experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
BLuBy

arabu1988;12090 wrote: buna
la paxum nu apapre nimic ca la firstchoice username si si adresa trebuie modificate si cerificate din nou si cand primest banii apare pe contu tau de dolar primest si email

Nu am inteles nimic :)) cum adica username si adresa trebuie modificate si certificate din nou ?
arabu1988

BLuBy;12097 wrote: Nu am inteles nimic :)) cum adica username si adresa trebuie modificate si certificate din nou ?

adica nu apare username tau de la site pe contu de la Paxum ca la firschoice=))
si adresa da trebuie mdificate si certificate din nou
We only have what we Give
No avatar
deaa

buna , aveti idee cat dureaza verificarea asta la cont paxum ca la mine au trecut aproape 2 saptamani e sub orice critica , pana la urma mi -am schimbat metoda de plata cu bank transfer la lj ca n-am chef sa mai am si lti bani blocati. la voi cat a durat?
arabu1988

deaa;12116 wrote: buna i dee cat dureaza verivicarea asta la cont paxum ca la mine au trecut aproape 2 saptamani e sub orice critica , pana la urma mi -am schimbat metoda de plata cu bank transfer la lj ca n-am chef sa mai am si lti bani blocati. la voi cat a durat?

buna
dai email la octav@paxum.com si spui ca nu ai inca cont verificat e roman scrie si romana dar scrii din emailu tau cu care ai facut paxum si dai si email address in mail

succes
No avatar
Penguin

Stie cnv ce dovada a adresei vor astia de la pax?adresa din id sau cea unde locuiesc in prezent?
No avatar
Penguin

Eu nu mai locuiesc la adrs din buletin..iar unde locuiesc acum nu am contract de inchiriere sau cv...Acolo am completat adrs de unde locuiesc momentan.
arabu1988

Chillyourheart;12217 wrote: Nu e ro . Probabil se refera ca pe paxum nu vezi funding source cum era pe firstchoice. Dar poti verifica pe jasmin la metoda de plata sa apara paxum si mailul pe care ai facut contul de paxum.

Adresa e normal sa apara fara nr,bloc,etaj etc ca ai campuri speciale pt fiecare.

Iar cand primesti bani pe paxum o sa ti trimita si jasmin mail si ii vezi pe paxum la currency USD. Dar trebuie sa ai contul aprobat sa ii poti scoate.

Daca nu te descurci poti sa imi dai PM

corect dar la adresa ar fi mai bine sa il adauge si verifica din nou asa am facut eu si cand primest plata vine mail si de la paxum si notificare daca ai aplicatie paxum instalete pe telefon

ms de corectie
arabu1988

Penguin;12218 wrote: Eu nu mai locuiesc la adrs din buletin..iar unde locuiesc acum nu am contract de inchiriere sau cv...Acolo am completat adrs de unde locuiesc momentan.

daca ai vreo abonament telefonic poti sa te aduc si schimb adresa pe adres unde locuiest tu acum
No avatar
Penguin

N am nimic pe nm meu,absolut nimic..m au spart astia..nuj c adresa vor,ce dovada,ce mama lor...
arabu1988

Penguin;12223 wrote: N am nimic pe nm meu,absolut nimic..m au spart astia..nuj c adresa vor,ce dovada,ce mama lor...

dute si fac abonament si dupa cateva zile dute si inchidel
Scrie răspuns