PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Chillyourheart;12261 wrote: Visa de la orice banca ro e ok.eu personal am la ing

Prin urmare nimeni Nu a reusit cu Mastercard??:(
No avatar
Alexia92

Hello. Mi-a venit azi cardul de la cosmopay. Mai are cineva la iei ? Al meu este făcut pe numele prietenului sper sa accepte cei de la CB.
No avatar
ErikaFG

A folosit cineva BY WIRE ? Fără carduri!! Daca da cat timp a durat procesul? Mersi
No avatar
octav@paxum.com

July;12165 wrote: Am incercat de nenumarate ori sa comand cardul Paxum si imi tot da eroarea asta "Your request cannot be completed at this time. Please try again later"
Tin sa precizez ca am ales metoda Standars.
Voi a-ti reusit sa il comandati?A mai aparut cuiva aceasta eroare?

terog trimte email la octav@paxum.com cu contul tau paxum si print screen cu eroarea. mersi
No avatar
octav@paxum.com

Keke;12262 wrote: Prin urmare nimeni Nu a reusit cu Mastercard??:(

merge si visa si mastercard emis de orice banca in romania in afara de BCR si unele carduri de la BRD. Va rog incercati si vedeti daca merge. Mersi
No avatar
octav@paxum.com

Jenny;12156 wrote: In procentaj comisionul cat e? Am aplicat pentru cardul de la Paxum. E treaba buna cu el sau nu? Multumesc!

Fee este de $6+3% pentru witdraw by external card in contul tau de card in RON si timpul pentru a primi banii este intre cateva ore si maxim 2 zile.
No avatar
octav@paxum.com

Keke;12262 wrote: Prin urmare nimeni Nu a reusit cu Mastercard??:(

ba da merge withdraw by external card si cu visa si cu mastercard.
No avatar
Keke

octav@paxum.com;12394 wrote: ba da merge withdraw by external card si cu visa si cu mastercard.

Multumesc mult,Octav.Apreciem enorm de mult ajutorul tau
ralucka

oameni buni am si paxum si epayservices acum , vreau sa adaug external card pe data de 1 mai cand primim platile , stiu ca la paxum iti intra banii pe card in 2 zile, iar fee-ul este de 6 dolari + 3 %, dar am vazut ca la epayservices este de 6 dolari +1.95% . cine a mai folosit epayservices si in cate zile i-a intrat banii pe card ? voi ce spuneti ?
ralucka

oricum tocmai am vb cu cei de la epayservices si nu fac withdraw to visa card :)) doar mastercard , hmm interesant
Scrie răspuns