Nu se mai câștigă pe Chaturbate și Bonga

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
B. irina

Carolyna scrie: 25 Noi 2025 09:26 Exact!! si eu am avut unul care mi-a zis sa nu mai „fac fite” pentru private. Pe bune?? iti dai seama cat a stat? 40 de secunde. Bai, 40 DE sECUNDE. 🤦‍♀️Mor nu alta cu din astia. a terminat ca iepurasul si gata, s-a dus la nani.
Mie mi-a zis un membru mai idiot pe stripchat: Fa ceva ca columbiencele, ca ele fac ieftin”. am iesit direct de pe live, ca altfel explodez. Nu sunt la reduceri, ce naiba. Parca sunt dusi cu capul unii. Daca am 2 din astia pe seara gata, s-a terminat cheful meu.
No avatar
alinush

si eu am avut membri care intrau, spuneau hai fa ceva si plecau in 2 minute. Nici timp sa respiri nu-ti dau. 🎀✨ cred ca unii se uita la 3-4 modele in paralel sau nu stiu ce sa zic. Dar asta e freechatul fetelor. S-a dus la vale rau de tot.
Darya23

alinush scrie: 25 Noi 2025 09:27 si eu am avut membri care intrau, spuneau hai fa ceva si plecau in 2 minute. Nici timp sa respiri nu-ti dau. 🎀✨ cred ca unii se uita la 3-4 modele in paralel sau nu stiu ce sa zic. Dar asta e freechatul fetelor. S-a dus la vale rau de tot.
Si culmea, dupa ce pleaca, iti lasa si rating prost. Pai pentru ce, mai nebunilor? Ca n-am dansat pentru tokenii tai de kkt? 😒Cred ca unii fac la misto sau e doar rea lumea. Oricum tot mai multe persoane de proasta calitate.
Felicia14

aoleu, daaa! si eu am primit odata rating 1 stea ca nu am facut destul de repede ce vrea el. Pai pe Jasmin, membrii ma intreaba daca am apa, daca sunt ok, daca vreau pauza. Diferenta mare de tot. 💋De asta zic ca e altceva acum , pe premium
No avatar
EnigMa

Ca sa fiu sincera asa a fost dintotdeauna. serios acum… pe freemium simti ca esti la piata. asa era de cand sunt siteurile astea.
Poate ca noi avem mai multe asteptari acum si nu mai avem chef de toate prostiile astea zilnic. striga unul la tine, iti cere altu’ reduceri, altul vrea totul gratis.
Cum zicea Carolyna, e low-cost total. Eu una m-am saturat de Bonga, de Chaturbate, sa stau goala non stop si sa fac show marlanilor saraci.
No avatar
Carolyna

Da, si la mine vine cate unul cu n-am bani azi, dar maine intru si-ti dau tokens. Maine nu vine nimeni, normal. Cine crede prostiile astea? asta e stilul Chaturbate. Cu columbiencele astea e jale.
Si mai sunt din Venezuela din alte tari ciudate. alea fac de toate fata..Ma uitam zilele trecute..erau cate 3-4 si un baiat. Cred ca erau veciniid e cartier , de sat care si-o trageau toti la gramada acolo. asta e videochatul ieftin. Nu mai vreau asa.
B. irina

Carolyna scrie: 25 Noi 2025 09:31 Da, si la mine vine cate unul cu n-am bani azi, dar maine intru si-ti dau tokens. Maine nu vine nimeni, normal. Cine crede prostiile astea? asta e stilul Chaturbate. Cu columbiencele astea e jale.
Si mai sunt din Venezuela din alte tari ciudate. alea fac de toate fata..Ma uitam zilele trecute..erau cate 3-4 si un baiat. Cred ca erau veciniid e cartier , de sat care si-o trageau toti la gramada acolo. asta e videochatul ieftin. Nu mai vreau asa.
Eu am avut un user care m-a rugat sa-l astept 10 minute ca cica merge pe alt site sa faca rost de tokens. M-am prapadit de ras. De parca merge sa caute aur. 😂Nici nu mai supara astia, ma buseste rasul cand ii aud.
No avatar
alinush

M-am tot gandit la ce spuneti si cam asa e. adica parerea mea ca s-a cam terminat cu videochatul freemium de acasa. Eu am avut un membru care, dupa ce i-am zis ca private-ul costa, mi-a zis ca mai are de bagat 15 dolari si daca nu pot sa-i faci ceva scurt?. ✨Normal ca nu pot , ca la 15 dolari am probleme de vedere si nu vad membrii saraci.
De asta cred ca ar trebui sa ne respectam mai mult. Bonga, Stripchat astea nu mai sunt de noi. Meritam mai mult zic 🎀
Darya23

alinush scrie: 26 Noi 2025 09:52 M-am tot gandit la ce spuneti si cam asa e. adica parerea mea ca s-a cam terminat cu videochatul freemium de acasa. Eu am avut un membru care, dupa ce i-am zis ca private-ul costa, mi-a zis ca mai are de bagat 15 dolari si daca nu pot sa-i faci ceva scurt?. ✨Normal ca nu pot , ca la 15 dolari am probleme de vedere si nu vad membrii saraci.
De asta cred ca ar trebui sa ne respectam mai mult. Bonga, Stripchat astea nu mai sunt de noi. Meritam mai mult zic 🎀
Mare dreptate ai alinush. Si una buna: intra un user la mine, imi zice te iubesc. Zic „ok”, poate e gentleman. Dupa 30 de secunde imi cere show gratis. asta e iubirea pe freemium. 😭Cu din astea nu fac bani nici de chirie in Bucuresti. Da, de asta va zic….nu mi s-a mai intamplat ca model de videochat sa-mi fac probleme cu banii. acum e slabut tare si ma tenteaza si pe mine sa merg la un studio, pe site-uri premium.
Felicia14

Cred ca asta e solutia. Eu asa am facut si ma felicit pentru asta. Pe Jasmin n-am avut NiCiOData asa ceva. acolo daca zice unu te iubesc, iti da si 100 de credite sa-ti arate ca nu glumeste. De aia zic ca diferenta e cer-pamant. 💋
Scrie răspuns