Ce parere aveti de Rich Girls?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Xxbia

Buna!! Imi puteti spune pareri despre studioul Rich Girls? Intentionez sa ma angajez acolo si vreau sa stiu daca cineva a mai lucrat sau ce a auzit.
No avatar
MiaJohns

Nici gând!
No avatar
adrianalima

am o amica care a lucrat acolo si....traineri,admini,manageri neseriosi..plus plati facute incomplet deci recomand sa NU!!!!
No avatar
AlexandraConsta

Buna, Eu am mers doar la interviu in Ianuarie la studio Rich , m-am decis totusi sa raman la EleganceStudio . Nu sm avut probleme cu platile dar nici cu personalul . Sunt totusi stricti cu programul .
No avatar
Cheryl

Pfff am lucrat acolo o perioada si intr un final m am decis sa plec. Ideea e ca ai foarte multe amenzi, trebuie sa ti respecți turele la perfecție, sa nu întârzii la logare nici cinci minute(ceea ce in timp te stresează foarte tare, sa fii mereu pe graba mereu panicata ca iei vreo amenda). Trainerii si programul de training in sine este exagerat, esti obligată sa porți rochii alese de ei bijuterii si pantofi, 6 ore 45 cat esti online te presează sa stai numai in picioare pe tocuri. Pe lângă faptul ca îți iau 50% din ce faci, te mai usucă de bani si cu amenzile, mai îți cer si un milion pe luna asa zisa taxa de acces. Daca nu faci bani de pe la inceput slabe șanse sa ii mai intereseze de tine dupa. Modelele care fac bani au camera lor, daca tu esti in camera ei si ea vine la munca pe tura ei, te da afara, sa te mute in alta.
Rich Girls

Xxbia;8649 wrote: Buna!! Imi puteti spune pareri despre studioul Rich Girls? Intentionez sa ma angajez acolo si vreau sa stiu daca cineva a mai lucrat sau ce a auzit.

Buna Xxbia, daca mai esti interesata de o colaborare cu Rich Girls Studios te asteptam la o cafea sa ne cunosti si sa-ti faci singura o parere. Ne poti contacta pe site-ul nostru sau ne poti contacta la numarul de telefon 0722.10.10.20.

adrianalima;9276 wrote: am o amica care a lucrat acolo si....traineri,admini,manageri neseriosi..plus plati facute incomplet deci recomand sa NU!!!!

Buna Adrianaalima, avem o echipa foarte serioasa si profesionista,drept dovada sunt incasarile pe care modelele noastre le au si premiile pe care le-a primit studio-ul nostru (Best International Cam Studio, Best Training System, Best Live Cam Marketing Strategy, Best Female Webcam Model, Premium Queen si lista continua).
Platile catre modelele noastre sunt facute complete si la timp. Nu am avut niciodata vreo plangere legat de plati sau de echipa.
O rugam pe amica ta sa ne contacteze daca are vreo nelamurire.

AlexandraConsta;9285 wrote: Buna, Eu am mers doar la interviu in Ianuarie la studio Rich , m-am decis totusi sa raman la EleganceStudio . Nu sm avut probleme cu platile dar nici cu personalul . Sunt totusi stricti cu programul .

Buna AlexandraConsta, iti multumim pentru feedback, intr-adevar punem accent pe programul modelelor pentru ca este un factor foarte important pentru a ajunge un model de top cu incasari de top.

Cheryl;9956 wrote: Pfff am lucrat acolo o perioada si intr un final m am decis sa plec. Ideea e ca ai foarte multe amenzi, trebuie sa ti respecți turele la perfecție, sa nu întârzii la logare nici cinci minute(ceea ce in timp te stresează foarte tare, sa fii mereu pe graba mereu panicata ca iei vreo amenda). Trainerii si programul de training in sine este exagerat, esti obligată sa porți rochii alese de ei bijuterii si pantofi, 6 ore 45 cat esti online te presează sa stai numai in picioare pe tocuri. Pe lângă faptul ca îți iau 50% din ce faci, te mai usucă de bani si cu amenzile, mai îți cer si un milion pe luna asa zisa taxa de acces. Daca nu faci bani de pe la inceput slabe șanse sa ii mai intereseze de tine dupa. Modelele care fac bani au camera lor, daca tu esti in camera ei si ea vine la munca pe tura ei, te da afara, sa te mute in alta.

Buna Cheryl, in acest domeniu banii nu se fac usor, este nevoie de multa munca si implicare, din aceasata cauza poate sistemul nostru de training ti se pare exagerat, doar ca acest sistem da rezultate, iar modelele noastre au castiguri fabuloase. Sistemul nostru de training este foarte apreciat si recent am castigat premiul pentru Best Training System in cadrul unui eveniment international din industrie.
Pentru noi fiecare model este important, indiferent de incasari si din aceasta cauza echipa Rich Girls isi sustine modelele pentru a avea castiguri cat mai mari.
Iti dorim mult succes in tot ceea ce faci!
Minna

Buna! Eu sunt Mina. Am sunat la Richgirls studio pentru stabilirea unui interviu.Mi a raspuns intr un final, domnisoara nu era pe langa telefon, gafaia cand mi a raspuns.*Spune -mi daca ai mai lucrat ca sa stiu cum sa te iau*, * singura conditie e sa ai peste 18 ani * ,* e un studio glamour*, putem stabili un interviu de la 13.00 la 18.00.Si a spus numele.de abia la sfarsitul conversatiei:Andreea. M a sunat cu o ora inainte de interviu sa ii confirm ca am sa vin la interviu.
Am ajuns la destinatie, sediul de recrutare. Era o domnisoara slabuta si mica de inaltime care ne a intrebat daca avem treaba in acea cladire, i am.raspuns ca da si ne a poftit inauntru( voiam sa ma.duc pana la.Mega image dar daca ati venit haideti inauntru).In spatele.receptiei era un baiat cu sapca, am fost poftita in cubul de sticla de langa receptie. Am rugat o sa aprinda lumina acolo..era un pic intuneric.Ne a dat o fisa pe un clipboard pentru a completa: (Nume prenume,Varsta,Numar de telefon,Email).
De unde am aflat de ei, Ce ne a atras in primul.rand la acest studio,Limba engleza: de la 1 la 5, Alte limbi straine.
Disponibilitatea pentru programul de lucru: aveam de ales 8 ore pe zi sau 10 ore pe zi.
Tura preferata : de la 6 la 14, 14-22 si 22-06.
CristinaP

Minna;n44528 wrote: Buna! Eu sunt Mina. Am sunat la Richgirls studio pentru stabilirea unui interviu.Mi a raspuns intr un final, domnisoara nu era pe langa telefon, gafaia cand mi a raspuns.*Spune -mi daca ai mai lucrat ca sa stiu cum sa te iau*, * singura conditie e sa ai peste 18 ani * ,* e un studio glamour*, putem stabili un interviu de la 13.00 la 18.00.Si a spus numele.de abia la sfarsitul conversatiei:Andreea. M a sunat cu o ora inainte de interviu sa ii confirm ca am sa vin la interviu.
Am ajuns la destinatie, sediul de recrutare. Era o domnisoara slabuta si mica de inaltime care ne a intrebat daca avem treaba in acea cladire, i am.raspuns ca da si ne a poftit inauntru( voiam sa ma.duc pana la.Mega image dar daca ati venit haideti inauntru).In spatele.receptiei era un baiat cu sapca, am fost poftita in cubul de sticla de langa receptie. Am rugat o sa aprinda lumina acolo..era un pic intuneric.Ne a dat o fisa pe un clipboard pentru a completa: (Nume prenume,Varsta,Numar de telefon,Email).
De unde am aflat de ei, Ce ne a atras in primul.rand la acest studio,Limba engleza: de la 1 la 5, Alte limbi straine.
Disponibilitatea pentru programul de lucru: aveam de ales 8 ore pe zi sau 10 ore pe zi.

Nu stiu ce sa spun despre acest studio Rich Girl. Cunosc doar cateva detalii auzite de la o prietena de a mea care a colaborat cu ei si nu mi-a placut. Eu una m-am orientat catre Best Studio. Am ceva timp de cand lucrez acolo si castig destul de bine. Maria, managerul studioului ma ajuta mereu si parca imi da din enegia ei. Acum fiecare face cum stie. La cate studiouri sunt in Bucuresti, cu siguranta unul este potrivit pentru fiecare. :)
CristinaP

Minna;n44528 wrote: Buna! Eu sunt Mina. Am sunat la Richgirls studio pentru stabilirea unui interviu.Mi a raspuns intr un final, domnisoara nu era pe langa telefon, gafaia cand mi a raspuns.*Spune -mi daca ai mai lucrat ca sa stiu cum sa te iau*, * singura conditie e sa ai peste 18 ani * ,* e un studio glamour*, putem stabili un interviu de la 13.00 la 18.00.Si a spus numele.de abia la sfarsitul conversatiei:Andreea. M a sunat cu o ora inainte de interviu sa ii confirm ca am sa vin la interviu.

Nu stiu ce sa spun despre acest studio Rich Girl. Cunosc doar cateva detalii auzite de la o prietena de a mea care a colaborat cu ei si nu mi-a placut. Eu una m-am orientat catre Best Studio. Am ceva timp de cand lucrez acolo si castig destul de bine. Maria, managerul studioului ma ajuta mereu si parca imi da din enegia ei. Acum fiecare face cum stie. La cate studiouri sunt in Bucuresti, cu siguranta unul este potrivit pentru fiecare. :)
CristinaP

Scrie răspuns