experienta mea cu paxum recente
- ILoveSummer
O să îi facem lui Octav o statuie pentru că ne-a verificat conturile dupa 3 saptamani in condițiile în care timpul de verificare era de 72 de h.
Ce să zic, mare efort!
Ce să zic, mare efort!
Oldshadow;13567 wrote: sincer daca nu era octav inca mai asteptati dupa conturi active,epayments din cate am inteles nu poti scoate bani din cont spre banca cosmopay uni scot unii nu asa ca faceti transfer bancar daca aveti minim 1000$ mfc la restul nu stiu
Contul meu paxum e activ din 2015! Am un card inca expirat la ei plus anul trecut mi-a fost inlocuit. La inceputul lui martie mi-au fost retrasi 49 dolari pentru mentinerea cardului ca dupa o luna sa nu-l mai pot folosi. Si e fix problema mea de ce nu vreau card din romania. Nu ma poate obliga ei sa fac retragere cum vor ei. Au spus ca se ocupa de cei cu cardurile active. Adica de clienti vechi. Adica eu!
Contul meu paxum e activ din 2015! Am un card inca expirat la ei plus anul trecut mi-a fost inlocuit. La inceputul lui martie mi-au fost retrasi 49 dolari pentru mentinerea cardului ca dupa o luna sa nu-l mai pot folosi. Si e fix problema mea de ce nu vreau card din romania. Nu ma poate obliga ei sa fac retragere cum vor ei. Au spus ca se ocupa de cei cu cardurile active. Adica de clienti vechi. Adica eu!
toata lumea fuge de taxe este corect nu am nimic impotriva dar chiar si acel card paxum va fi verificat cum ati fost verificati si pana acum cu cardurile de la firstchoice voi credeti ca daca bagati un card in bancomat si retrageti niste bani nu vede nimeni acea trazactie va inselati nu ati fost verificat de anaf/fisc ca nu ati trecut pragul de 17.000$ la tranzactie si vb din sursa sigura
ILoveSummer;13569 wrote: O să îi facem lui Octav o statuie pentru că ne-a verificat conturile dupa 3 saptamani in condițiile în care timpul de verificare era de 72 de h.
Ce să zic, mare efort!
la ce volum de cereri de conturi au avut si inca au, cred ca octav merita mai mult de o statuie din partea romanilor
Ce să zic, mare efort!
la ce volum de cereri de conturi au avut si inca au, cred ca octav merita mai mult de o statuie din partea romanilor
We only have what we Give
Oldshadow;13574 wrote: nu ridic pe nimeni in slavi nu am nici un interes si nu ma plateste nimeni dar unele lucruri am putea macar sa apreciem efortul unora
In viata trebuie sa inveti sa fii si destept. S-a inventat plata online, la agentii economici...nu e neaparat sa retragi bani la un bancomat. Si sa vina anaful la usa mea atunci cand in spatele gratiilor vor sta cei care au furat cu adevarat vizibil si sunt linustiti in vilele lor. Am sa te vad pe tine peste 3 4 ani cand se va mai intampla o chestie dinasta ce ai sa zici stiind ca tu ai platit pt niste servicii. E ca si cum ai face comanda de pe emag o platesti online si te amana ca acum se fabrica ca mai stai ca ploua afara, ca a nins si te tine asa 1 3 luni.
In viata trebuie sa inveti sa fii si destept. S-a inventat plata online, la agentii economici...nu e neaparat sa retragi bani la un bancomat. Si sa vina anaful la usa mea atunci cand in spatele gratiilor vor sta cei care au furat cu adevarat vizibil si sunt linustiti in vilele lor. Am sa te vad pe tine peste 3 4 ani cand se va mai intampla o chestie dinasta ce ai sa zici stiind ca tu ai platit pt niste servicii. E ca si cum ai face comanda de pe emag o platesti online si te amana ca acum se fabrica ca mai stai ca ploua afara, ca a nins si te tine asa 1 3 luni.
ramona31;13578 wrote: In viata trebuie sa inveti sa fii si destept. S-a inventat plata online, la agentii economici...nu e neaparat sa retragi bani la un bancomat. Si sa vina anaful la usa mea atunci cand in spatele gratiilor vor sta cei care au furat cu adevarat vizibil si sunt linustiti in vilele lor. Am sa te vad pe tine peste 3 4 ani cand se va mai intampla o chestie dinasta ce ai sa zici stiind ca tu ai platit pt niste servicii. E ca si cum ai face comanda de pe emag o platesti online si te amana ca acum se fabrica ca mai stai ca ploua afara, ca a nins si te tine asa 1 3 luni.
da mail la octav si anuleaza contul ... sunt si alte variante
da mail la octav si anuleaza contul ... sunt si alte variante
We only have what we Give