Am retrmis din nou documentele mele, si astept luni-marti sa primesc email sa vad daca este in regula, stiu ca foarte lume e panicata, insa vorbim de banii nostri munciti si este o suma destul de mare , si cred ca multi dintre noi aveam aceeasi problema.
Insa mai am o intrebare, inainte ca FirstChoicepay sa se inchida eu nu am stiut decat in ultimele zile, asa ca am convertit pe FirstChoicepay in continuare pana am primit email de la First ca o sa se inchida (probabil a trimis un email de avertizare pe CB, insa eu pierdusem acel emil care il aveam atatsat la contul de CB, probabil de aceea nu am vazut emailu )eu am convertit pe First in ultima perioada inaite ca el sa se inchida aproximativ 1300 $, mai aveam pe el si am cred 17 $, intrebarea mea este daca mai pot recupera acei 1300 $?
Am trimi email la First in legatura cu acei bani si la CB, am primit un raspund ca First nu mai prelucreaza alte plati si etc, atunci eu spun ca cei de la First vor da banii inapoi la Cb si de acolo ii pot recupere?
Mai are cineva aceasta problema ?
cosmo payment
- ILoveSummer
Baby;14423 wrote: A primit cineva cardul de la Paxum?
Încă nu! La mine maine se fac 10 zile lucrătoare de Printing. Dupa care o sa îl mai printeze inca 1 luna...
Încă nu! La mine maine se fac 10 zile lucrătoare de Printing. Dupa care o sa îl mai printeze inca 1 luna...
-
cristinadrcrist
Va rog mult sa ma ajutati. Nu mai pot scoate bani efectiv de pe acest card ,am limita ...am 350 dolari in secondary balance si available doar 115 pe care nu ii pot scoate, nici macar 20 lei ,spune ca am limita. Cum este posibil asa ceva?? Ce se intampla ,nu vreau acea limita cand imi poate scoate banii ...O sa renunt cat mai repede la acest card .
- ILoveSummer
cristinadrcrist;14427 wrote: Va rog mult sa ma ajutati. Nu mai pot scoate bani efectiv de pe acest card ,am limita ...am 350 dolari in secondary balance si available doar 115 pe care nu ii pot scoate, nici macar 20 lei ,spune ca am limita. Cum este posibil asa ceva?? Ce se intampla ,nu vreau acea limita cand imi poate scoate banii ...O sa renunt cat mai repede la acest card .
Buna!
Intra in contul tau la KYC documents și încarcă documentele acolo. Ai limita pentru ca nu ai documentele încărcate acolo. Dupa ce ți se aproba documentele, o sa ti se ridice limita si o sa poti scoate toti banii.
Buna!
Intra in contul tau la KYC documents și încarcă documentele acolo. Ai limita pentru ca nu ai documentele încărcate acolo. Dupa ce ți se aproba documentele, o sa ti se ridice limita si o sa poti scoate toti banii.
cristinadrcrist;14427 wrote: Va rog mult sa ma ajutati. Nu mai pot scoate bani efectiv de pe acest card ,am limita ...am 350 dolari in secondary balance si available doar 115 pe care nu ii pot scoate, nici macar 20 lei ,spune ca am limita. Cum este posibil asa ceva?? Ce se intampla ,nu vreau acea limita cand imi poate scoate banii ...O sa renunt cat mai repede la acest card .
Salut!La fel si eu nu mai pot transfera din secondary balance .Nu pot scoate nice din available funds.Ce partaiala ii asta.Am documentele aprobate gen upgrade limit approved.Si tot nu merge.Ma invart in juru cozi de atata timp bani in cont card valid si tot nu ai parte de banii tai.Iarasi probleme cand activezi plastic card o faci cu CVV de pe spatele cardului nu ala din fata ochilor care apare in My Acount .Multa lume cred cai ala car eiti apare prima oara in fata ochilor cand intri pe cont dar defapt e ala de pe spatele cardului .Mi am prins urechile cateva zile tot imi dadea cu eroare si zicea sa contactez support team.Stau sa umblu pe ghicite,nu era specificat nicaeri.Acuma problema cu secondary balance dupa ce am documentele aprobate si le am dat peste 10 mailuri de 1 sapt nu rasp.
Salut!La fel si eu nu mai pot transfera din secondary balance .Nu pot scoate nice din available funds.Ce partaiala ii asta.Am documentele aprobate gen upgrade limit approved.Si tot nu merge.Ma invart in juru cozi de atata timp bani in cont card valid si tot nu ai parte de banii tai.Iarasi probleme cand activezi plastic card o faci cu CVV de pe spatele cardului nu ala din fata ochilor care apare in My Acount .Multa lume cred cai ala car eiti apare prima oara in fata ochilor cand intri pe cont dar defapt e ala de pe spatele cardului .Mi am prins urechile cateva zile tot imi dadea cu eroare si zicea sa contactez support team.Stau sa umblu pe ghicite,nu era specificat nicaeri.Acuma problema cu secondary balance dupa ce am documentele aprobate si le am dat peste 10 mailuri de 1 sapt nu rasp.
ILoveSummer;14428 wrote: Buna!
Eu am documentele aprovbbate si tot nu merge.Upgrade Load Limit Approved
Your request has already been approved.Acuma cum mai fac?
Eu am documentele aprovbbate si tot nu merge.Upgrade Load Limit Approved
Your request has already been approved.Acuma cum mai fac?
-
cristinadrcrist
Eu nu am dovada de adresa stau in chirie. Am schimbat metoda de plata pe paxum care nici nu raspunde cu cont validat si confirmat . Mi se pare o mare mizerie. Asa ceva e oribil.