 200$. Asteapta sa iti aprobe documentele, dupa care poți scoate 600$/tranzactie. Nu te panica.