Mihmiha;12793 wrote: Buun. S-a activat contul. Multumesc de ajutor. Acum...ideea e in felul urmator. Deocamdata am de luat doar 100$. Cum ar fi mai rentabil sa ii iau? Pe card extern? Daca e mai rentabil prin alta metoda,ce trebuie sa adaug? Numar de cont sau cum functioneaza? Am card Visa in lei. Cardul extern il adaug exact atunci cand fac transferul sau il pot adauga undeva prin setari?
Iar pentru cardul lor..am vazut ca au livrarea standard. E prin posta,nu? Daca eu stau in chirie si postasul nu ma stie cum aflu cand a ajuns? La livrarea express cat costa? Am o gramada de intrebari... Multumesc
buna ma bucur ca sa resolvat cu activere eu zic cel mai bn sa fac transfer to external card mai rapid mai usor si nu e diffente multe la suma asta e vorba doar de 4$ in plus fata de EFT ( transfer bancar )
cardul romanesc poti sa il adaug oricand vrei si acolo rmane salvat toate viata important sa fie acelasi numele ca contul paxum adica titular in card sa fie ca titular in contu paxum
pentru cardu lor acum nu au decat livrarea STANDARD si da e prin posta ca sa iti ajunge unde stai acum asta inseamna sa adaug adresa ta unde stai acum si sa fac si verificare pentru adresa nou prin trimitere FACUTRE sau EXTRAS DE CONT BANCAR cand fac apply for card
LIVRAREA EXPRESS nu este disponiblea acum
cu plecere
SPER CA AI INTELES TOTUL
SUCCES
experienta mea cu paxum recente
Mihmiha;12793 wrote: Buun. S-a activat contul. Multumesc de ajutor. Acum...ideea e in felul urmator. Deocamdata am de luat doar 100$. Cum ar fi mai rentabil sa ii iau? Pe card extern? Daca e mai rentabil prin alta metoda,ce trebuie sa adaug? Numar de cont sau cum functioneaza? Am card Visa in lei. Cardul extern il adaug exact atunci cand fac transferul sau il pot adauga undeva prin setari?
Iar pentru cardul lor..am vazut ca au livrarea standard. E prin posta,nu? Daca eu stau in chirie si postasul nu ma stie cum aflu cand a ajuns? La livrarea express cat costa? Am o gramada de intrebari... Multumesc
Cradul extern il poti adauga adauga acum.Profile Settings-Credit card.Da au livrare standard,dar cu prima ocazie cand o sa primesti bani pe Paxum o sa iti ia automat aproximativ 50$
Cradul extern il poti adauga adauga acum.Profile Settings-Credit card.Da au livrare standard,dar cu prima ocazie cand o sa primesti bani pe Paxum o sa iti ia automat aproximativ 50$
July;12798 wrote: Cred ca pt administrarea cardului... Mie mi-a luat vre.o 45$ cand mi-ai intrat banii dupa my free cams. Il astept... momentan am adaugat un card de la ING
asta in cazul ca fac apply for card dar daca vrei poti sa nu faci nu este obilgate sa fac card paxum
asta in cazul ca fac apply for card dar daca vrei poti sa nu faci nu este obilgate sa fac card paxum
We only have what we Give
July;12808 wrote: Da,nu este obligatoriu 
I-am spus ca sa stie la ce sa se astepte in cazul in care vrea sa isi comande unul
Nu stiu cat imi va fi de folos....voi vedea ... am comandat la si la cosmo si la ePayService,in caz ca se intampla ceva ,sa am
))
I-am spus ca sa stie la ce sa se astepte in cazul in care vrea sa isi comande unul
Nu stiu cat imi va fi de folos....voi vedea ... am comandat la si la cosmo si la ePayService,in caz ca se intampla ceva ,sa am
July;12809 wrote: I-am spus ca sa stie la ce sa se astepte in cazul in care vrea sa isi comande unul
))
si bine ai facut asta am facut si eu si cu toti trebuie sa facem asta uite eu am avut paxum mai de multi si nicoodata nu am folosito pana nu aparut probleme cu firstchoice
si bine ai facut asta am facut si eu si cu toti trebuie sa facem asta uite eu am avut paxum mai de multi si nicoodata nu am folosito pana nu aparut probleme cu firstchoice
We only have what we Give
arabu1988;12735 wrote: stiu asta dar nicodata nu a durat asa de multi 7 zile cel putin la mine eu de cand am optiune daily payout numai daily payout am facut
ms de info oricum
ai o pizza de la mn
))
Vreau 10 pizza, nu una:))))
ms de info oricum
ai o pizza de la mn
Vreau 10 pizza, nu una:))))
I do a thing called What I want.B-)