Keke;12232 wrote: Vreo idée cand vor fi emise noile carduri prepaid Paxum?catre cei care si-au deschis conturi recent?
poti fac card cosmo ca am vazut ca junge repede si verifica contul repede dar inca nu am vazut sa fie cienva care a facut tranzactii pe cosmo
experienta mea cu paxum recente
arabu1988;12233 wrote: de asta am zies ca nu stiu despre MASTERCARD sunt unii car au avut probleme tu poti sa faci altfel daca ai card in RON poti fac transfer la card in RON si online prin internet banking raiffesen fac transfer de la contul din RON in contul de EURO
Multumesc pt raspuns.am doar cardul in euro.as putea totusi incerca chiar daca e Mastercard.risc sa pierd suma?ai idée care a fost raspunsul de la Paxum pt persoanele care au incercat prin Mastercard?
Multumesc pt raspuns.am doar cardul in euro.as putea totusi incerca chiar daca e Mastercard.risc sa pierd suma?ai idée care a fost raspunsul de la Paxum pt persoanele care au incercat prin Mastercard?
arabu1988;12236 wrote: poti fac card cosmo ca am vazut ca junge repede si verifica contul repede dar inca nu am vazut sa fie cienva care a facut tranzactii pe cosmo
Da,astept cardul de la dumnealor.Daca am citit bine,au doar acest mod de retragere a banilor,prin cardul émis de ei la bancomat.corect?
Da,astept cardul de la dumnealor.Daca am citit bine,au doar acest mod de retragere a banilor,prin cardul émis de ei la bancomat.corect?
Keke;12237 wrote: Multumesc pt raspuns.am doar cardul in euro.as putea totusi incerca chiar daca e Mastercard.risc sa pierd suma?ai idée care a fost raspunsul de la Paxum pt persoanele care au incercat prin Mastercard?
nu risc nimic daca nu merge iti arata site si rmane suma in contu tau
nu risc nimic daca nu merge iti arata site si rmane suma in contu tau
We only have what we Give