July;14178 wrote: Am si eu o nelamurire. De ce oare cand transfer banii pe cardul de la ing dupa paxum,imi calculeaza un curs mai mic decat este in mod normal? Adica mi l-a calculat cu 3,77 iar la ING este 3,85.
Aceeasi problema am avut-o si eu. Sa iti explic de ce. Tu ai retras banii de pe paxum in dolari. Pe contul tau bancar conform legislatiei europene vor fi convertiti in euro. Asa e regula vietii. Dupa ce ii converteste din dolari in euro, daca tu ai contul normal il lei ii vor converti din euro in lei. Asa ca tu vei pierde mult din cauza acestor schimburi valutare inutile.
Solutie: eu am retras prin EFT in contul de euro unde am platit 5$ odata paxumului si apoi bancii ING inca 0.5$ comision de administrare. La banca am fost si am retras banii in euro si m-am dus la o casa de schimb valutar unde mi-a dat un curs valutar mai bun decat la banca.
experienta mea cu paxum recente
Alexabubu;14174 wrote: Mai este cineva care nu a primit banii dp paxum p external card.. ? Eu am la BT cont..se misca cam lent astia
Eu i-am primit ieri dupa cb, si in aproape 30 de ore au intrat si pe cardul de la ING.
Dar am cerut daily payout pe la 5 dimineata,cu 4 ore inainte sa se inchida sesiunea.
Eu i-am primit ieri dupa cb, si in aproape 30 de ore au intrat si pe cardul de la ING.
Dar am cerut daily payout pe la 5 dimineata,cu 4 ore inainte sa se inchida sesiunea.
-
doarunanonim
July;14180 wrote: Eu i-am primit ieri dupa cb, si in aproape 30 de ore au intrat si pe cardul de la ING.
Am inteles boss. Banuiesc ca i-ai cerut si pe external card. Aici iar manaca si astia comision. Eu ti-am zis cum procedez eu. Poate fi o solutie pe viitor!
Am inteles boss. Banuiesc ca i-ai cerut si pe external card. Aici iar manaca si astia comision. Eu ti-am zis cum procedez eu. Poate fi o solutie pe viitor!
Sincer eu nu inteleg.. Dc astia d la cosmospayment pot sa se miste repede.. Intr o sapt am avut cardul primit. S celor d la paxum le trebuie luni d zile sa trimita un amarat d card. Bataie d joc. Dar aia 45 d dolari fee anual..i au luat foarte repede.. Nu s au mai miscat ca melcu.
doarunanonim;14179 wrote: Aceeasi problema am avut-o si eu. Sa iti explic de ce. Tu ai retras banii de pe paxum in dolari. Pe contul tau bancar conform legislatiei europene vor fi convertiti in euro. Asa e regula vietii. Dupa ce ii converteste din dolari in euro, daca tu ai contul normal il lei ii vor converti din euro in lei. Asa ca tu vei pierde mult din cauza acestor schimburi valutare inutile.
Solutie: eu am retras prin EFT in contul de euro unde am platit 5$ odata paxumului si apoi bancii ING inca 0.5$ comision de administrare. La banca am fost si am retras banii in euro si m-am dus la o casa de schimb valutar unde mi-a dat un curs valutar mai bun decat la banca.
In cat timp i-ai primit?
In cat timp i-ai primit?
-
doarunanonim
July;14186 wrote: In cat timp i-ai primit?
6-7 zile. ceea ce e relativ decent
6-7 zile. ceea ce e relativ decent