cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cristinapuff

Si contul si cardul de la Cosmooo sunt ok, astept sa fac plata pe 16 pe Chaturbate. :)
LauraT

Medllne;10595 wrote: si pe imlive accepta cosmo.

momentan au doar :

-Payoneer GBT (Global Bank Transfer)

-Paxum

-ePayServices

de Cosmo nu au spus o data exacta .
No avatar
nano

Mai stie cineva ceva de Cosmo ? a mai primit cineva vre-o plata, ca eu tot astept de pe 24 niste bani si nimic pan acum :/
No avatar
cece

nano;13262 wrote: Mai stie cineva ceva de Cosmo ? a mai primit cineva vre-o plata, ca eu tot astept de pe 24 niste bani si nimic pan acum :/

nu am primit nici eu nimic, astept de pe data de 25... le am trimis si mail uri degeaba nu rasp nimeni. de pe ce site ti au trims ?
No avatar
Yvonne

cece;13263 wrote: nu am primit nici eu nimic, astept de pe data de 25... le am trimis si mail uri degeaba nu rasp nimeni. de pe ce site ti au trims ?

Depinde si site ul de pe care se trimit banii. De exemplu, o plata trimisa de IFR pe 23.04..eu am primit-o pe 01.05...adica 5-6 zile lucratoare. Cineva de pe forum zicea ca a primit de pe MFC banii in aceeasi zi (pe 01.05).
Daca au trimis o pe 25..azi-maine ar trebui sa ajunga. Si la mail uri nu am primit nici eu vreodata raspuns. Sper sa se regleze cu termenul asta de intrare a banilor in cont..ca in 2018 sa dureze O SAPT o plata..la care mai platesti si comision, cam/:):|.
No avatar
Teacher

Buna, deci mi a ajuns cardul de la cosmo astazi, dar contul nu mi a fost activat, am trimis o gramada de mail-uri si am pus la kyc tot o mie de documente, cum naiba trebuie sa fac sa imi activeze contul? e posibil ca atunci cand primesti bani pe el sa ti l activeze? Ma ia capu'
No avatar
Budincacupaine

Teacher;13276 wrote: Buna, deci mi a ajuns cardul de la cosmo astazi, dar contul nu mi a fost activat, am trimis o gramada de mail-uri si am pus la kyc tot o mie de documente, cum naiba trebuie sa fac sa imi activeze contul? e posibil ca atunci cand primesti bani pe el sa ti l activeze? Ma ia capu'

Mie nu mi-a ajuns cardul inca dar am contul activat si nu am primit nici un ban pe el. Spre surprinderea mea au raspuns la emailuri, e adevarat dupa cateva ore dar in momentul in care s-au apucat de contul meu raspundeau la mailuri si la interval de 10 minute iar intr-un final l-au aprobat. Am avut ceva probleme cu documentele in sensul ca m-au rugat sa le urc din nou. Am zis ok le urc azi si iar astept, in 20 de min mi-au activat contul. Ne-am conversat de pe urmatoarele adrese cardservices@cardportal.com si CosmoPayment@cardportal.com sper sa te fi ajutat macar putin.
No avatar
surek

a facut careva plata catre cosmopay?daca da in cat timp au intrat
issabelle

eu am primit banii de pe mfc pe 1 noaptea. dar nu am inca cardul
No avatar
evie19

A scos cineva pana acum banutii de pe cosmo prin card la ATM?
Scrie răspuns