Buna!
Ma aflu in aceeasi situatie,wire-ul nu a ajuns desi sunt modèle care au primit plata.Are legatura cu moneda contului bancar?specific ca am cont in euro....
Durata Wire Cont Romania
-
Alessia_one
Keke;12004 wrote: Buna!
Ma aflu in aceeasi situatie,wire-ul nu a ajuns desi sunt modèle care au primit plata.Are legatura cu moneda contului bancar?specific ca am cont in euro....
Buna. Eu zic sa suni la banca si sa intrebi daca se face conversia automat. De la ce site trb sa primesti plata? La cb pe cont de lei la raiffensen a mers perfect
Buna. Eu zic sa suni la banca si sa intrebi daca se face conversia automat. De la ce site trb sa primesti plata? La cb pe cont de lei la raiffensen a mers perfect
-
Justinbleu
Figi;11654 wrote: Fetelor , tocmai am primit banii de la cb prin wire! Aveti rabdare , o sa primiti si voi! Mult succes. Acum intrebarea e la fiecare perioada atat va trebui sa asteptam?
Imi poți spune te rog mai exact, tot ceea ce ai avut nevoie ca sa-ți Primești banii, eu încă aștept banii ce i-am trimis câte Wire pe 4...
Imi poți spune te rog mai exact, tot ceea ce ai avut nevoie ca sa-ți Primești banii, eu încă aștept banii ce i-am trimis câte Wire pe 4...
-
Justinbleu
Keke;12011 wrote: Cont la Raiffeisen in euro,plata de la MFC prin Wire..conversia se face automat, in schimb sunt acum 11zile inclusiv weekend si ar fi trebuit sa ajunga.Cei de la mfc spun doar ca ma vor tine la curent cand au là randul lor raspuns de la banca..cand văd ca alții au primit banii ma umplu de nervi, cum frate aștept banii transferați pe 4 si încă nu imi intra...acum nu am mai print un răspuns la ei de 5 zile, sper ca am
Completat corect tot e aveam
Sa mi primesc banii măcar pe 2-3 mai...
Completat corect tot e aveam
Sa mi primesc banii măcar pe 2-3 mai...