Cristinapuff;12281 wrote: Buna ! Voua in cat timp v-au validat contul pe Cosmo si ce acte ati folosit?
buna
buletin si extras de cont in 4 zile la mine
cosmo payment
-
Cristinapuff
arabu1988;12284 wrote: buna
buletin si extras de cont in 4 zile la mine eu il am de o saptamana si nu mi-au acceptat nimic, stau in pendinga, cardul este posibil sa fi ajuns, l-am trimis pe adresa parintilor mei
buletin si extras de cont in 4 zile la mine eu il am de o saptamana si nu mi-au acceptat nimic, stau in pendinga, cardul este posibil sa fi ajuns, l-am trimis pe adresa parintilor mei
Cristinapuff;12286 wrote: eu il am de o saptamana si nu mi-au acceptat nimic, stau in pendinga, cardul este posibil sa fi ajuns, l-am trimis pe adresa parintilor mei
dai lor mail am inteles ca responde repede
eu inca nu am primit card
dai lor mail am inteles ca responde repede
We only have what we Give
-
Cristinapuff
arabu1988;12287 wrote: dai lor mail am inteles ca responde repede
Le-am dat, si la cosmo si la paxum si la epayments nu raspunde nimeni
Le-am dat, si la cosmo si la paxum si la epayments nu raspunde nimeni
Buna!sunt noua aici,m am alaturat voua pentru ca am tot citit despre cosmo,am avut si eu dubii in privinta lor,la mine a durat o zi pana a fost activat contul,in 6 zile cardul mi a fost trimis,precizez se trimite automat la adresa din buletin,cardul se activeaza foarte usor in momentul in care banii sunt virati in cont,la mine a durat 2 zile pana sa ii vad in cont din momentul efectuarii tranzactiei de catre site!
Buna sunt noua aici! Tocmai am facut cont pe cosmo si am primit mail "your cosmo pay card account is ready and your plastic card is being shipped" Asta e tot? Sau mai trebuie sa primesc alt mail de verificare? La voi cum a fost? Astept raspunsuri daca doriti...
just me;12337 wrote: Buna sunt noua aici! Tocmai am facut cont pe cosmo si am primit mail "your cosmo pay card account is ready and your plastic card is being shipped" Asta e tot? Sau mai trebuie sa primesc alt mail de verificare? La voi cum a fost? Astept raspunsuri daca doriti...
asa a fost si la mine. inca astept cardul. nu am mai primit niciun email
asa a fost si la mine. inca astept cardul. nu am mai primit niciun email