Eu deja sunt scarbita total de acest Paxum.X(Dupa ce mi-a fost verificat contul,am zis sa incerc sa retrag 150$ dupa chaturbate sa vad daca ii primesc,sa nu ma risc sa il aplic si pe alt site,si surpriza! Dupa aproape 24 de ore,am primit un email de la Chaturbate,cum ca banii au fost trimisi inapoi de cei de la Paxum.
"Failed Paxum Payment"
"A Paxum payment we’ve sent to you was returned to us as undeliverable.Please contact Paxum support and let us know when we should try again, or if we should send to a different Paxum email address."
A-ti patit asa ceva pana acum?Am deschis un tichet la Paxum ,dar sunt sigura ca nu voi avea un raspuns curand.Poate doar sa trimit un email la octav@paxum.com.Poate el raspunde mai repede.Asta daca tine de el.
PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
-
wetladyjoy
asta am patit si eu.am trimis 1000$ care paxum, au refuzat plata si am trimis mail la cb ca vreau sa vad banii in cont, intre timp am setat cosmopay ca si asa mi-a venit cardul...
wetladyjoy;12057 wrote: asta am patit si eu.am trimis 1000$ care paxum, au refuzat plata si am trimis mail la cb ca vreau sa vad banii in cont, intre timp am setat cosmopay ca si asa mi-a venit cardul...
Pai asta nu inteleg ,ca nu vad banii inapoi pe Chaturbate.Ai primit cardul de la cosmopayment?:D
Pai asta nu inteleg ,ca nu vad banii inapoi pe Chaturbate.Ai primit cardul de la cosmopayment?:D
-
wetladyjoy
nici tu nu iti vezi banii inapoi pe cb?da l-am primit ieri si cumvad banii pe cb inapoi cum ii transfer pe cosmo