pallino;13330 wrote: how? don't need 12,95 inside?
If you're referring to EpayService card, it's free. If you're referring to cosmo card, the 12.95 tax is recent, when I activated mine it was free, there was no tax for activating card, just for requesting a card replacement.
Now you need 12.95 in your account.
cosmo payment
Keke;13303 wrote: Buna!din cate am inteles Epayments nu au card prepaid optional,stie cineva daca Epayservices ofera aceasta optiune?multumesc pt raspuns
Eu am primit cardul dupa ePayservices si dupa cosmopayment nu.In conditiile in care cel dupa ePayService l-am comandat pe 27 aprilie si l-am primit pe 7 mai,iar cel dupa cosmopayment pe 18 aprilie si nu l-am primit nici pana in ziua de azi. Deci a ajuns relativ repede.Nu l-am incercat inca,dar ma bate gandul,din curiozitate sa vad ce comisioane au.
Eu am primit cardul dupa ePayservices si dupa cosmopayment nu.In conditiile in care cel dupa ePayService l-am comandat pe 27 aprilie si l-am primit pe 7 mai,iar cel dupa cosmopayment pe 18 aprilie si nu l-am primit nici pana in ziua de azi. Deci a ajuns relativ repede.Nu l-am incercat inca,dar ma bate gandul,din curiozitate sa vad ce comisioane au.
nano;13338 wrote: ooo da si intr-un final am primit si cele doua plati asteptate, pana la urma Cosmo nu e o facatura si chiar merge
Urmeaza in cateva zile sa se reactiveze si daily payout... problema a fost una legala/contabila, daca asta s-a rezolvat partea tehnica se rezolva imediat
Urmeaza in cateva zile sa se reactiveze si daily payout... problema a fost una legala/contabila, daca asta s-a rezolvat partea tehnica se rezolva imediat
-
wetladyjoy
nano;13341 wrote: abia astept, sa se remedieze totul sa revenim la normal
In sfarsit am primit banii pe cosmo, trimisi de pe cb de pe data de 25.04
In sfarsit am primit banii pe cosmo, trimisi de pe cb de pe data de 25.04
Imi spuneti si mie cum se procedeaza cu cosmopayment???? Am primit cardul... cati bani se vor retrage pentru card??? Este serios cardul sau???? .... cand schimb metoda de plata la site o sa primesc un email ceva de la cosmopayment ??? Sau cand primesc banii???
Alexys94;13343 wrote: Imi spuneti si mie cum se procedeaza cu cosmopayment???? Am primit cardul... cati bani se vor retrage pentru card??? Este serios cardul sau???? .... cand schimb metoda de plata la site o sa primesc un email ceva de la cosmopayment ??? Sau cand primesc banii???
12.95 se retrage pentru activarea cardului si trebuie sa ii ai in cont. De serios...abia a aparut...asa ca...nu se stie... Dar posibil sa fie tot oamenii din spatele FirstChoice. Mail primesti de la cosmo cand iti intra bani.
12.95 se retrage pentru activarea cardului si trebuie sa ii ai in cont. De serios...abia a aparut...asa ca...nu se stie... Dar posibil sa fie tot oamenii din spatele FirstChoice. Mail primesti de la cosmo cand iti intra bani.