experienta mea cu paxum recente
-
Lui octav trebuie sa ii scriu in engleza sau pot in romana?
sandrakasandra3;13705 wrote: multumesc frumos, chestia este ,Closed Account Confirmation,asa imi apare si balance 000 nu imi mai fac sperante la banii doar macar sa imi recuperez contul , asa patesti cand ai parte in excroci si ii mai si platesti pentru asta
sincer nu am prea multe info despre cont inchis dar cel mai bine sa vb cu octav ca iel poate sa te ajute la asta si cu siguranta resolvere o sa fie 100% in cel mai rau caz poti sa disches alt cont si schimb emailu de plata din situr de unde primest banii ca daca acelasi persoane te a facut si emailu fii sigure ca stie info de la email si poate sa il recupreze oricand asa ca cel mai bn sa vb cu octav sa disches cont nou
sincer nu am prea multe info despre cont inchis dar cel mai bine sa vb cu octav ca iel poate sa te ajute la asta si cu siguranta resolvere o sa fie 100% in cel mai rau caz poti sa disches alt cont si schimb emailu de plata din situr de unde primest banii ca daca acelasi persoane te a facut si emailu fii sigure ca stie info de la email si poate sa il recupreze oricand asa ca cel mai bn sa vb cu octav sa disches cont nou
We only have what we Give
-
am schimbat tot , am aplicat pentru un nou card , am reinstalat pana si windous din nou
-
omul acesta face si el videochat impreuna cu nevasta-sa sau cine o fii, fac de mult ,si categoric are si el card paxum ,am crezut ca daca muncesc si ei de atata timp stie ca nu este asa usor , eu am trei copiii nu m am gandit ca este asa de javra , mai ales ca i am platit vreo 200 de dolari pentru tot adica sa ma jefuiasca ,sper sa imi raspunda aces Octav si poate ma ajuta , iti multumesc si ti e ca ti ai facut timp sa imi raspunzi!
sandrakasandra3;13710 wrote: omul acesta face si el videochat impreuna cu nevasta-sa sau cine o fii, fac de mult ,si categoric are si el card paxum ,am crezut ca daca muncesc si ei de atata timp stie ca nu este asa usor , eu am trei copiii nu m am gandit ca este asa de javra , mai ales ca i am platit vreo 200 de dolari pentru tot adica sa ma jefuiasca ,sper sa imi raspunda aces Octav si poate ma ajuta , iti multumesc si ti e ca ti ai facut timp sa imi raspunzi!
Intr-o buna zi va primi ce merita. Practic ti-a furat banii. Fimiar scarba... Sa speram ca te va ajuta Octav.
Dar nu ai incercat sa il confrunti? Sa il intrebi de ce a decurs la asa ceva? Mai ales in conditiile in care si el lucreaza in acelasi domeniu, si stie cum este.
Intr-o buna zi va primi ce merita. Practic ti-a furat banii. Fimiar scarba... Sa speram ca te va ajuta Octav.
Dar nu ai incercat sa il confrunti? Sa il intrebi de ce a decurs la asa ceva? Mai ales in conditiile in care si el lucreaza in acelasi domeniu, si stie cum este.
-
VREAU SA ITI MULTUMESC DIN SUFLET D-NU ARABU CA MAI AJUTAT SA IMI RECUPEREZ BANII PRACTIC NU IMI VINE SA CRED SI MULTUMESC SI D-NULUI OCTAV DIN TOATA INIMA SI AVETI NOROC SI MULTA SANATATE , MULTUMESC , AM MARI EMOTII PRACTIC IMI ESTE GREU SA CRED
sandrakasandra3;13712 wrote: VREAU SA ITI MULTUMESC DIN SUFLET D-NU ARABU CA MAI AJUTAT SA IMI RECUPEREZ BANII PRACTIC NU IMI VINE SA CRED SI MULTUMESC SI D-NULUI OCTAV DIN TOATA INIMA SI AVETI NOROC SI MULTA SANATATE , MULTUMESC , AM MARI EMOTII PRACTIC IMI ESTE GREU SA CRED
ma bucur ca ai resolvat >:D:D:D:D:D:D<
ma bucur ca ai resolvat >:D:D:D:D:D:D<
We only have what we Give
-
m a ajutat iti vine sa crezi , imi voi recupera bani inapoi , multa sanatate si ti e