experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

Nadia;21235 wrote: Ce iti spune bancomatul, mai exact? Asta am patit si eu o data, cu un bancomat de la BCR, mi-a zis ca depaseste limita zilnica sau ceva de genul. Scosesem 1800 si am vrut sa mai scot vreo 100 parca, si pe card aveam suficienti. Mentionez ca am mai scos 100 de proba, prima oara, deci nu ar trebui sa fie limita minima. A doua zi am putut scoate din nou fara probleme - e posibil sa fie de la banca ATM-ului eroarea sau cum a zis Rimela, sa ramana atm-ul fara bancnote. Mie mi l-a inghitit un ATM acum cateva zile, care n-avea deloc bani in el, dupa vreo 3 minute mi l-a scos, insa nu inainte sa fac un atac de cord. :)))

eu d la bt scot mereu..mi se pare ca da mai ca lumea cursul acolo.. Pai atm ul zice ca e indisponibil..cum naiba daca inaintea mea un om a scos banii dp card . M am dus la alt atm s tot asa. Ciudatenia pamantului.
No avatar
Nadia

Alexabubu;21236 wrote: eu d la bt scot mereu..mi se pare ca da mai ca lumea cursul acolo.. Pai atm ul zice ca e indisponibil..cum naiba daca inaintea mea un om a scos banii dp card . M am dus la alt atm s tot asa. Ciudatenia pamantului.

Iti spune ca ATM-ul e indisponibil sau ce anume? Al doilea tot de la BT a fost? Chiar ca e ciudat. A mai avut probleme cineva cu retragerea banilor de pe cardul Paxum azi?
Alexabubu

Nadia;21237 wrote: Iti spune ca ATM-ul e indisponibil sau ce anume? Al doilea tot de la BT a fost? Chiar ca e ciudat. A mai avut probleme cineva cu retragerea banilor de pe cardul Paxum azi?

da ambele atm uri d la bt..s asa ziceau . A mers sa scot 1800 in cate 2 tranzactii si dupa cand am zis sa scot s restul..nu am mai putut. In fine. Incerc maine
No avatar
J0o

buna, ce ati bifat la activarea cardului paxum la Continue making this transfer until:...trebuie sa bifez o data calanderistica ..la ce se refera? multumesc
ralucka

J0o;21239 wrote: buna, ce ati bifat la activarea cardului paxum la Continue making this transfer until:...trebuie sa bifez o data calanderistica ..la ce se refera? multumesc

Pe mine ma enerveaza acest card paxum , mereu scot de la raiffeisen fara conversie logic , fac socoteala de acasa pe siteul mastercard exchange ... niciodata nu scot aceeasi suma - mereu imi zice fonduri insuficiente , ieri am scos 500 dolari si au venit 1900 lei , pe siteul master card imi arata 2000 si cva de lei . Cum este posibil ? Precizez c scot fara conversie😡
No avatar
Guest

ralucka;21244 wrote: Pe mine ma enerveaza acest card paxum , mereu scot de la raiffeisen fara conversie logic , fac socoteala de acasa pe siteul mastercard exchange ... niciodata nu scot aceeasi suma - mereu imi zice fonduri insuficiente , ieri am scos 500 dolari si au venit 1900 lei , pe siteul master card imi arata 2000 si cva de lei . Cum este posibil ? Precizez c scot fara conversie

incearca sa selectezi prima data RON si apoi dolari pe site la mastercard ca sa stii exact ce ai de facut la ATM. iti da la fix la mai putin de 1$ fara erori.
si introduci suma aproximativ pana iti da in dreapta 499 $
si atat ai de scos de la ATM fara sa iti dea vreodata "fonduri insuficiente"

ex. ieri 1910 RON maxim 1920 RON puteai sa scoti de la cardu paxum pt 500$.

Retine RON si dupa USD ;) 3.5 bank fee
si iti da exact de fiecare data.

Succes.
ralucka

Mrvc;21246 wrote: incearca sa selectezi prima data RON si apoi dolari pe site la mastercard ca sa stii exact ce ai de facut la ATM. iti da la fix la mai putin de 1$ fara erori.
si introduci suma aproximativ pana iti da in dreapta 499 $
si atat ai de scos de la ATM fara sa iti dea vreodata "fonduri insuficiente"

ex. ieri 1910 RON maxim 1920 RON puteai sa scoti de la cardu paxum pt 500$.

Retine RON si dupa USD ;) 3.5 bank fee
si iti da exact de fiecare data.

Succes.

Eu puneam bank fee ul 2.0 , citisem undeva ca e 2 nu 3.5 ... da ieri am scos 1900 fix probabil au mai ramas 3 dolari pe paxum, o sa incerc din nou azi acum ma uit pe site ul mastercard , mersi
ralucka

Acum imi arata pentru 500 dolari cu bank feeul 3.5 -2065.15 lei , si o sa ma duc la raiffensen dar nu imi v a da 2000
ralucka

Gata m am prins 😂😂😂 eu puneam usd prima data , asa am crezut ca este. Arata 1920 lei
No avatar
Guest

ma bucur ca ai rezolvat ;).
Mereu...atentie la detaliile mici ;) alea fac diferenta in orice .
Scrie răspuns