ramona31;13578 wrote: In viata trebuie sa inveti sa fii si destept. S-a inventat plata online, la agentii economici...nu e neaparat sa retragi bani la un bancomat. Si sa vina anaful la usa mea atunci cand in spatele gratiilor vor sta cei care au furat cu adevarat vizibil si sunt linustiti in vilele lor. Am sa te vad pe tine peste 3 4 ani cand se va mai intampla o chestie dinasta ce ai sa zici stiind ca tu ai platit pt niste servicii. E ca si cum ai face comanda de pe emag o platesti online si te amana ca acum se fabrica ca mai stai ca ploua afara, ca a nins si te tine asa 1 3 luni.
am inteles ca ai platit un serviciu si eu as fi revoltat si sunt iti dau exemplu am 500$blocati in eft ca banca a spus ca nu am dat corect codul banci si cu cine sa ma lupt ?sau sa intreb?astept fiind o plata noua pt mine
experienta mea cu paxum recente
cosmicfox666;13582 wrote: https://discord.gg/HaQJCAU - Va invit pe serverul de discord pentru a scapa de stresul de pe forum. Suntem deja vreo 20 de oameni 
da aici mai bine pentru lupta
)) simit in largu meu =)) Hai toate lume aici
da aici mai bine pentru lupta
We only have what we Give
dar de ce nu va bagati voi direct retragere bancara la situri? ori ca va intra prin paxum si apoi ii bagati in card extern, ori ca atasati direct iban-ul fix acelasi lucru! in felul asta poate paxum nu ar mai trebui sa stea sa va verifice conturile si sa va raspunda la tickete si s-ar ocupa de clientii vechi!
Ducesa;13596 wrote: Draga Ramona, vechi sau noi toata lumea plateste taxa de intretinere anuala. Fiecare e liber sa decida ce metoda de plata ii convine mai mult. Nu stiu de unde vii, dar sper ca nu-ti imaginezi ca ai capacitatea necesara sa te impui in vreun fel 
asa cum nici voi nu aveti capacitatea de a-mi spune cum sa imi retrag eu bani din contul paxum!
asa cum nici voi nu aveti capacitatea de a-mi spune cum sa imi retrag eu bani din contul paxum!
nano;13602 wrote: Eu sunt multumit de Paxum, cu toate ca au taxele maricele, dar na orice avantaj are si un dezavantaj. Multumesc Octav pentru ajutor si sa nu uit de Arabu, tot respectul :>
ms frumos cu tot respectul eu sunt multumit in cat am comissionul 0 la external card si o cafe cu lapte de la starbucks =))
dovada e ieri am scos 4005 Ron pentru 1000$ transferat to external card la raiffesen bank
ms frumos cu tot respectul eu sunt multumit in cat am comissionul 0 la external card si o cafe cu lapte de la starbucks =))
dovada e ieri am scos 4005 Ron pentru 1000$ transferat to external card la raiffesen bank
We only have what we Give
-
Budincacupaine
ramona31;13597 wrote: asa cum nici voi nu aveti capacitatea de a-mi spune cum sa imi retrag eu bani din contul paxum!
Daca stiam ca o persoana atat de obraznica asteapta in urma mea la paxum de nu deschideam 7 tichete zilnic si dadeam 100 de mailuri doar asa ca "noi nu avem capacitatea de a-ti spune cum sa iti retrati tu banii de pe paxum" Daca suntem atat de retarzi, de ce ne mai intrebi? Sau ce mai cauti printre noi? Cauta singurica informatiile si lasa-ne pe noi asa retardati cum suntem.
Daca stiam ca o persoana atat de obraznica asteapta in urma mea la paxum de nu deschideam 7 tichete zilnic si dadeam 100 de mailuri doar asa ca "noi nu avem capacitatea de a-ti spune cum sa iti retrati tu banii de pe paxum" Daca suntem atat de retarzi, de ce ne mai intrebi? Sau ce mai cauti printre noi? Cauta singurica informatiile si lasa-ne pe noi asa retardati cum suntem.