experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

just me;21810 wrote: Octav mi-a zis sa sun la nr de la banca nr e pe spatele cardului cica,pt ca e posibil ca banca sa gaseasca tranzactiile suspicioase..Dar eu in afara de faptul ca am scos banii din atm nu am facut alte tranzacții..

pai asta inseamna ca se poate intampla oricui. :(
No avatar
Larisa21

Alexabubu;21811 wrote: pai asta inseamna ca se poate intampla oricui. :(

Vai de capu nostru.... si sa vedem dc iti raspunde cineva, ma tb sa ai bani si pe cartela, ca suni in afara.
Dar el e reprezentant , de ce nu poate afla el, ch nu inteleg
No avatar
just me

Alexabubu;21811 wrote: pai asta inseamna ca se poate intampla oricui. :( Da e posibil..eu nu mai am cuvinte..Mai ales ca eu nu am scos sume exagerate...
Alexabubu

Larisa21;21812 wrote: Vai de capu nostru.... si sa vedem dc iti raspunde cineva, ma tb sa ai bani si pe cartela, ca suni in afara.
Dar el e reprezentant , de ce nu poate afla el, ch nu inteleg

prea multa bataie d cap cu chatu asta..eu am d gand sa renunt. Mi a mancat sufletu si nervii.
No avatar
just me

Larisa21;21812 wrote: Vai de capu nostru.... si sa vedem dc iti raspunde cineva, ma tb sa ai bani si pe cartela, ca suni in afara.
Dar el e reprezentant , de ce nu poate afla el, ch nu inteleg no comment..sincer am ramas fara replica...
No avatar
just me

Arilena;21814 wrote: Poate ai scos mai mulți bani in zile consecutive si poate l au blocat pt siguranta.eu zic sa iei legatura cu ei Nu draga mea nu am scos..pt ca eu in ultimele doua luni nu prea am mai fost activa practic in ultimele doua luni am scos in doua transe 500 $ si 500 $ adica 1000 in cateva zile atat asta a fost ultima asa zisa tranzactie
No avatar
just me

Alexabubu;21815 wrote: prea multa bataie d cap cu chatu asta..eu am d gand sa renunt. Mi a mancat sufletu si nervii. De cand s-a intamplat cu firstchoice a inceput cosmarul..
No avatar
Keke

just me;21819 wrote: Nu draga mea nu am scos..pt ca eu in ultimele doua luni nu prea am mai fost activa practic in ultimele doua luni am scos in doua transe 500 $ si 500 $ adica 1000 in cateva zile atat asta a fost ultima asa zisa tranzactie

Incearca sa il intrebi pe Octav daca poti face transferuri pe card extern,monese sau altul,ca sa ai o modalitate de a primi banuti pana rezolvi cu cardul Paxum.
Alexabubu

Arilena;21817 wrote: Eu zic sa ne orientăm către un plan B.
cum ar fi? Mai exista si altceva in afara d paxum..monesse. Banuiesc sa facem transfer funds dp contu paxum p card romanesc pica si varianta asta..e cam riscant.. Chatu numai e ce a fost..
No avatar
Larisa21

just me;21819 wrote: Nu draga mea nu am scos..pt ca eu in ultimele doua luni nu prea am mai fost activa practic in ultimele doua luni am scos in doua transe 500 $ si 500 $ adica 1000 in cateva zile atat asta a fost ultima asa zisa tranzactie

Ai avut tu o eroare cand ti a venit ac card. O fi avand legatura cu asta? Cine stie....Acuma tb sa faci ce zice Octav, sa suni acolo. Ch dc e reprezentant, are anumite atributii probabil si aici nu poate interveni ma gandesc.
Tot cred sa nu aiba legatura cu eroarea care ai avut o atunci initial, mai ales ca e si card temporar
Scrie răspuns