cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

alicia;14169 wrote: Cum vad daca contul este bun ? Scrie ceva?

Normal ar fi Sa primesti mail de la ei cum ca ti s-a activat contul
Alexabubu

Keke;14171 wrote: Un bank statement ai putea.Acolo ai adresa actuala?
am incarcat poza si cu buletinul.. De la banca nu mai stiu daca am vreun document. Astept sa vad daca aproba cu buletinul. Daca nu e validat contul la ambele documente nu pot folosi cardul lor chiar daca l am primit ..nu?
No avatar
kooki

Se accepta numai facturi utilitati pe numele tau, la ''proof address'' nu poti trimite tot buletinul. Buletinul este doar pentru ''proof identity''. Orice alta chitanta nu este acceptata.
No avatar
Keke

Alexabubu;14173 wrote: am incarcat poza si cu buletinul.. De la banca nu mai stiu daca am vreun document. Astept sa vad daca aproba cu buletinul. Daca nu e validat contul la ambele documente nu pot folosi cardul lor chiar daca l am primit ..nu?
Trebuie cont verificat si documentatia aprobata ca sa iti poata ridica limita contului.Te sfatuiesc sa obtii de la banca o dovada pt adresa actuala daca nu ai nicio factura.Trebuie sa fie recenta,din ultimele trei luni parca.Cardul nu il poti folosi pt ca nu poti activa plasticul fara cont aprobat.si e f important sa ai limitele ridicate,altfel marea majoritate a sumei ramane in secondary balance si se face loc treptat in available funds.
No avatar
Cristina29

Da un extras de cont de la banka trasivania eu asa ma facut iti faci un card la banca apoi ceri extrasu de cont
No avatar
Cristina29

Un extras de cont de la banca si este suficient la mine a fuctionat mi am facut un card la banca am cerut estrasu de cont cu stapila si semnatura 😊😊😊
No avatar
bigben

Dupa 4 zile au raspuns cei de la cosmo
Era nevoie de o alta factura de utilitati care sa fie pe numele meu.
La mine sa rezolvat au transferat bani
No avatar
just me

Buna! A patit careva dintre voi sa va apara eroarea 404 page not found in contul cosmo cand încercați sa downloadati o poza cu factura de utilitati? Imi tot apare de cateva zile incerc apare asa o imagine cu un card si pe el svrie error 404 page not found...
No avatar
just me

Tin sa precizez ca factura e pe numele meu...si nu este o factura de telefon...
ILoveSummer

just me;14209 wrote: Buna! A patit careva dintre voi sa va apara eroarea 404 page not found in contul cosmo cand încercați sa downloadati o poza cu factura de utilitati? Imi tot apare de cateva zile incerc apare asa o imagine cu un card si pe el svrie error 404 page not found...

Da! Eu am pățit asta când am incercat să incarc o poză cu buletinul de pe telefon. Acceași eroare 404.
Dupa am încărcat de pe laptop si a mers.
Scrie răspuns