cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

Cristinapuff;12281 wrote: Buna ! Voua in cat timp v-au validat contul pe Cosmo si ce acte ati folosit?

buna
buletin si extras de cont in 4 zile la mine
We only have what we Give
No avatar
Cristinapuff

arabu1988;12284 wrote: buna
buletin si extras de cont in 4 zile la mine eu il am de o saptamana si nu mi-au acceptat nimic, stau in pendinga, cardul este posibil sa fi ajuns, l-am trimis pe adresa parintilor mei
arabu1988

Cristinapuff;12286 wrote: eu il am de o saptamana si nu mi-au acceptat nimic, stau in pendinga, cardul este posibil sa fi ajuns, l-am trimis pe adresa parintilor mei

dai lor mail am inteles ca responde repede

eu inca nu am primit card
We only have what we Give
issabelle

la mine a fost instant. am terminat cu actele si in urmatorul minut am primit email de la ei cum ca totul e in regula si cardul va fi trimis
No avatar
Cristinapuff

arabu1988;12287 wrote: dai lor mail am inteles ca responde repede
eu inca nu am primit card

Le-am dat, si la cosmo si la paxum si la epayments nu raspunde nimeni
No avatar
Buburuza

Buna!sunt noua aici,m am alaturat voua pentru ca am tot citit despre cosmo,am avut si eu dubii in privinta lor,la mine a durat o zi pana a fost activat contul,in 6 zile cardul mi a fost trimis,precizez se trimite automat la adresa din buletin,cardul se activeaza foarte usor in momentul in care banii sunt virati in cont,la mine a durat 2 zile pana sa ii vad in cont din momentul efectuarii tranzactiei de catre site!
No avatar
just me

Buna sunt noua aici! Tocmai am facut cont pe cosmo si am primit mail "your cosmo pay card account is ready and your plastic card is being shipped" Asta e tot? Sau mai trebuie sa primesc alt mail de verificare? La voi cum a fost? Astept raspunsuri daca doriti...
issabelle

just me;12337 wrote: Buna sunt noua aici! Tocmai am facut cont pe cosmo si am primit mail "your cosmo pay card account is ready and your plastic card is being shipped" Asta e tot? Sau mai trebuie sa primesc alt mail de verificare? La voi cum a fost? Astept raspunsuri daca doriti...

asa a fost si la mine. inca astept cardul. nu am mai primit niciun email
No avatar
just me

tu de cat timp astepti cardul?
issabelle

just me;12339 wrote: tu de cat timp astepti cardul?
joi am facut contul si de atunci astept
Scrie răspuns