Chillyourheart;12261 wrote: Visa de la orice banca ro e ok.eu personal am la ing
Prin urmare nimeni Nu a reusit cu Mastercard??:(
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
-
octav@paxum.com
July;12165 wrote: Am incercat de nenumarate ori sa comand cardul Paxum si imi tot da eroarea asta "Your request cannot be completed at this time. Please try again later"
Tin sa precizez ca am ales metoda Standars.
Voi a-ti reusit sa il comandati?A mai aparut cuiva aceasta eroare?
terog trimte email la octav@paxum.com cu contul tau paxum si print screen cu eroarea. mersi
Tin sa precizez ca am ales metoda Standars.
Voi a-ti reusit sa il comandati?A mai aparut cuiva aceasta eroare?
terog trimte email la octav@paxum.com cu contul tau paxum si print screen cu eroarea. mersi
-
octav@paxum.com
Keke;12262 wrote: Prin urmare nimeni Nu a reusit cu Mastercard??:(
merge si visa si mastercard emis de orice banca in romania in afara de BCR si unele carduri de la BRD. Va rog incercati si vedeti daca merge. Mersi
merge si visa si mastercard emis de orice banca in romania in afara de BCR si unele carduri de la BRD. Va rog incercati si vedeti daca merge. Mersi
-
octav@paxum.com
Jenny;12156 wrote: In procentaj comisionul cat e? Am aplicat pentru cardul de la Paxum. E treaba buna cu el sau nu? Multumesc!
Fee este de $6+3% pentru witdraw by external card in contul tau de card in RON si timpul pentru a primi banii este intre cateva ore si maxim 2 zile.
Fee este de $6+3% pentru witdraw by external card in contul tau de card in RON si timpul pentru a primi banii este intre cateva ore si maxim 2 zile.
-
octav@paxum.com
Keke;12262 wrote: Prin urmare nimeni Nu a reusit cu Mastercard??:(
ba da merge withdraw by external card si cu visa si cu mastercard.
ba da merge withdraw by external card si cu visa si cu mastercard.
oameni buni am si paxum si epayservices acum , vreau sa adaug external card pe data de 1 mai cand primim platile , stiu ca la paxum iti intra banii pe card in 2 zile, iar fee-ul este de 6 dolari + 3 %, dar am vazut ca la epayservices este de 6 dolari +1.95% . cine a mai folosit epayservices si in cate zile i-a intrat banii pe card ? voi ce spuneti ?