cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
clara123

pallino;13330 wrote: how? don't need 12,95 inside?

If you're referring to EpayService card, it's free. If you're referring to cosmo card, the 12.95 tax is recent, when I activated mine it was free, there was no tax for activating card, just for requesting a card replacement.

Now you need 12.95 in your account.
No avatar
clara123

Veste buna! Au inceput sa vina platile de la Chaturbate prin cosmo. Am primit mail de la Cosmo cu una dintre platile pe care le asteptam :D

A venit si a doua :D
No avatar
July

Keke;13303 wrote: Buna!din cate am inteles Epayments nu au card prepaid optional,stie cineva daca Epayservices ofera aceasta optiune?multumesc pt raspuns

Eu am primit cardul dupa ePayservices si dupa cosmopayment nu.In conditiile in care cel dupa ePayService l-am comandat pe 27 aprilie si l-am primit pe 7 mai,iar cel dupa cosmopayment pe 18 aprilie si nu l-am primit nici pana in ziua de azi. Deci a ajuns relativ repede.Nu l-am incercat inca,dar ma bate gandul,din curiozitate sa vad ce comisioane au.
No avatar
nano

ooo da si intr-un final am primit si cele doua plati asteptate, pana la urma Cosmo nu e o facatura si chiar merge <3 dar deocamdata folosesc Paxum pana isi fac astia daily payout.
No avatar
clara123

nano;13338 wrote: ooo da si intr-un final am primit si cele doua plati asteptate, pana la urma Cosmo nu e o facatura si chiar merge

Urmeaza in cateva zile sa se reactiveze si daily payout... problema a fost una legala/contabila, daca asta s-a rezolvat partea tehnica se rezolva imediat
No avatar
nano

abia astept, sa se remedieze totul sa revenim la normal
No avatar
wetladyjoy

nano;13341 wrote: abia astept, sa se remedieze totul sa revenim la normal

In sfarsit am primit banii pe cosmo, trimisi de pe cb de pe data de 25.04
No avatar
Alexys94

Imi spuneti si mie cum se procedeaza cu cosmopayment???? Am primit cardul... cati bani se vor retrage pentru card??? Este serios cardul sau???? .... cand schimb metoda de plata la site o sa primesc un email ceva de la cosmopayment ??? Sau cand primesc banii???
No avatar
clara123

Alexys94;13343 wrote: Imi spuneti si mie cum se procedeaza cu cosmopayment???? Am primit cardul... cati bani se vor retrage pentru card??? Este serios cardul sau???? .... cand schimb metoda de plata la site o sa primesc un email ceva de la cosmopayment ??? Sau cand primesc banii???

12.95 se retrage pentru activarea cardului si trebuie sa ii ai in cont. De serios...abia a aparut...asa ca...nu se stie... Dar posibil sa fie tot oamenii din spatele FirstChoice. Mail primesti de la cosmo cand iti intra bani.
issabelle

mai este cineva care nu a primit inca plasticul de la cosmo?
Scrie răspuns