experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
doarunanonim

July;14178 wrote: Am si eu o nelamurire. De ce oare cand transfer banii pe cardul de la ing dupa paxum,imi calculeaza un curs mai mic decat este in mod normal? Adica mi l-a calculat cu 3,77 iar la ING este 3,85.

Aceeasi problema am avut-o si eu. Sa iti explic de ce. Tu ai retras banii de pe paxum in dolari. Pe contul tau bancar conform legislatiei europene vor fi convertiti in euro. Asa e regula vietii. Dupa ce ii converteste din dolari in euro, daca tu ai contul normal il lei ii vor converti din euro in lei. Asa ca tu vei pierde mult din cauza acestor schimburi valutare inutile.

Solutie: eu am retras prin EFT in contul de euro unde am platit 5$ odata paxumului si apoi bancii ING inca 0.5$ comision de administrare. La banca am fost si am retras banii in euro si m-am dus la o casa de schimb valutar unde mi-a dat un curs valutar mai bun decat la banca.
No avatar
July

Alexabubu;14174 wrote: Mai este cineva care nu a primit banii dp paxum p external card.. ? Eu am la BT cont..se misca cam lent astia

Eu i-am primit ieri dupa cb, si in aproape 30 de ore au intrat si pe cardul de la ING.
Dar am cerut daily payout pe la 5 dimineata,cu 4 ore inainte sa se inchida sesiunea.
No avatar
doarunanonim

July;14180 wrote: Eu i-am primit ieri dupa cb, si in aproape 30 de ore au intrat si pe cardul de la ING.
Dar am cerut daily payout pe la 5 dimineata,cu 4 ore inainte sa se inchida sesiunea.

Am inteles boss. Banuiesc ca i-ai cerut si pe external card. Aici iar manaca si astia comision. Eu ti-am zis cum procedez eu. Poate fi o solutie pe viitor!
Alexabubu

Cryssaaaaaa;14175 wrote: Cand ai transferat banii?
Si eu vreau sa ii transfer tot la BT si vreau sa stiu cat am de asteptat
ieri pe la 5 fara 20 i am transferat. S nici acuma nu au intrat p card. M am saturat d situatia asta.
Alexabubu

Sincer eu nu inteleg.. Dc astia d la cosmospayment pot sa se miste repede.. Intr o sapt am avut cardul primit. S celor d la paxum le trebuie luni d zile sa trimita un amarat d card. Bataie d joc. Dar aia 45 d dolari fee anual..i au luat foarte repede.. Nu s au mai miscat ca melcu.
No avatar
July

doarunanonim;14181 wrote: Am inteles boss. Banuiesc ca i-ai cerut si pe external card. Aici iar manaca si astia comision. Eu ti-am zis cum procedez eu. Poate fi o solutie pe viitor!

Da pe external card la ING
No avatar
July

doarunanonim;14179 wrote: Aceeasi problema am avut-o si eu. Sa iti explic de ce. Tu ai retras banii de pe paxum in dolari. Pe contul tau bancar conform legislatiei europene vor fi convertiti in euro. Asa e regula vietii. Dupa ce ii converteste din dolari in euro, daca tu ai contul normal il lei ii vor converti din euro in lei. Asa ca tu vei pierde mult din cauza acestor schimburi valutare inutile.

Solutie: eu am retras prin EFT in contul de euro unde am platit 5$ odata paxumului si apoi bancii ING inca 0.5$ comision de administrare. La banca am fost si am retras banii in euro si m-am dus la o casa de schimb valutar unde mi-a dat un curs valutar mai bun decat la banca.
In cat timp i-ai primit?
No avatar
doarunanonim

July;14186 wrote: In cat timp i-ai primit?

6-7 zile. ceea ce e relativ decent
No avatar
Keke

Alexabubu;14183 wrote: ieri pe la 5 fara 20 i am transferat. S nici acuma nu au intrat p card. M am saturat d situatia asta.

Withdrawal pe un card extern dureaza circa 2zile
No avatar
BLuBy

Buna, am dat transfer pe card extern , dar nu am primit mail de confirmare, dar pe cont aparare validare. Voi ati primit ? Cat a durat sa va intre banii ? Multumesc
Scrie răspuns