ramona31;13554 wrote: Octav daca tot citesti ce scriem noi, transmitele si colegilor tai superiori sa se grabeasca si ei.tot pun anunturi ca dureaza 15 zile ba 20acum pana in iunie. Da din aprilie de pe 15 cand v-am.intrebat atat pe tine cat si pe cei de la suport paxum cat dureaza pana primesc cardu tu mi-ai raspuns ca in 2 saptamani iar cei de la suport ca, si scuzati cacofonia cardurile sunt la printat asta in aprilie pe 15, acum suntem pe 9 mai. Mai bine de 2 saptamani de cand v-ati laudat ca , cardurile sunt la printat. Le printati pe pluto? Sau in alta galaxie? Vreau un raspuns clar data exacta cand cardul meu va fii in posta mea! Eu nu va aman cand e vorba de plata mentinerii cardului, o luati fara macar sa ma anuntati si nu comentez ca o luati peste o saptamana o luna un an! As vrea sa fiti la fel de corecti cum suntem si noi cei cu cardul vechi. Daca nu datine comisionil platit pentru card pe anul acesta si renuntam.la voi.
Eu sunt 100% sigură ca oamenii nu printeaza nimic si doar amână situația asta pentru ca ei oricum fac banindin transferuri.
Daca printau de când spun ei, cardul tau si al celor care au carduri vechi erau trimise deja.
Ca sa nu mai zic ca ni s-au retras banii pentru mentenanța cardului deja, in conditiile in care nici măcar nu a fost trimis.
Poate intră oricine pe profilul lui să vada ca a fost activ AZI, deci citește...dar nu ne raspunde pentru ca nu are ce să ne spună.
Minciuna cu "cardurile sunt la printat" nu mai merge!
experienta mea cu paxum recente
ILoveSummer;13556 wrote: Eu sunt 100% sigură ca oamenii nu printeaza nimic si doar amână situația asta pentru ca ei oricum fac banindin transferuri.
Daca printau de când spun ei, cardul tau si al celor care au carduri vechi erau trimise deja.
Ca sa nu mai zic ca ni s-au retras banii pentru mentenanța cardului deja, in conditiile in care nici măcar nu a fost trimis.
Poate intră oricine pe profilul lui să vada ca a fost activ AZI, deci citește...dar nu ne raspunde pentru ca nu are ce să ne spună.
In stilul asta isi vor pierde toti clienti. Si nu stiu de unde isi vor scoate camasa cand mii de oameni isi vor cere cei 49 dolari inapoi platiti pentru mentinerea cardului pe 2018 in conditiile in care nu au ce card folosi!
In stilul asta isi vor pierde toti clienti. Si nu stiu de unde isi vor scoate camasa cand mii de oameni isi vor cere cei 49 dolari inapoi platiti pentru mentinerea cardului pe 2018 in conditiile in care nu au ce card folosi!
- ILoveSummer
erika9;13559 wrote: Parca vad ca ne trimit cardurile peste 2 luni 
Eu l-am întrebat pe Octav acum o saptamana cand o sa fie disponibila varianta de shipping express și a zis că in 2luni

, variantă care sta in picioare daca ei nu printeaza acum altfel aveau si varianta express. Dar nu au pentru ca nu au ce să trimită.
Asta cand Octav răspundea la mail-uri, acum nu mai raspunde.
Eu l-am întrebat pe Octav acum o saptamana cand o sa fie disponibila varianta de shipping express și a zis că in 2luni
ILoveSummer;13560 wrote: Eu l-am întrebat pe Octav acum o saptamana cand o sa fie disponibila varianta de shipping express și a zis că in 2luni

, variantă care sta in picioare daca ei nu printeaza acum altfel aveau si varianta express. Dar nu au pentru ca nu au ce să trimită.
Deci am ghicit. Pana atunci o sa ne saturam de platit. Cu EFT nu e treaba vad. Era bine ca dadeam doar 5$..,
Deci am ghicit. Pana atunci o sa ne saturam de platit. Cu EFT nu e treaba vad. Era bine ca dadeam doar 5$..,
Sincer inloc sa spunetimersi cei care doar stiti sa criticati ca nu sunt carduri ca nu vine ba ca vine parerea mea trebuie sa fiti multumiti/e ca aveti de pe ce retrage bani octav a spus foarte clar folositi card extern pana vin cardurile/nu va convine mutativa la alta banca sincer , ca va luat bani dar de ce ati aplicat pt carduri?a fost o alegere facuta de voi nu va fortat nimeni wtf
erika9;13561 wrote: Deci am ghicit. Pana atunci o sa ne saturam de platit. Cu EFT nu e treaba vad. Era bine ca dadeam doar 5$..,
Trebuia sa stea de vb cu clintii sa deschida el un topic sau un chat sa raspunda la intrebari. Asa raspunsuri evazive.....intr-o luna cred ca aveau timp sa printeze niste carduri. Sa angajeze romani ca noi ne miscam mai repede!
Trebuia sa stea de vb cu clintii sa deschida el un topic sau un chat sa raspunda la intrebari. Asa raspunsuri evazive.....intr-o luna cred ca aveau timp sa printeze niste carduri. Sa angajeze romani ca noi ne miscam mai repede!
Oldshadow;13562 wrote: Sincer inloc sa spunetimersi cei care doar stiti sa criticati ca nu sunt carduri ca nu vine ba ca vine parerea mea trebuie sa fiti multumiti/e ca aveti de pe ce retrage bani octav a spus foarte clar folositi card extern pana vin cardurile/nu va convine mutativa la alta banca sincer , ca va luat bani dar de ce ati aplicat pt carduri?a fost o alegere facuta de voi nu va fortat nimeni wtf
De ce sa folosesc card extern? Am.platit la inceputul lui martie 50 dolari?nici nu incepuse nebunia asta. Platesc de 4 ani 50 dolari anual? Nu ma poti obliga sa retrag banii cum vrei tu ca nu ii platesc de 2 ori! Si am.tot dreptul sa ii trag la raspundere odata ce am.platit pentru cardul meu!
De ce sa folosesc card extern? Am.platit la inceputul lui martie 50 dolari?nici nu incepuse nebunia asta. Platesc de 4 ani 50 dolari anual? Nu ma poti obliga sa retrag banii cum vrei tu ca nu ii platesc de 2 ori! Si am.tot dreptul sa ii trag la raspundere odata ce am.platit pentru cardul meu!
- ILoveSummer
Oldshadow;13562 wrote: Sincer inloc sa spunetimersi cei care doar stiti sa criticati ca nu sunt carduri ca nu vine ba ca vine parerea mea trebuie sa fiti multumiti/e ca aveti de pe ce retrage bani octav a spus foarte clar folositi card extern pana vin cardurile/nu va convine mutativa la alta banca sincer , ca va luat bani dar de ce ati aplicat pt carduri?a fost o alegere facuta de voi nu va fortat nimeni wtf
Nu toată lumea vrea sa folosească un card extern din Ro.
Ma bucur că macar tu esti mulțumită de serviciile Paxum, esti printre puținii!
Nu toată lumea vrea sa folosească un card extern din Ro.
Ma bucur că macar tu esti mulțumită de serviciile Paxum, esti printre puținii!