PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

Eu deja sunt scarbita total de acest Paxum.X(Dupa ce mi-a fost verificat contul,am zis sa incerc sa retrag 150$ dupa chaturbate sa vad daca ii primesc,sa nu ma risc sa il aplic si pe alt site,si surpriza! Dupa aproape 24 de ore,am primit un email de la Chaturbate,cum ca banii au fost trimisi inapoi de cei de la Paxum.
"Failed Paxum Payment"
"A Paxum payment we’ve sent to you was returned to us as undeliverable.Please contact Paxum support and let us know when we should try again, or if we should send to a different Paxum email address."
A-ti patit asa ceva pana acum?Am deschis un tichet la Paxum ,dar sunt sigura ca nu voi avea un raspuns curand.Poate doar sa trimit un email la octav@paxum.com.Poate el raspunde mai repede.Asta daca tine de el.
No avatar
wetladyjoy

asta am patit si eu.am trimis 1000$ care paxum, au refuzat plata si am trimis mail la cb ca vreau sa vad banii in cont, intre timp am setat cosmopay ca si asa mi-a venit cardul...
No avatar
jennyfer

arabu1988;10521 wrote: neata
multi ca tine amyyyy dar ce am vazut cam in 6-7 zile iti verifiace contul asa ca sperem azi sau maine cel tarziu o sai contul verified

Buna! eu am aplicat de pe data de 13.04 si inca astept activarea....
No avatar
July

wetladyjoy;12057 wrote: asta am patit si eu.am trimis 1000$ care paxum, au refuzat plata si am trimis mail la cb ca vreau sa vad banii in cont, intre timp am setat cosmopay ca si asa mi-a venit cardul...

Pai asta nu inteleg ,ca nu vad banii inapoi pe Chaturbate.Ai primit cardul de la cosmopayment?:D
No avatar
Anne00

Buna. Stie cineva daca BRD colaboreaza cu paxum? Am un card BRD Visa si vreau sa fac un tranfer de pe paxum pe cardul meu si imi spune ca nu este autorizat. A mai retras cineva bani de pe paxum pe card BRD?
No avatar
July

jennyfer;12058 wrote: Buna! eu am aplicat de pe data de 13.04 si inca astept activarea....
Si nu ai trimis email la octav@paxum.com sa il rogi sa ti-l verifice?
No avatar
wetladyjoy

nici tu nu iti vezi banii inapoi pe cb?da l-am primit ieri si cumvad banii pe cb inapoi cum ii transfer pe cosmo
Oldshadow

am eu Brd si nu merge am vb cu octav eu si a spus sa ma duc la alta banca si mam dus la raiffaizan
ralucka

pai cum nu merge nici bcr nici brd ? pai atunci de ce naiba mai scrie la ei pe pagina ca poti atasa orice card in valuta tarii , mda bine ca am raiffeisen pfff
Oldshadow

eu am atasat cardul BRD imi arata ca este atasat dar nu putem face plati catre el am vb cu octav si a spus ca banca refuza pladi de la paxum
Scrie răspuns