experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Katy_Katty

probabil adresa ta nu este verificată! Adauga o factura pe numele tau cu adresa din buletin si așteaptă sa iti fie verificata sau apeleaza si u la Octav dacă mai poate sa te ajute si sa iti verifice mai repede!!
issabelle

Katy_Katty;13612 wrote: probabil adresa ta nu este verificată! Adauga o factura pe numele tau cu adresa din buletin si așteaptă sa iti fie verificata sau apeleaza si u la Octav dacă mai poate sa te ajute si sa iti verifice mai repede!!

o sa incerc. multumesc!
No avatar
pallino

paxum wire transfer to european bank
WIRE TRANSFER, not EFT
how much business days you have wait from request to arrive money?
No avatar
July

issabelle;13607 wrote: a aplicat cineva pentru cardul paxum? pe mine nu ma lasa... "Your request cannot be completed at this time. Please try again later."

Trebuie sa adaugi proof address. Asa am patit si eu, i-am trimis email cu eroarea lui Octav si mi-a spus sa adaug o factura cu adresa. In 2 minute mi-a confirmat-o 😁
No avatar
Karinafoxx

Buna am si eu o întrebare in legatura cu paxum eu nu am nici o factura pe numele meu asa ca am fos la BCR sa cer un extras de cont problema este ca nu imi apare adresa pe extras doar CNP, si ma gandeam daca as putea pune ca dovada de adresa tot buletinu, credeți ca se poate ID ID? Pe ePayment nu au accepta asa si am incercat sa pun contractul de la BCR bineînțeles ca au trecut 5 zile si nu am primit nici un raspuns, nu stiu ce sa mai fac ma gandeam sa imi fac un pașaport asa bănuiesc ca nu as mai avea nevoie de factura?
No avatar
erika9

Karinafoxx;13682 wrote: Buna am si eu o întrebare in legatura cu paxum eu nu am nici o factura pe numele meu asa ca am fos la BCR sa cer un extras de cont problema este ca nu imi apare adresa pe extras doar CNP, si ma gandeam daca as putea pune ca dovada de adresa tot buletinu, credeți ca se poate ID ID? Pe ePayment nu au accepta asa si am incercat sa pun contractul de la BCR bineînțeles ca au trecut 5 zile si nu am primit nici un raspuns, nu stiu ce sa mai fac ma gandeam sa imi fac un pașaport asa bănuiesc ca nu as mai avea nevoie de factura?

Eu am pus buletinul la ambele si mi-a aprobat fara probleme.
No avatar
Karinafoxx

erika9;13683 wrote: Eu am pus buletinul la ambele si mi-a aprobat fara probleme.

Multumesc frumos o sa incerc si eu
No avatar
sandrakasandra3

daca am rugat pe cineva sa imi faca un cont paxum si dupa ce a fost activat si au intrat banii in el , acea persoana mai tras banii din el si mi a inchis contul , am vreo sansa sa imi recuperez banii sau contul de la paxum?va multumesc
arabu1988

sandrakasandra3;13703 wrote: daca am rugat pe cineva sa imi faca un cont paxum si dupa ce a fost activat si au intrat banii in el , acea persoana mai tras banii din el si mi a inchis contul , am vreo sansa sa imi recuperez banii sau contul de la paxum?va multumesc

buna
pentru asta nu poate sa te ajute nimin decat octav@paxum.com
dar cum poate sa trage banii fara si card bancar sau cont bancar pe numele tau ??
doar daca a trimis banii la alt cont paxum asa da sa poate
dai mail la octav si explica exact ce sa intamplat so sunt sigur ca exista calea sa resolv treaba asta

succes
We only have what we Give
No avatar
sandrakasandra3

multumesc frumos, chestia este ,Closed Account Confirmation,asa imi apare si balance 000 nu imi mai fac sperante la banii doar macar sa imi recuperez contul , asa patesti cand ai parte in excroci si ii mai si platesti pentru asta
Scrie răspuns